Essie: Vinternegle i grå toner

17.11.10
Essie Sew Psyched neglelak

Jeg vil lige vise jer to af mine for tiden yndlingslakker. De er fra Essies efterårskollektion, som stadigt er i butikkerne. Essies vinterkollektion er også kommet online på Beauty Bay.

Men farverne fra efterårskollektionen holder stadigt. Jeg er helt vild med de grå toner for tiden. Så Essies Sew Psyched og Merino Cool samt den gamle favorit Particuliere fra Chanel og selvfølgeligt Paradoxe er noget af det, der oftest ses på mine negle. De douche men stadigt mørke toner passer bare lige til mig for tiden.

Essie Sew Psyched neglelak
Den grågrønne Sew Psyched er en opmærksomhedskrævende dame. Folk kommenterer den altid, når jeg har den på, og den ER også fin. Den er diskret, men alligevel markant og nedtonet, men alligevel kraftig på samme tid. Du kan stadigt købe den hos Beauty Bay.

Essie Merino Cool neglelak
Merino Wool er en muted lilla med meget grå toner i, og den er lige så skøn. Jeg kan desværre ikke finde den online længere, men prøv at tjekke butikkerne og se om I kan finde den.

Ellers kan I glæde jer over Essies skønne vinterkollektion med blandt andet en fantastisk grøn, som vi nok snart skal skrive om. Som altid kan du få en minikollektion.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Jette Sørup Korsgaard

Sikke nogle flotte farver – den på det sidste billede minder meget i farven ( i hvert fald på min skærm) om
den der hedder Smokey Brown fra E.L.F , den er jeg super glad.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *