Ny yndlingsmascara: YSL Volume Effet Faux Cils

06.05.10

Jaaaa, jeg har fået ny yndlingsmascara! Det sker sjældent, jeg har brugt Lash Architect fra L’Oreal siden gymnasiet nærmest. Og har ofte prøvet andre, men er altid vendt tilbage til den. Men nu er et langt ægteskab vist slut, for jeg er forelsket i en anden.

Jeg har nogle mildest talt usle øjenvipper. Små, korte og flade. ØV! Så mit liv er en lang jagt på en mascara, der bare kan give en tilnærmelsesvis illusion af bare en lille smule øjenvipper.

Nu har jeg så endeligt prøvet YSL Volume Effet Faux Cils, som alle har snakket godt om i årevis, og jeg er meget begejstret. Jeg får rent faktisk noget, der ligner lange og tykke øjenvipper med et fint buk opad. Og alt sammen med en ultranem påføring og vipper, der ikke ser klumpede ud. Fantastisk.

Men for pokker. Hvorfor skal der være så meget parfume i? Det giver jo ikke mening! Hvorfor skal ens øjenvipper dufte af parfume, forklar mig lige det? Og hvorfor skal den slags absolut unødvendige allergifremkaldende ingredienser proppes i noget, der skal så tæt på mine øjne? Jeg ser heldigvis ikke ud til at reagere på det, men jeg ved mange med sarte øjne ikke kan tåle al den parfume.

Hvad er din yndlingsmascara?

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

YSL Volume Effet Faux Cils koster 269,95 kroner og du finder den i blandt andet i Matas* og Magasin.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Shila Klavins

Jeg har selv været på Lash Architect vognen i lang tid. Fik så en Zoom Lash (M.A.C.) for nyligt, som jeg er meget glad for.

RikkeV

Min ynglings: Falsies Volum?Express fra Maybelline..

Stine

Jeg har opdaget, at Lancômes Hynose Drama (hvem fa*** sidder og finder på produktnavne hos L.??), er helt eminent til at få mine korte, flade, lyse, tynde øjenvipper til at fremstå enorme og lange… Dejligt.
Ingredienserne skal man så ikke tænke alt for meget over – jeg synes ikke den virker parfumeret, men Lancôme er ikke just kendt for allergivenlighed…

Anja SH

Mon ikke de smider en masse parfume i mascaraen fordi den ellers ville lugte ganske fælt af alt det øvrige “allergiknald” der også er i mascaraerne? Mon nikkel lugter?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *