Fredagsfavorit: Chaos paletten fra Sleek

22.04.11
I-Divine i Chaos fra Sleek

I-Divine i Chaos fra Sleek

Når jeg tager fejl, indrømmer jeg det gerne. Min anmeldelse af i-Divine paletten var nok ikke så positiv, som den burde være. Om jeg forstår, hvordan jeg kunne blive skuffet over noget så fantastisk.

Paletten er meget mere anvendelig, end jeg havde turdet drømme om. Skyggerne er lette at blende, de holder fantastisk og så er det muligt at finde et match til næsten samtlige farverige look, man kan ønske sig.

Det jeg rigtig godt kan lide er, at alle skyggerne er matte, jeg bruger næsten udelukkende matte skygger i globelinjen og med denne samling øjenskygger, er det muligt at finde en fræk kontrast eller en mørkere nuance til de fleste looks. Jeg har manglet en lilla, men med lidt snilde kan man nemt fremtrylle, de farver paletten ikke indeholder, netop fordi farverne blender som en drøm.

I-Divine paletten i farven Chaos kan købes hos Makeup Online her, hvor de koster 85 kr. eller hos Sleek Makeup hvor paletterne koster 8.50 € (porto 9 €) eller hos GLAMR hvor de koster 6.49 £ (porto 4.5-7.9 £). Sidst men ikke mindst kan Sleek købes på eBay, hvor man især kan spare på portoen.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Mette Straa

Har lige bestilt paletten Storm og en blush! I lokker mig i fordærv 😉

Pudderdåse Katja

Undskyld :p

Kiki

Jeg kan se, det er en gammel anmeldelse, men tager nu chancen. Jeg overvejer kraftigt at bestille en hel del produkter fra Sleek Makeup’s egen side. På Trustpilot er der én anmeldelse, og den er meget lidt flatterende. Har du oplevet problemer med levering og dobbeltbetaling af manglende levering ved bestilling på deres egen webshop?
Håber på svar 🙂
Kiki

Pudderdåse Helene

Hej Kiki
Altså…jeg har ikke selv erfaring med Sleek.com, men jeg anbefaler gerne http://makeup-online.dk/
Super god og hurtig betjening <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *