Shoppe-guide til de bedste beauty butikker

Tirsdagstip: Brug det der virker

Vand: Maya Water

Foto: Maya Water

I fredags fik jeg ikke skrevet fredagsfavorit, fordi jeg havde travlt og måtte opgive at skrive indlægget fra telefonen, favoritten var ellers i tråd med dette tip…
Det hele startede med, at jeg sad ude i Sephora i Frederiksberg Centret i torsdags og fik den sædvanlige brynomgang hos Benefit. Salli, der ordner mine bryn, og jeg får altid talt om alle mulige forskellige ting, og forrige gang talte vi blandt andet om tør hud. Søde Salli er altid smuk, men hun var ret træt af sin hud, der bare var TØR. Derfor delte jeg ud af mine erfaringer med de produkter, jeg selv og især min hud har været glad for, når den er tør og træt af årstiden. Og forandringen var slående.

Afsløring
Forandringen var, som du måske har regnet ud, at Sallis hud nærmest struttede af fugt, så det var selvfølgelig naturligt for mig at spørge, hvad hun havde brugt siden sidst. Svaret: ”Jamen jeg lyttede til det, du sagde, så jeg har brugt…” var på en gang afslørende, nedslående og meget bekræftende. Afslørende fordi jeg selv har helt de samme problemer med huden, og mine problemer langt fra er løst, nedslående fordi der ikke er en eneste god undskyldning for, at jeg ikke selv har fulgt mine råd, og samtidig er det selvfølgelig meget bekræftende, at det til dels er mine råd, der har givet resultat.

Et tema
Faktisk har det der med at lytte til sine egne råd været lidt af et tema siden torsdag… Så ordsproget: ”At undervise er at lære en gang til” har jeg tænkt mange gange siden. Et par dage senere var der endda en der sagde: ”Tror du ikke bare, du skal bruge dine egne cremer lidt?”. Min hud er gradvis blevet mere sart, mere reagerende og mere tør siden jeg blev fyrre år, og det er en rigtig træls udvikling, men jeg ved jo udmærket godt, hvad der virker, og hvad der ikke gør… så det er sådan set ret dumt, at jeg åbenbart ikke kan følge mine egne råd.

Det der virker…
Grunden til at jeg ikke nævner et eneste produkt er selvfølgelig, at det slet ikke handler om et specifikt produkt, og at det i øvrigt ikke er relevant for indlægget, hvad der egentlig virker for mig. Mange af os har en helt klar idé om, hvilke produkter der virker. Alligevel bliver vi fristet af nyheder, anbefalinger eller noget helt tredje, som vi så bruger i stedet.
Når jeg tester et produkt, skriver jeg selvfølgelig altid personlige noter om effekt og virkning, og det er de noter, der er så vigtige, når min hud ikke rigtig trives. Nu tester jeg jo flere produkter end de fleste, men mentale noter om de gode produkter, du prøver, er vigtige at grave frem, når der er behov for lidt ekstra hensyn af den ene eller den anden art.

 Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

8 kommentarer

 • Mia

  Uh jeg er altså helt nysgerrig på hvilket produkt du anbefalede hende? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Også mig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Signe
   Mildere rens og min evige favorit Ling Dual Moisture <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Mia
   Mildere rens og min evige favorit Ling Dual Moisture <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussi

  Også mig. Døjer nemlig også med tør hud 😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Sussi
   Mildere rens og min evige favorit Ling Dual Moisture <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er SÅ glad for dine gode tips, Helene:-D Det er særligt Karmamejus cleansing balm, der har gjort min renserutine bedre, Lings Dual Moisture til fugt og selvfølgelig jeres T-Zone peeling, der har gjort min hud LANGT mere knop-fri og jævn… Min hud har ikke været så pæn i flere år… TAK Helene! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej jeg så i lavede en test af skumbaserede ansigtsvaske med ph-værdi. Så ville hører om i ikke kunne lave en lineup med olierens altså oliebaseretmakeupfjerner :) gerne uden parfume og et par med mere naturlige ingredienser end cliniques “take the day of”, uden mineralolie. Bare en god blanding at kigge på.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoppe-guide til de bedste beauty butikker