Cosmea vender tilbage

Anmeldelse: Lancôme Teint Idole Ultra Wear

 

Lancome Teint Idole Ultra Wear

Lancôme Teint Idole Ultra Wear er den næst-nyeste model i den mangeårige serie af foundations fra Lancôme med navnet “Teint Idole”.

Jeg bliver nødt til at starte med at indrømme, at jeg aldrig har brugt nogle af de gamle. Beklager. Så enhver sammenligning med tidligere tider er jeg nødt til at springe over. Og som den altid lynhurtige blogger, jeg er, så har jeg heller ikke prøvet den nye Lancôme Teint Idole Ultra Wear

Men glem både fortidens foundations og nyere modeller, for med Teint Idole Ultra Wear behøver jeg ikke flere varianter. Lancôme har lavet alt, hvad jeg behøver af en foundation:

 • Den er mat uden at være for tør
 • Den er dækkende uden at ligne en maske
 • Den er nem at lægge pænt og resultatet bliver enddog rigtig pænt
 • Den er meget holdbar på selv min hud, der spiser foundations lynhurtigt

Hvad skal jeg næsten mere sige? Jeg er fan.

Jeg har kun to minusser på min liste:

 • Solfiltret er utilstrækkeligt til at beskytte dig mod de lange UVA-stråler, så husk at bruge en anden solbeskyttelse.
 • Der er 11 farver på det danske marked, og Lancômes farver kan godt være lidt svære at navigere i. Jeg har den næst-lyseste 01 Beige Albâtre, og den passer mig perfekt. Der er kommet markant flere farver til den lyseste side, men har du mørkere hud, så er der ikke meget at vælge mellem.

Har I prøvet Teint Idole Ultra Wear? Hvad synes I?

Her kan du købe det*
Lancome Teint Idole Ultra Wear koster 355 kroner for 30 ml. Du kan blandt andet købe den hos Matas.dk*, Sephora.dk* eller på Nicehair* – men husk at prøve den før køb.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Produktet har vi fået som et gratis anmeldereksemplar.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

8 kommentarer

 • Katrine

  Hmmm… Du skriver, at du ‘heller ikke prøvet den nye Lancôme Teint Idole Ultra Wear’, men du vil ikke bruge andet? Jeg er forvirret, fru ultra-hurtig blogger…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Katrine
   Katja skriver jo netop: “med Teint Idole Ultra Wear behøver jeg ikke flere varianter”. Der er ingen grund til at være forvirret, få du prøver af denne og den nyeste, så kan du nemt danne dig dit helt eget indtryk af dem.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg er også forvirret over dette i indlæg 😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Den foundation der anmeldes “teint Idole Ultra Wear” er den næst-nyeste i serien af Teint Idole foundations. Der er altså kommet en ny serie efterfølgende, og dem har hun ikke prøvet nogle af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Hun har prøvet den næst~nyeste. Derfor ironien angående hurtig~blogging

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Jeg har brugt den i mange år. Jeg har kombineret hud med en fedtet t-zone. Jeg har i årenes løb prøvet mange andre foundations men vender altid tilbage til denne. Jeg lægger den med en børste og den er mat uden at se tør ud. Jeg bruger den uden en primer og den holder hele dagen(t-zone kan godt skinne efter 6 timer)
  Der er også kommet en Teint idole ultra wear nude som er en tyndere udgave af den oprindelige. Jeg har købt Nude men desværre i en mørkere farve og har derfor ikke prøvet den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Men hvad hedder den nyeste i serien så, når der henvises til at både den anmeldte og den nye version hedder ultra wear? Jeg er også noget forvirret over denne anmeldelse, hvilket er lidt ærgerligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jeg har brugt Lancome teint idole ultra wear. Den findes stadig og er ikke udgået. Men der er også kommet en “Teint Idole Ultra Nude” i mellemtiden. Og sikkert også flere mens vi snakker ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cosmea vender tilbage