Sanzi Beauty Eyebrow Enhancing Serum - fyldigere bryn med 15% rabat

Kiehl’s “Made for all” Gentle body wash

Kiehls made for all

Det er bestemt ikke vores egen revolutionerende idé at lave vaskeprodukter, der kan bruges til både krop og ansigt. Det er der heldigvis andre, der har gjort før os, og der kommer stadig nye til. En af dem er Kiehl’s “Made for all” Gentle body wash.

Og vi elsker hver gang det sker, for der er selvfølgelig ingen grund til at bruge forskellige produkter til at vaske forskellige kropsdele. “Made for all” virker selvfølgelig lige så godt til ansigt som til kroppen.

Den er lavet af milde vaskeaktive stoffer, så der er ingen laureth sulfat eller lauryl sulfat her. Den er behagelig at bruge, irriterer ikke mine øjne og dufter let – ja, den er parfumeret.

Det er et helt enkelt og godt produkt: Det er en mild flydende sæbe til ansigt og krop, som ikke udtørrer.

Emballagen fortjener også opmærksomhed. Den er lavet af 100% genbrugsplastik. Kiehl’s indsamler tom emballage ved deres standere og belønner dig med en gratis rejsestørrelse for hver 10 styk tom Kiehl’s emballage, du afleverer.

Her kan du købe det
Kiehl’s “Made for all” Gentle Body Wash koster 205 kroner for 500 ml. og kan købes hos Kiehl’s i blandt andet Magasin og Boozt.

Produktet er modtaget som et gratis anmeldereksemplarFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sanzi Beauty Eyebrow Enhancing Serum - fyldigere bryn med 15% rabat