Sparegrisen: Essie i Matas og nye mærker på Magasin.dk

01.02.11
Essie neglelak

Essie neglelak

Sparegrisen denne gang handler ikke så meget om procenter som om bedre muligheder for at shoppe de gode sager. Hvilket vil nærmeste er det omvendte af en sparegris… Beklager på jeres dankorts vegne. Men gode shopping-nyheder, det er det!

De første store nyhed er, at Essie er at finde på hylderne i Matas. Kosmetikgiganten L’Oreal har opkøbt Essie, og som led i den proces vil Essie kunne købes i Matas i et stort udvalg, tør jeg godt sige. De skulle være på hylderne nu, har en kvik læser fortalt. Teresa har set dem på Strøget, I må meget gerne skrive, om I har set dem i andre Matas? Prisen er som altid 125 kroner. Jeg synes, det er en rigtig god nyhed, at det nu bliver muligt at få fat i Essies fede lakker, selvom man ikke lige bor i nærheden af en af de større byer eller handler på nettet.

Flere beauty-mærker på Magasin.dk
Der kommer stadig flere mærker til Magasins webshop. Udover MAC og Bobbi Brown kan du nu finde mærker som Jurlique, Ole Henriksen, REN, Herome og andre. Og der kommer nye mærker op hele tiden.

Glæder du dig også over, at Essie er kommet til Matas?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Nina

Matas i Frederiksbergcenteret har haft Essie rigtig længe, men det er fordi det er en privatejet Matas som derfor selv kan indkøbe/bestemme dele af sit sortiment (så vidt jeg har forstået) 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *