Vind lækker læbepomade fra Cornelius

26.11.10
Cornelius Almond Butter

Cornelius Almond Butter
Cornelius Care har været så søde at udlodde 5 af deres skønne Cornelius Almond lip balm, som er en fin lille læbebalsam kun lavet på plantefedt. Den indeholder blandt andet mandelolie, jojoba og aloe vera som er perfekt til at holde dine vintertørre læber bløde og fugtige.

Alt hvad du skal gøre for at være med i lodtrækningen er at svare enten her eller på vores Facebook-side på, hvad du bruger på dine læber i de vinterkolde måneder. Lykkens gudinde, aka min mand Peter, trækker lod søndag aften.

Så hvad smører du på dine læber i vintermånederne?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
37 kommentarer
Josefine

Jeg bruger en rigtig lækker læbepomade, som jeg altid hamster i Rossmann i Tyskland, nemlig Alterra kamilie læbepomade. Den er desuden “økologisk”. Den fugter og får læberne til at skinne, dog uden at lave en fedtet film.

Karoline Leth

Jeg bruger læbepomaden fra EOS 🙂

Ulla

Jeg bruger en “fed” læbestift, når jeg er på arbejde – og Lypsyl, Labello eller Biocura, når jeg holder fri og skal kysses på… :-*

Anne M. Nielsen

Jeg bruger Smith’s – Rosebud Salve og Ole Henriksen – African Red Tea Exfoliating Lip Salvation 🙂

Sarah

Mmm, det lyder dejligt 🙂
Jeg skifter normalt lidt med hvad jeg bruger, men dem jeg bruger mest er Rosebud (Rose og Strawberry) og så har jeg erhvervet mig en Kiehl’s lip balm, som nok bliver god her til vinter.
Elsker læbepomade 🙂

Shila

Jeg bruger meget forskelligt, det er hvad jeg nu kan finde i skuffen. Bl.a. en læbepomade fra Elizabeth Arden Eight Hour og div. lipgloss fra ELF (ved godt det ikke lige er læbepomade, men det fugter mine læber fint).

Quynh

Jeg bruger EOS den gule 😀

rijaH

Jeg prøver faktisk at undgå at bruge noget, da jeg har erfaring med at mine læber bliver endnu mere tørre hvis jeg bruger noget. Men er uheldet ude har Tromborg Lip Cure været min redning. Så det er en god ven 🙂

Echos

Jeg plejer at bruge en Clinique læbestift der passer med mine læbers nuance.

Lone

Ej hvor lækkert 🙂 Fandt deres hjemmeside og det lyder bare godt.
Jeg bruger selv pt kun lipgloss fra too faced

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *