Vind komplet makeup-sæt fra Max Factor

09.02.11
Max Factor Experience

Max Factor Experience

Efter en veloverstået modeuge har Max Factor besluttet at glæde Pudderdåsernes læsere med en flot præmie. Derfor kan du nu vinde et sæt bestående af:

En Xperience Weightless Foundation SPF 10
En Xperience Sheer Gloss Balm SPF 10
En Xperience Volumising Mascara

Alt, hvad du skal gøre for at vinde, er at hjælpe os med at svare på et lille spørgsmål: Hvis du skulle deltage i et arrangement med Pudderdåserne, hvordan skulle det så være?

Du kan for eksempel svare på hvad skulle der foregå? Hvor skulle det være? Hvornår på dagen? Hvor meget måtte det koste? Eller har du andre gode idéer til et sådan arrangement? Du behøver ikke svare på det hele, det kan bare være en enkelt idé. Vi vil så gerne ses med jer på en eller anden måde, men ved endnu ikke, hvordan det skulle foregå. Du kan både svare her og på Facebook.

Vi trækker lod mandag aften kl. 20, så alle svar skal være her inden da.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
19 kommentarer
Line

Hej skønne(på alle måder :D) Pudderdåser 🙂
Årh jeg synes et arrangement med Jer, ville lyde helt fantastisk ligemeget hvad og hvordan 🙂
Det kunne være rigtig fedt at have sådan et :”Find dine farver og produkter” kursus,
hvor man kunne få hjælp til lige præcis hvilken makeup, der passede ens egen øjenfarve og hudtone, hvilke produkter der var gode til ens hud og hår, hvad man kunne gøre for at fremhæve dit og skjule dat o.s.v.:D
Det skulle selvfølgelig ikke være sådan at i gik rundt til hver og en og så stod lang tid ved hver, men at I ligesom grundlæggende fortalte, hvordan man vælger farver og produkter der passer lige præcis én selv, viste nogle eksempler og sådan og at man så bagefter selv kunne prøve lidt.
Altså da jeg kommer fra den helt anden del af landet, ville jeg helt klart foretrække at det var en weekenddag, allermest optimalt lørdag eftermiddag! Mht. pris synes jeg meget det kommer an på arrangementet, der nu ville være. Et sådan arrangement som jeg har beskrevet hvor man også ville kunne prøve lidt makeup og sådan, vil jeg gerne give nogle hundrede kroner for.
Og en lille goodiebag eller en smule rabat, ville da absolut heller ikke være af vejen 😀
Håber I finder ud af noget lige meget hvad det så bliver 🙂
The Fashionphile
-http://fashionphileme.blogspot.com/

Kathrine L

Det kunne være superfedt hvis I lavede arrangementer! 😀
Det kunne være fedt hvis I kørte med forskellige temaer. fx kunne I lave en rigtig Sex and the city tøseaften med en lille drink måske (: , hvor vi lærer at lave de perfekte smokey eyes eller bare super flot fest make up. (Det kunne jeg i hvert fald godt tænke mig at lære!)
Eller et tema, hvor man lærer at lægge en rigtig flot dags make-up med fokus på foundation.
Og som nogle af de andre også nævner så ville en lille goodiebag heller ikke være helt skidt! 😀 (så længe det er noget brugbart der er i dem 🙂
Sådan et arrangement ville jeg da godt give i hvert fald omkring 200kr for 🙂

Stine-Helene

Jeg villle helt klart gerne komme til en aften, hvor i talte mere om jeres koncept, baggrunden for at være de ‘dåser’ i er og ikke mindst specialet som vist startede det hele. Det kunne krydres med lidt mere hands on tips og triks of the trade. Altså en live version af det i gør i forvejen så godt.
Jeg giver gerne de knap 400,- i mac standen for at få hands on tips og triks og lidt produkter med hjem, så det betaler jeg også gerne for en aften med lidt til ganen, huden og hjernen.
Kh
S

Line Linde Pedersen

Hej Pudderdåser 🙂
Hvis jeg skulle til sådan et arrangement med makeup, ville jeg gerne kunne prøve produkterne. Eller dvs. kunne blive sminket af en der ved noget om det.
Det skulle være noget ala en “kvinde kend din krop” , bare med makeup. Hvad type passer til sart hud, lys hud, mørk hud, fedtet hud osv.
Hvad er godt til fest, hverdag og weekend smart.
Hilsen Line

Heidi Tornvig-Korup

Jeg vil sætte pris på en gennemgang af farver, hvilke pensler man skal bruge og især hvor lidt, man skal bruge for at det er godt. Less is more 😉
Jeg vil gerne give penge for gode produkter, men ofte oplever jeg at et bliver for gammelt. Smide alt for meget make-up ud, da det bliver for gammelt.
Derudover vil jeg gerne have et tema om fx. aldrene hud med urenheder.
Skal man bruge specielle renseprodukter før anti-age cremer eller omvendt?
Arrangementet skal ikke være for stort. Max. 15 pers.
Hilsen Heto

Pudderdåse Helene

Hej Heto!
Tak for dit forslag, desværre er konkurrencen slut.
Flere forslag kan vi dog altid bruge.
Du skriver, at du gerne vil betale for gode produkter, men at du ender med at smide dem ud, fordi de bliver for gamle. Er det, fordi du ikke ved, hvordan du skal bruge dem?
Mvh. Helene

Heidi/heto

Hej Helene.
Nja… jeg mener, hvor lidt kan man “nøjes” med??
Jeg bruger ikke make-up i hverdagen, udover mascara, da jeg ikke har/ vil bruge min sparsomme tid, på en fuld make-up hverdag.
Så det er nok mere, hvor lidt, skal der til for at det ser fuldendt ud?
MVH Heidi

Carina Christensen

Jeg syntes, i skulle lave en event om aftenen, hvor i deler ud jeres viden om make-up, viser et par make-up tricks på en almindelig kvinde, fortæller lidt om de nye produkter/looks, hvad i har på hjerte, samt giver folk mulighed for at stille spørgsmål etc. Jeg er sikker på, mange gerne vil betale ca. 150 kr. for et par underholdende og lærerige timer, så der er til leje af lokaler etc.

Pudderdåse Helene

Hej Carina
Vi holder allerede den type arrangementer:
https://pudderdaaserne.dk/2012/10/23/laer-at-laegge-makeup-med-pudderdasernes-makeupskole/
Når der er nye datoer, laver vi selvfølgelig et indlæg, så det er muligt at melde sig til 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *