Link: Sådan lægger du fransk manicure

09.09.10
YSL Rock & Baroque neglelak

YSL Rock & Baroque neglelak

Nej, jeg har ikke selv lavet en guide til franks manicure. For jeg er syg. På den rigtigt ynkelige måde, med snot i hele kæften, ondt i halsen, bihulebetændelse og smerter over brystet som IKKE er lungebetændelse BLEV DER SAGT! I dag har jeg spillet rask, fordi 34 studerende var afhængige af, at jeg underviste dem, hvorefter jeg selvfølgeligt tog til Magasins Fashionista aften som planlagt, fordi jeg i HVERT fald er rask.

Behøver jeg sige, hvordan jeg har det nu? Så der er ikke ret meget fra min hånd, med mindre nogle er interesserede i en test af lommetørklæder?

Til gengæld har fantastiske Annette fra Beautyspace.dk været så sød på min opfordring at lave en how to til teknikken bag franske negle, så I kan kopiere YSL’s skønne farverige franske manicure, som jeg viste i går.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Hanne

Hej. Jeg syntes at jeg fandt et billed med en modelhånd med sorte negle. Jeg er næsten sikker på at det var i denne blog. Kan I sende mig billedet ?, hvis I kn finde det til mig 😉
Vh Hanne

Pudderdåse Helene

Hej Hanne
Der har været mange billeder af sorte negle på bloggen, hvilket du taler om, kan jeg umuligt vide. Har du prøvet at søge selv?
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *