Farvel til MAC Viva Glam Gaga og Cyndi

25.04.11
MAC Viva Glam Gaga

Det her indlæg lagde jeg på tidligere. Men så forsvandt det… megasært… Men nu lægger jeg det på igen.

Hvis man ville nå at have fat i Viva Glam Gaga og Viva Glam Cyndi læbestifterne og lipglossene fra sidste års Viva Glam kampagne. Fra 31. april er det nemlig helt slut med dem.

Viva Glam Cyndi og Viva Glam Gaga er fra MAC 2010 Viva Glam kampagne og er skabt i samarbejde med Cyndi Lauper og Lady Gaga til MACs aids kampagne. Nu har vi fået Lady Gaga 2, og de gamle Viva Glam Cyndi og Gaga forsvinder. Desværre, for Viva Glam Cyndi og jeg er blevet MEGET gode venner det sidste år.

MAC Viva Glam Gaga Viva Glam Gaga er en lys blåtonet babypink, og den klæder ikke mig, lad det være sagt med det samme. Jeg har set mange rocke den for vildt, men jeg er aldrig blevet gode venner med den. MAC Viva Glam Cyndi Viva Glam Cyndi derimod er min perfekte læbestift. En rød koral, som bare ser fantastisk ud. Hvis du vil have røde læber, men ikke tør gå hele vejen, så er denne perfekt. Jeg kommer til at savne den meget, men jeg har heldigvis nok til at klare mig et stykke tid endnu. Begge læbestifter er også lavet i en Lip Glass version i fuldstændig samme farver. Det fantastiske med MAC Viva Glam produkterne er at hele salgsprisen går til MACs aids arbejde. Ikke overskuddet, ikke en procentdel men hele overskuddet. Så hvis du endnu ikke har mødt Gaga og Cyndi, så skynd jer, for det er snart for sent, og det går til et godt formål.

Her kan du købe det Du kan købe Viva Glam Gaga og Viva Glam Cyndi til 150 kroner for læbestiften og 140 for Lip Glass på Magasins webshop og i Magasins stormagasiner. De er lige pt billigere på Magasin webshop, men det er en fejl, så det bliver nok rettet snart.

OPDATERET: Ifølge et par læsere er Viva Glam Gaga udsolgt nu i både læbestift og lipgloss.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Mette Straa

Lady Gaga 1 er udsolgt, har den været i flere uger både på hjemmesiden men også i butikkerne 🙁

Pudderdåse Katja

Ej Mette, det har du da helt ret i. Beklager mange gange 🙁 Det er mig, der sover i timen.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *