Sparegrisen: 10 procent på al makeup og parfume i Magasin

26.04.11
Magasin Super Bazaar

<a href="webshoppen“>Magasin Super Bazaar
Hvis det skulle have forbigået nogens opmærksomhed, så er det igen blevet tid til Super Bazaar i Magasin, og det betyder 10 procent på al makeup, hudpleje og parfume. Jubiii. Det er efterhånden en årlig tradition og en god lejlighed til at få købt ind. Der er både 10 procent i webshoppen og i butikkerne. I butikkerne er der også ekstra varer, der er yderligere nedsat, der står på deres tilbudsborde mellem standerne. Det er startet fra i dag i butikkerne og fra i går på webshoppen og varer resten af ugen.

Jeg ved i hvert fald godt, hvad jeg skal i morgen!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
17 kommentarer
Sofie

hvor længe kan man få 10% på det hele?

Pudderdåse Katja

Hele denne uge, og den oplysning mangler da, det skriver jeg lige på 🙂

Sofie

Så ved jeg godt hvad jeg skal fredag når lønnen går ind! 🙂

Pudderdåse Katja

God timing! 😀

Anna

Var der lige idag:) Købte MAC blush og en Wonder Woman Læbestift:) ikke dårligt må jeg sige!

Pudderdåse Katja

Ikke dårligt!

Mette Straa

Det kommer ugen efter jeg har købt min andel af Quite Cute kollektionen, men skal helt 100 kigge nærmere på en blush, har i et godt bud på en “bubblegum pink” blush?

Sofie

Well dressed, hvis ikke allerede har den 😀

Pudderdåse Katja

Det er så dejligt, at I kan hjælpe hinanden. Vi burde altså have et forum!

Sofie

synes jeg ville være en fantastisk idé! 😀

Pudderdåse Katja

Af pink bruger jeg Pink Swoon for en lys, diskret en eller Dollymix for knald på. Men jeg har bedt Helene om at give sit bud, hun er altså den mest farvekyndige af os to.
Eller hvad med Giggly fra den nye Guite Cute kollektion? Jeg har ikke haft den i hænderne endnu, men den ser da pink ud, og hele kollektionen emmer i den grad af candyfloss.

Pudderdåse Helene

Afhængigt af hudfarve (og afhængigt af hvad du mener med “bobblegum pink” 😀 ) er det de to Katja nævner eller Well Dressed som Sofie nævner.
Du kan se dem her:
http://karlasugar.net/2010/01/mac-blush-well-dressed-pink-swoon-dollymix-full-fuchsia-azalea/

Nina

Kanon timing med de 10% på kosmetik og parfume! Jeg har ventet 2 uger på, at MACs Morange læbestift skulle komme på lager igen og så ringer de igår – juhu! Er nu en Morange, Prep+Prime for lips og lipliner rigere 😀 Tror jeg sparede omkring 50 kroner.

Pudderdåse Katja

Damn you! Jeg var derinde i dag for at købe en Morange og så var der udsolgt! Jeg holder dig personligt ansvarlig 😉

Nina

Haha, så handler vi ikke i samme afdeling, for der var stadig flere tilbage efter jeg gik 😉 Den farve er jo en drøm! Tilgengæld havde de ingen lipliner i orange (snuppede en i rød/koral), så jeg må vente og se om der kommer noget mere orange senere.

Pudderdåse Katja

De havde ingen orange og røde læbestifter på Kgs Nytorv hvor jeg handler. Lige gyldig hvad jeg spurgte efter havde de den ikke, så jeg endte med at shoppe amok … i en blyantspidser. Hurra….

Pudderdåse Helene

MAC har kun haft en rigtig orange lipliner én gang i den tid, jeg har været afhængig. Nu kan jeg ikke lige huske, hvad MAC har på tapetet (af liplinere) i fremtiden, men jeg tror jeg ville satse på et andet mærke 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *