Godt nytår og hit så med billederne

01.01.11
Make Up Store Kristall Eau de Parfum
Make Up Store Kristall Eau de Parfum
Skal denne dejlige parfume være din?

Rigtig godt nytår til jer alle, jeg håber, I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg selv var til super hyggelig fest hos Heidi, hvor vi havde en dejlig aften. Det er meget få timer siden, jeg kom i seng, men fandermig om jeg ikke kan sove mere. Overhovedet. Og da afkommet så vågnede, kunne jeg lige så godt score et par point på at stå op med ham, selvom manden egentlig havde lovet det. Jeg tror, der er dømt middagslur senere…

Det var et sidespring, det, det egentlig handler om, er jer og jeres skønne ansigter fra i går. Send et billede ind af jeres makeup fra i går og fortæl, hvad I havde på, så er I med i konkurrencen senere om en Kristall Eau de Parfum fra Make Up Store. Billederne skal være sendt til denne mailadresse inden… skal vi sige inden jeg vågner fra min middagslur? Det må være passende mængde fleksibilitet på en 1. januar. Husk også at lægge jeres billede op på vores Facebook profil og tagge jer selv, så vi kan se, hvem I er.

Og nu satser jeg på at dansk børne-tv viser sit værd de næste par timer…

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *