Køb MAC og støt HIV-smittede

30.11.10
MAC Viva Glam Cyndi Lauper og Lady Gaga
MAC Viva Glam Cyndi Lauper og Lady Gaga
Cyndi Lauper og Lady Gaga i Viva Glam kampagnen. Foto: MAC.

1. december er det World AIDS Day, og det bliver markeret verden over. Hvorfor ikke benytte sig af den lejlighed til både at støtte AIDS-arbejdet og shoppe lækker makeup samtidigt?

Køb læbestift og støt AIDS fonden med hele beløbet
MACs Viva Glam program har eksisteret i mange år, men konceptet er stadigt det samme fantastiske: Hver kroner du betaler for et Viva Glam produkt går ubeskåret til MACs AIDS Fund. Ikke overskuddet og ikke en procentdel men hele det fulde beløb, du betaler for dit Viva Glam produkt.

Der er 6 Viva Glam læbestifter og 2 lipglosses i det faste sortiment. Derudover er Lady Gaga og Cyndi Lauper pt. talspersoner for MAC Viva Glam og har hver deres læbestift og lipgloss. Boy George, Elton John, Pamela Andersson, Mary J. Blige og Linda Evangelista er blot nogle af de talspersoner, som MACs Viva Glam program har haft. Dette år med Lady Gaga og Cyndi Lauper er første gang, der er to.

Min ubetingede favorit er klart Viva Glam Cyndi, både som læbestift og lipgloss. Det er den skønneste koralrøde, som giver dig røde læber, men stadigt en anelse mindre markante, end hvis du havde haft knaldrøde læber. Hvis du gerne vil være med på trenden om røde læber, men gerne vil gøre det lidt mere understated, så prøv Viva Glam Cyndi. Viva Glam Gaga er derimod en heftig lys pin med blålige undertoner. Jeg kan ikke bære den, men hvis du kan, så rock on!

Derudover er de 8 faste Viva Glam produkter, som du kan se her, også skønne farver. De fleste af dem er klædelige allround hverdagsfarver. Jeg er især vild med Viva Glam II og Viva Glam V, som begge er meget diskrete og lækre hverdagsfarver. Viva Glam V kan du pt. også købe i et julesæt med både lipgloss og læbestift i en skøn lille Tartan Tale makeupppung.

Læbestifterne koster 145 kroner og lipglossene koster 135 kroner, og det fulde beløb går til AIDS arbejdet. Køb Viva Glam Cyndi her og Viva Glam Gaga her. Resten af Viva Glam produkterne kan jeg desværre ikke se online, men de kan købes i Magasins butikker.

Stor event på Kgs. Nytorv
MAC markerer også World AIDS Day hele dagen i morgen 1. december i Magasin på Kgs. Nytorv, og du er meget velkommen til at komme forbi, møde de spændende mennesker, høre om AIDS arbejdet og vise din støtte ved måske at købe et Viva Glam produkt.

13.00 ? 15.00: 4 MAC artister hjælper AIDS-Fondets positivgruppe med at tænde lys på Nytorv

16.00 – 18.00: Nabiha, Szhirley, Saseline, Nicci Welch, Søren Hedegaard og Cecilie Hother gæster MAC standen i Magasin på Kgs. Nytorv for at tale om MAC Viva Glam produkterne sammen med vores MAC Artister.

17.00: AIDS-Fondet gæster MAC standen i Magasin på Kgs. Nytorv med deres ambassadør Peter Mygind.

17.45 Estee Lauder Companies administrerende direktør for Nordic, Stevan Lind kommer og overrækker en check på 500.000 kroner fra MAC AIDS Fund til Peter Mygind på vegne af danske AIDS-Fondet. Disse penge er alene skaffet ved salg af Viva Glam produkterne i Danmark.

Læs mere om hele MAC AIDS Fund her.

Hør Cyndi Lauper fortælle om hendes engagement i MAC AIDS Fund her på CNN’s hjemmeside

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Anesofie

Men hvor mange % af MAC’s aids fund går til decideret forskning? 🙂

Pudderdåse Katja

Forskning er jo kun en del af “AID” S arbejdet. Det handler også om oplysning, fattigdomsbekæmpelse, uddannelse og meget mere. Jeg har ikke et indgående kendskab til hvordan midlerne fordeles mellem de forskellige indsatser, men du kan se om du kan finde noget på http://www.macaidsfund.org.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *