Lørdagslook: Festive Attire

Fars dag konkurrence – hvilken far skal vinde en T-zone peeling?

 

t-zone-peeling-til-manden-2-1

Glædelig grundlovsdag – glædelig fars dag.

I anledning af fars dag vil vi gerne udlodde en T-zone peeling til en far. Vi vil gerne have dit bud på, hvilken far der har fortjent en ekstra gave til fars dag. Det kan være din far, en far, en faderfigur, en bedstefar, dine børns far – vi fortolker faderbegrebet bredt, og biologi går vi ikke op i her.

For at være med i konkurrencen skal du skrive din nominering i kommentarfeltet. Vi trækker lod i morgen og kontakter dig direkte på mail (så lad være med at skrive fuld navn og adresse på din kandidat i kommentaren).

Det vil være så hyggeligt, hvis du fortæller, hvorfor du nominerer din far-kandidat, men det er ikke noget krav for at være med.

Der er også en konkurrence på Facebook og på Instagram (@pudderdaaserne.dk) og der er en T-zone peeling på højkant på alle tre kanaler. Du må gerne deltage alle tre steder, men så skal du lægge en kommentar alle tre steder. Du må gerne tagge din kandidat, men det er IKKE et krav – vi gider ikke spamme folk, der ikke har lyst.

Om T-Zone Peeling til mænd:

T-Zone Peeling med 2 % salicylsyre er en mild vandbaseret eksfoliering, der trods navnet IKKE skal vaskes af, men skal blive på huden og virke.

Den virker både mod hudorme og uren hud, samtidig med at den forebygger skægpest og lignende problemer efter barbering.

T-zone Peeling eksfolierer effektivt hudens overflade, renser porerne i dybden og forbedrer hudens cellefornyelse. Både hudens udseende og funktion bliver forbedret markant, især hvis du lider af forstørrede porer, urenheder eller akne.

T-Zone Peeling har en mild antibakteriel og antiinflammatorisk virkning, der forebygger røde knopper og skægpest efter barbering.

T-Zone Peeling til mænd er uparfumeret og indeholder præcist det samme som vores almindelige T-zone Peeling blot i en neutral grå emballage. Den kan købes i et begrænset oplag på Dåseshoppen.dk til 195 kroner.

   

45 kommentarer

 • Stine

  Den har min mand helt klart fortjent 💜💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • My

  Jeg nominerer min far, Dan.
  Hele mit liv har jeg kun set ham bruge Niveas klassiske creme, fra den store blå dåse på trods af, at han har tendens til urenheder hist og her. Har har ikke turde prøve noget nyt, og jeg tror, at T-Zone peelingen vil være rigtig god til ham! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg nominerer mine børns far fordi jeg synes det kunne være fantastisk hvis han fol øjnene op for hvad god hudpleje kan gøre for end velvære 👍😊 med håb om at give ham bedre hudplejevaner i fremtiden 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Nominerer min far! Desværre er jeg ikke hjemme hos min familie lige nu, men den kunne være så god at have med til ham som en forsinket overraskelse :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Uden tvivl min søns far – min bedre halvdel – vores helt. Han knokler med at bygge vores nye fælles hjem, når han er træt, bliver han ved. Han er sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Min forlovede som også er far til vores skønne datter på 5 uger ❤ han skal vinde fordi han er verdens bedste far og jeres t-zone peeling er det eneste han kan bruge til hans rosacea (som vi i øvrigt har fundet behandling til der virker via jeres skønne blog) 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Lykke Christiansen

  Min kæreste der er selvstændig og derfor arbejder 50 – 60 tm ugentligt.
  Alligevel formår han at være en kærlig og opmærksom farfar og er så stolt når de små spørger efter ham 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Min mand (som også er far til vores lille Luna på 3 måneder) – fordi han så sent som i går selv spurgte om jeg ikke havde en eller anden maske eller creme der kunne ordne hans hud på næsen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Min skønne kæreste, som er far til det barn, vi venter til september :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Min far har helt klart fortjent en lille ekstra forkælelse denne dag. Min farfar døde sidste år, og min far er endnu ikke kommet sig helt over tabet af sin egen højt elskede far.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathe Hansen

  Jeg vil nominere min egen far, Arne, af den simple grund; han er MIN far, som jeg elsker overalt i universet. Og derfor er han den bedste far for mig, fordi han er min :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Farfar der er så rar, trænger til forkælelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilia

  Jeg vil nominere min mand Luca tosto. Han er min bedste ven og en helt fantastisk far til mine 4 børn. Altså sjov og kærlig og klar til at hjælpe dem. Han har lige afsluttet sin uddannelse som kok og arbejder nu hårdt hver dag fir at lave lækkert mad til en masse kursister på Vrå højskole.
  Ikke så meget tid til sig selv eller
  hudpleje. Jeres t- zone peeling som resten af familien bruger.. 3 teenage sønner, 1 datter på 12 og jeg selv, skal han da også ha glæde af… Luca Tosto… Vi er vilde med dig ❤️🌺🎉🍾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette L.

  Min far har rundet de 50, men hans hud er stadig teenager. Jeg har selv haft mega stor gavn af jeres t-zone peeling, så jeg ville ønske min dejlige far også kunne prøve den og få gavn af den ❤️ han fortjener det fordi han altid kommer når jeg ringer, om det er en hyggedag eller udnyttelse af at han har en værktøjskasse og mere erfaring til at bruge en skruemaskine eller skifte cykeldæk ❤️🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Den har min far fortjent. Jeg ser ham ikke i dag, så jeg skylder ham i forvejen en fars dags gave for at være verdens bedste far, der altid er der for mig og min bror :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Min mand Anders ❤️ Da jeg har haft super travlt på nyt job de sidste måneder, har han været primary parent herhjemme og det med stort bravour 👏👏 han fortjener forkælelse😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanni Kopp

  Min far Tom Kopp fortjener at vinde. Han kunne godt bruge jeres t-zone peeling til at forkæle hans hud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Min far er den bedste i verden, så selvfølgelig har han fortjent den bedste hudpleje:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sunflower

  Min bedste ven og partner. Han er verdens bedste onkel for sin nevø og niece. De elsker ham, han er altid klar på sjov og ballade. Håber han vinder, for det har han fortjent, sådan som engagerer sig og deltager i deres liv, som var det hans egne. Så meget at de hellere vil passes af ham end både bedsteforældre og venner💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Peeling så dejligt, det fortjener min datters far så meget og han vil nyde det ovenpå et langt forår med istandsættelser herhjemme.
  God sidste pinsedag ønskes:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dagdrømmer

  Min kæreste har helt klart fortjent lidt ekstra opmærksomhed. Han er alenefar til 2 børn og det klarer han godt😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg vil gerne nominere min kæreste. Han er godt nok ikke far, men han er min stærkeste klippe, og så låner han altid mine cremer ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line S

  Min far! Han trænger til at gøre noget godt for sig selv :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Den skal min søde mand da have. Han er den bedste far for vores søn på et halvt år, og han fortjener noget ekstra forkælelse 💚

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese

  Den ville min mand (som er kommende far!) blive så glad for! For han er allerede meget glad for jeres T-zone peeling, men han synes vist, at den er lige lovlig lyserød ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg nominerer min kære far. Han er den bedste i verden og fortjener uden tvivl lidt forkælelse. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Min kæreste! Fordi han døjer med skægpest og lidt uren hud, men gerne skulle stå helt skarpt til vores kommende bryllup

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Wind-Hansen

  Min mors mand er simpelthen sådan en rar og hjælpsom mand, der gladeligt tager turen fra Fyn, hvor de bor, til Århus for at hjælpe mig med at hænge lamper og skabe op. Han fortjener at blive forkælet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Min mand fordi han er den dejligste far og arbejder så hårdt for at jeg kan få tid til at læse til min afsluttende eksamen for tiden!:-)😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min mand og far til vores børn fortjener det, fordi han har været ekstra omsorgsfuld overfor os alle mens jeg har læst til eksamen. Han har virkelig taget en ekstra tørn med madlavning, rengøring, hent og og bringen og meget andet de sidste 3 uger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Min mand skal vinde, fordi ham er en super far til vores søn, der godt kan være lidt af en mundfuld…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg nominerer min dejlige kæreste, der fejrer sin første fars dag i år 💙 Derudover er han den mest fantastiske papfar til mine to store drenge. Vi kunne ikke ønske os en bedre farfigur i min kæreste 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Min far! Selvom han vist mest håber på et par børnebørn, så må mindre gøre det i år ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Min mand skal helt klart have den, hvis jeg vinder. Han har så meget fortjent det. Jeg har selv jeres lækre produkter, og har haft overvejet denne her til ham, fordi han ikke er så god til at gøre noget ekstra godt for sin hud andet end den daglige creme. Jeg er sikker på han ville blive hooked! :-)
  Det kunne være så lækkert at vinde – jeg ville skrive til ham at det var en gave fra vores lille datter ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Det skal min kæreste. Lige nu ligger han og snorker på sofaen med vores 2. Søn i armene. Han er bare 4 uger og far ser sgu lidt slidt ud;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den måtte min mand meget gerne vinde. Han er efter ekstrem mange år med problem hud faktisk begyndt at pleje den – så han er endelig klar til gode produkter der faktisk bliver brugt 👍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Hansen

  Min far 👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Til min far – bare fordi han er verdens bedste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Min far. Han har altid haft en dum hud, så det vil være perfekt at forkæle ham med en creme, der kan hjælpe ham :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Jauer

  Min mand skal have sin egen t-zone peeling! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Min far fortjener den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal min egen far hel sikkert! Han går virkelig op i hudpleje (faktisk er det ham, der har det meste af æren for at have “oplært” mig i at gå op i min hud) og efter han rundede 50 sidste år, ved jeg, at han føler sig gammel og det er han jo ikke, så jeg tænker lidt ekstra forkælelse til udseendet vil kunne løfte ham lidt :D <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Tillykke Satina. Du blev vinderen (fundet med Random.org). Jeg har sendt dig en email.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Den skal min far have – nu når det plejer at være mig der sørger for at han husker sin hudpleje ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Den kunne min kæreste og far til vores børn godt bruge :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Lørdagslook: Festive Attire