Sparegrisen: Essie i Matas og nye mærker på Magasin.dk

01.02.11
Essie neglelak

Essie neglelak

Sparegrisen denne gang handler ikke så meget om procenter som om bedre muligheder for at shoppe de gode sager. Hvilket vil nærmeste er det omvendte af en sparegris… Beklager på jeres dankorts vegne. Men gode shopping-nyheder, det er det!

De første store nyhed er, at Essie er at finde på hylderne i Matas. Kosmetikgiganten L’Oreal har opkøbt Essie, og som led i den proces vil Essie kunne købes i Matas i et stort udvalg, tør jeg godt sige. De skulle være på hylderne nu, har en kvik læser fortalt. Teresa har set dem på Strøget, I må meget gerne skrive, om I har set dem i andre Matas? Prisen er som altid 125 kroner. Jeg synes, det er en rigtig god nyhed, at det nu bliver muligt at få fat i Essies fede lakker, selvom man ikke lige bor i nærheden af en af de større byer eller handler på nettet.

Flere beauty-mærker på Magasin.dk
Der kommer stadig flere mærker til Magasins webshop. Udover MAC og Bobbi Brown kan du nu finde mærker som Jurlique, Ole Henriksen, REN, Herome og andre. Og der kommer nye mærker op hele tiden.

Glæder du dig også over, at Essie er kommet til Matas?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Teresa

Jeg har allerede set Essie i Matas. Det var i den nye Matas på Strøget i København, tæt på Gammeltorv og Nytorv. De står til 125 kr.

Pudderdåse Katja

Her tror man, at man er hurtigt ude og så er vi bare herrelangsomme 😀
Jeg opdaterer lige indlægget, mange tak!

StyleStories

Ja jeg har også kunnet lure på Essie-lakker i “min” Matas længe 🙂 Men derfor er det da en god nyhed alligevel 😉

Pudderdåse Katja

Akkeja. Det siger jo noget om, at det er for længe siden, jeg har haft tid til at shoppe… Her tror man, at man er hurtig…
StyleStories, hvilken Matas er din Matas?

rijaH

Man kan også få det i Matas i Rødovre ;D

rijaH

Men i øvrigt så synes jeg det er pisse dyrt og jeg kommer IKKE til at købe nogen, bare fordi det er kommet i matas, er virkelig forarget over priserne i DK. Så indtil der bliver gjort noget ved det så er det udenlandsk nethandel der får min penge desværre.

Pudderdåse Katja

Enig rijaH. Har også planer om at skrive om, hvordan man nemt shopper Essie, OPI, China Glaze osv. på Ebay mfl. til 1/3 af de danske priser. Skal nok skrive den snart! Men du har allerede tjek på det jo.

Lovis

Matas i Frederiksbeg Centeret har dem også.
Det lyder rigtig, rigtig godt med et indlæg om netshopping af neglelak 😀 Ser meget frem til det!

rijaH

Haha ja jeg har også skrevet et indlæg på et tidspunkt…. men det var mere bare ren brok! 😛

StyleStories

“Min” Matas er i Frederiksbergcentret 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *