Multi-Gyn og Femarelle - hjælp til tørre slimhinder

Tirsdagstip: Få styr på hvirvlerne

Lørdagslook: Exorcism

Her kan man se, hvordan min hvirvel løfter sig, en dag hvor håret fik lov til at lufttørre.

Når jeg har en seriøs dårlig hårdag, er det oftest på grund af mine hvirvler. Dem er jeg nemlig beriget med vanvittigt mange af, især i den ene side… og jeg var endda så heldig at få en i pandehåret, da mit hår voksede ud igen efter fødsel og endt amning med yngsten. Sikke en fest… de har drillet mig hele mit liv, og det var først, da jeg endelig fik en frisør til at forstå, at jeg simpelthen ikke besad evnerne for styling, at jeg fik hjælp til at knække koden til at få styr på hvirvlerne.

Ingen lufttørring
Når man har hvirvler nytter det ikke noget at lade tørringen være op til tilfældighederne. Det er alfa og omega, at du få håret til at sidde der, hvor du gerne vil have det til at sidde, og det gør du med en føntørrer og eventuelt også en rundbørste… sådan en bruger min frisør, men jeg synes, det er lettere uden. Tricket er at tørre håret, så det er cirka halvfjerds til firs procent tørt, og derefter kan du gå i gang med den egentlige styling.

Først den ene vej og så den anden vej…
Det handler om at tvinge håret i en anden retning, end det ville sidde under normale omstændigheder. Og det er her rundbørsten eller klør fem kommer i spil, for mens du tørrer håret færdig, skal du sørge for at rede det først i den ene og så i den anden retning. Er det pandehåret, der driller, skal du altså først rede det mod højre og derefter mod venstre. Fortsæt med at rede håret i den ene og den anden retning, indtil det sidder som du gerne vil, uanset om det sidder det ene eller det andet sted.
Om det virker på alle hvirvler, kan jeg ikke udtale mig om, men det virker i hvert fald på alle mine. Det kan gøre en forskel at bruge noget skum eller et andet produkt, du fordeler i håret, mens det stadig er vådt, især hvis håret er meget stridt eller umedgørligt omkring hvirvlen.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

8 kommentarer

 • Sus

  Det virker nemlig rigtig godt – efter jeg er begyndt at tørre mit pandehår på den måde, har jeg fået super kontrol over mit pandehår 😎
  Prøv evt at se alle de videoer der vises på Youtube omkring emnet (f.eks.: “How to blowdry fringe”) …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Det virker også virkelig godt på fladt hår på baghovedet :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sus

   Okay 😃 På samme måde – fra side til side??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Sus
   Ja, lige præcis… jeg gør det både i pandehåret, i nakken og på “kronen”, hvor mit hår er HELT fladt.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line J

  Hej pudderdåser :-) Har set at Swiss Clinic har lavet en hårserum (??) som skulle mindske hårtab og øge væksten. Har i hørt om den, og kan i evt give en kommentar på om den mon kam virke, eller om det er total spild af penge? På forhånd tak :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Line
   Det skal nok virke, den indeholder ret meget alkohol, en hel del parfume og et celleaktiverende/stimulerende kompleks.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line J

   Tak for svar! Hmm nå ikke så imponerende med alt den alcohol og parfume

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Der er også meget alkohol i de fleste andre varianter, men de virker nu ret godt… Nu ved jeg ikke, hvor meget man skal bruge, fordi mig bekendt er “et par dråber” sjældent nok, i hvert fald vile det ikke række til det område det plejer at handle om. Og så er det måske lidt dyrt for 50 ml.
   Til sammenligning koster Kerastase mindre end det halve (når det er fuld pris 180 ml for 875 kroner). Der bruger man 6 ml. om dagen. Og jeg går ud fra at man skal bruge cirka det samme af denne her… Så kan du selv gange op ^^

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Multi-Gyn og Femarelle - hjælp til tørre slimhinder