Månedens favoritter: Januar 2017

Fast rabatkode til alle jer fra Lookfantastic

Lookfantastic

Så har Lookfantastic været så søde at lave en fast rabatkode til Pudderdåsernes læsere. Koden giver 18 procent på Lookfantastic.dk. Rabatkoden er

PUDDERD18

Koden varer i denne omgang til og med juni i år, og du kan bruge den her.

De sædvanlige mærker er undtaget rabatkoder. Du kan se en liste over mærker, som rabatkoder på Lookfantastic ikke virker på her. Undtagelserne er ikke noget, hverken vi eller Lookfantastic finder på. Tværtimod, det er et krav fra de undtagede mærker selv.

Du kan også her finde en komplet liste her over alle de produkter, som vores rabatkode virker på. (men sorteringen efter mærker virker vist ikke 100 procent korrekt på den oversigt)

Her kan du købe det
Du kan kun bruge rabatkoden PUDDERD18 på Lookfantastic.dk – sørg for at vælge Danmark, som område. Den virker ikke, hvis du går på den engelske Lookfantastic.com eller vælger et andet land end Danmark.

Lookfantastic.dk giver gratis fragt ved køb over 500 kroner. De sender fra England, der trods alt stadig er en del af EU, så der kommer ikke ekstra moms eller told.

Vi håber, I bliver glad for rabatkoden.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

7 kommentarer

 • Christine

  Hurraaaa! Tak for den! Men ja så forbandet med alle de undtagelser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Men man fristes jo til at spørge hvilke mærker den så virker på? Jeg kunne ikke få den til at virke med produkter på den liste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej,
  Hvor lang tid har det taget, før i fik jeres pakke fra Feelunique? Har bestilt en perfume fra dem sidste måned, og der er nu gået 9-10 dage siden pakken blev sendt afsted. (Det skal lige siges, at det er untracked, så kan ikke engang se hvor pakken er henne)
  P.S., der kommer vel stadig ikke told osv. på pakkerne, vel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jeg plejer at få dem efter en god uge. Og nej, ingen told. Håber snart den kommer!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens favoritter: Januar 2017