Vind Essies sommerkollektion af neglelakker

19.06.10
Essie summer 2010

Essie summer 2010

Pudderdåserne lancerer sin første konkurrence! Du kan vinde de Essie sommerlakker vi har brugt til testen af Essies sommerkollektion. Det er et sæt med fire minilakker i farverne Haute As Hello, Knockout Pout, Demure Vixen og Pretty Edgy. Du kan se flere billeder her på Beautybays hjemmeside, der også sælger dem.

Alt hvad du skal gøre er at skrive i din status på Facebook, hvorfor du er fan af Pudderdåserne på www.facebook.dk/pudderdaaserne og vedhæfte et link til vores hjemmeside. Skriv derefter en kommentar her eller på vores facebookside, så vi kan se, hvem der er med. Så trækker vi lod søndag aften.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
rijaH

Så har jeg da lige delt lidt søde ord på facebook og inviteret en 130 venner 🙂

Pudderdåse Katja

Hvor er du skøn!

RikkeV

Jaaaa…Dem ville jeg gerne vinde….Så der er hermed linket og rost!!

Mette

Så er der rost og linket =D

Laila

Så er der anbefaling i min status :thumbsup:

Anne1

Så har jeg også rost jer online. Jeg vil hellere end gerne gøre det online når nu jeg gså gør det IRL 🙂

Pudderdåse Katja

Og vinderen er fundet! Det blev RikkeV. Stort tillykke.
Vinderen blev helt tilfældigt udtrukket af min mand Peter aka lykkens gudinde.

Laila

Øv for mig, og tillykke til Rikke. Nu har jeg da bare bestilt den selv + resort mini collection :fornærmetsmiley:

Pudderdåse Katja

Ih nice! Ikke dårligt. Lad os høre, hvad du synes om dem.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *