Vind og spar hos Ezzence.dk

Fredagsfavorit: L’Oréal Paris False Lash Wings Mascara

L'oreal false lash wings mascara

Når man skal lave en god mascara, så er det vigtigste i virkeligheden at lave en god børste. Og det forstår de gode folk hos L’Oréal Paris.

L’Oréal Paris False Lash Wings Mascara har en ret funky børste, der netop ligner en vinge. Den er ret lille, assymetrisk og stiv, hvilket gør den supernem at arbejde med. Formen gør det muligt at komme helt tæt omkring øjet og samtidig nå ud til hårene helt ude i øjenkrogen. Den er virkelig en fornøjelse at arbejde med.

Og når selve mascaraen så er en velformuleret kombination af forlængende fibre og rigtig god holdbarhed, der ikke splatter ud under øjnene i løbet af dagen, så er det svært at bede om mere.

Resultatet er en mascara, der giver fine, lange og velformede vipper. Holdbarheden er rigtig god – langt bedre end noget andet, jeg har prøvet fra L’Oréals mascara. Den smitter ikke af under øjnene på mig, hvilket man desværre ikke kan sige om for eksempel den meget mere udbredte Volume Million Lashes, der ellers også give fine vipper.

Her kan du købe det
L’Oréal Paris False Lash Wings koster normalt 150 kroner. Du kan købe den i blandt andet Matas, Magasin og større supermarkeder.

 Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

8 kommentarer

 • Mette

  Det er sjovt, hvor forskellige vi er, når det kommer til mascara.
  Jeg havde også umiddelbart en god oplevelse med denne; Den spredte mine vipper fint og jeg kunne få mascara på selv de mindste vipper.
  Men efter 2 minutter faldt mine vipper ned! De gik fra at være smukt bukkede, til at stikke ligeud i luften, så det lignede, at jeg ikke havde nogle vipper overhovedet. En øv-oplevelse hos mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det er SÅ individuelt. Nok det mest individuelle overhovedet (næst efter hårprodukter). Helene og jeg har en stående joke om at hvis jeg ikke kan lide en mascara, så kan hun godt lide den – eller omvendt. Der findes højest et par mascara vi begge kan lide.

   Der findes (næsten…) heller ikke dårlige hårprodukter. Kun forskelligt hår.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Linket virker ikke;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Clément

  Den her mascara er min absolutte yndling!!! Bruger den vandfaste udgave og den slår bare alle konkurrenterne af banen med 180 km i timen. Den gi’r både længde og volumen, og kan bygges op til lige præcist det resultat man ønsker – uden at klumpe eller lave pandaøjne. Har prøvet flere forskellige high-end mascaraer og hver gang vinder dette vidunder fra L’Oréal 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Den lyder som noget jeg burde prøve, asap! Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Jeg har et spørgsmål, som jeg håber, I kan hjælpe med!
  Jeg har købt et lager mascara hjem og kan jo ikke bruge dem alle på én gang. Er det fint at have uåbnede mascara liggende? Altså kan de holde sig fint (:
  Og er der en måde, som er bedst at opbevare dem på?
  På forhånd mange tak!

  Hilsen Anne Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Anne Sofie. Bare de er uåbnede, så kan du sagtens gemme dem. Sørg for at de ligger tørt, mørkt og ved stuetemperatur. Altså i et almindeligt skab eller en skuffe. Så kan de ligge i årevis. Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Fedt! 1000 tak for svar (:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind og spar hos Ezzence.dk