Sephora åbner i Magasin i Århus, Odense og København

Eau Thermale Avène PhysioLift

Avène PhysioLift

Sponsoreret indlæg

Hvornår mon jeg lærer det? Helt ærlig… Man skulle tro, at én, der har blogget i over seks år, efterhånden havde lært det… Men nej, jeg er simpelthen så irriteret på mig selv, fordi jeg ikke kan fremvise billeder fra før, som sammenligning med nu efter jeg har testet Avène PhysioLift i næsten tre uger. Det er især bekymringsrynken i panden, der er sket noget med, men også min soverynke langs næsen fremstår langt mere utydelig. Det er ellers ikke småting, jeg efterhånden har testet lige netop de to steder, og det er selvfølgelig også der, forklaringen til den manglende billeddokumentation skal findes, på et tidspunkt bliver man nemlig ret træt af at sidde og nærstudere billeder af sig selv… Og stadig ikke finde den store forskel.

Et værdigt alternativ
Egentlig har rynker og alder hverken betydet eller påvirket mig ret meget, men jeg må erkende, at tankerne om og følelsen af, at kroppen og huden bliver ældre, er begyndt at rumstere lidt i baghovedet, i takt med at tallet på fødselsdagskortene bliver højere, og spejlet bliver mindre og mindre tilgivende…
For nogle år siden testede jeg mest for sjov både botulinum toxin i panden og filler i mundvigene, og med ét forstod jeg, hvordan man kun kan have øje for, hvor man kan gøre noget næste gang. Det forskrækkede mig virkelig, at jeg, der ellers havde været fuldstændig uforstående overfor dem, der får fyldt på både her og der, nu stod og overvejede, hvor der skulle stikkes næste gang…
Personligt har jeg ingen problemer med, at man vælger kniv eller nål i kampen mod alderen, men indtil videre foretrækker jeg selv god fugt og effektive ingredienser i mine cremer. Og det har jeg fundet i Avène PhysioLift.

Lidt om størrelsen…
Har du nogensinde stået med en creme, der på papiret lyder helt fantastisk, men du synes mest, at den er ubehagelig og fedtet? Selvom alle og enhver ved, at hyaluronsyre er en af de ingredienser, der sørger for at fugte i dybden og derfor er værd at gå efter… så bliver mange overraskede og ligefrem afskrækkede af konsistensen på nogle af de sera og cremer, der indeholder store mængder af den effektive ingrediens. Årsagen til dette er, at hyaluronsyre består af store molekyler. Det har Avène ændret på i PhysioLift. Faktisk har de pillet ved størrelsen af tre velkendte ingredienser:

 • Hyaluronsyre mono-oligomerer er 120 kDa, som Avènes egen forskning har fundet frem til er optimal i forhold til at kunne trænge ind i dermis.
 • Retinaldehyd (A-vitamin) er 284 Da. A-vitaminsyre kender vi primært fra lægemidler. Det er den mest aktive form for A-vitamin, men også den med flest bivirkninger. Retinaldehyd har de samme fremragende effekter, men uden de voldsomme bivirkninger.
  Bag Retinaldehyd har solid dokumentation for at have en effekt på nær sagt alle hudproblemer lige fra akne til rynker. Det virker på solskader, på rynker, på hyperpigmentering, akne-ar, på akne… listen er lang!
 • Ascofilline (alger) er 10 kDa. Ascofilline er et ekstrakt af buletang, som øger indholdet af collagen i huden.

Formuleringerne med lidt forskellige koncentrationer af de tre effektiviserede ingredienser skulle altså øge hudens fasthed, genopbygge kollagen og sparke hudens egen dannelse af hyaluronsyre i gang, så huden bliver fyldt ud, fugtet indefra og får øget glød. De to dagcremer indeholder dog ikke retinaldehyd.

Avène PhysioLift

PhysioLift

Det kan udmærket være, at det er trættende at læse vores evige anprisninger af Pierre Fabre, firmaet bag Avènes geniale emballage, men jeg bliver aldrig træt af at trykke på de fine lufttætte pumper eller de helt sterile tuber. Tænk hvis alle værnede om ingredienserne, effektiviteten og den færdige formulering på den måde…  <3

PhysioLift serien består af fem produkter:

Du finder Avène PhysioLift på Apoteket og online på Avène.dk, der henviser til de to online apoteker webapoteket.dk og apotekeren.dk. Priserne er meget rimelige og ligger mellem 199.50 og 239,50 kroner.  Følg også Avène på Instagram, hvor du kan deltage i en spændende konkurrence.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Avène

 

25 kommentarer

 • Josephine

  Kan man bruge disse når man er gravid? (tænker parfume og a-vitamin) tak 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Josephine
   Jeg mindes ikke at have hørt advarsler mod A-vitamin i hudpleje? Der er så mange retningslinjer, at man bliver helt rundtosset, jeg skal nok undersøge det.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone H

   På avene.dk under filler. Står der at den ikke må anvendes af gravide.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Tak for det Lone, det havde jeg slet ikke set!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det hele serien, du har brugt eller ?
  Jeg kører nemlig natcremen udfra devisen om, at man ikke behøver alt fra samme serie, men synes ikke at jeg har den store effekt af den , rynkemæssigt
  Så – er det her tilfældet hvor man skal bruge hele serien for at se en effekt ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej C :-*
   Koncentrationen af de aktive ingredienser er størst i filleren, og jeg tænker, at det er den, der har gjort den store forskel, fordi jeg har brugt den lokalt på mine rynker.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Kan produkterne bruges sammen med jeres tzone?☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej B
   Ja, det kan du godt! Husk SPF!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Er det rigtigt forstået, at det er natcremen jeg skal ud i, hvis det er akne og ikke mindst akne-ar, som er mit problem? Det gør bestemt heller ikke noget, at natcreme forebygger rynker, men jeg tænker, at filleren mere er en her-og-nu-behandling af rynker (som jeg endnu ikke har)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Maria
   Rynker er jo også ar efter sammentrækning af muskulaturen. Jeg ville nok prøve med filleren, da den har den højeste koncentration af de aktive ingredienser.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Der kan man bare se. Jeg har ikke tænkt på rynker på den måde. Jeg prøver filleren på mine ar. Tak for opklaringen – og det hurtige svar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Nu slog det mig lige – har A-vitamin også en effekt på rynker ved mundvigene? Eller er den “triste” fold for dyb til at kunne påvirkes med plejeprodukter?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Maria
   Noget kan det nok gøre, men det er jo “elastikkerne” der er blevet lidt trætte, og så gør tyngdekraften resten.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hejsa

  Kan man kombinere med jeres meget fantastiske ansigstsolie?
  Kan man sammenligne denne med Beauté pacifique A-vitamin?
  Må også lige rose jeres nye Alt i en salve – den er da en lifesaver. Ville ønske den var her da jeg havde en allergisk reaktion på læberne. 14 dage med hævede, prikende og svidende læber.
  Kh Pia (Mega fan)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hejsa,
  Har investeret i filleren fra Avene men bruger også serum + ansigts-samt øjencreme. Er nu kommet i tvivl om filleren skal erstatte noget eller om jeg bare putter den direkte i rynken udover det andet ??
  Mange hilsner Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Rikke
   For mig er det for voldsomt at bruge rige cremer samtidigt med filleren, så jeg bruger emulsionen/et let lag natcreme først og derefter filleren til at “pletbehandle”. Hvis du ikke oplever at creme/serum og så videre er for meget, kan du bare give den gas.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Vil filleren kunne erstatte Cliniques Smart serum, hvis det er pigmentfejl og aknear jeg gerne vil have reduceret, eller er det bedre bare at fortsætte med den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Vil filleren kunne erstatte Cliniques Smart serum hvis det er pigmentfejl og aknear jeg gerne vil have reduceret, eller giver det bedst mening bare at fortsætte med den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Hej skønne dåser! Jeg vil gerne vide hvor meget der er tilbage efter du har brugt dem i tre uger? Det er jo ganske små flasker, hvor længe tror i de kan række ved dagligbrug? Jeg fatter jo at det er skøn, men alligevel lidt nysgerrig, da jeg oplever meget stor forskel i den her afdeling. Hvor nogle cremer er meget drøje og andre kræver mere, selvfølgelig er det individuelt men det afhænger jo også på hvordan en creme er sammensat, efter min erfaring. Så om I føler I kan sige noget om det, tager jeg emod med kyshånd. God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Hej :)
  Min mor ønsker sig en creme til at stramme huden op, men hvilket af de ovennævnte produkter vil være bedst at købe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anette
   Altså stramme huden op? Det er der ikke mange cremer der kan i ordets bogstavligste forstand. Det er Filleren, der har det største indhold af de aktive ingredienser og derfor også den jeg ville vælge, hvis jeg skulle vælge et enkelt produkt.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej Helene
  Jeg er gået fra de bedste mærker til avenue, af alle de årsager som du selv har skrevet om og jeg er meget glad for mange af deres produkter, jeg har brugt eluage i mange år, så nu kommer spørgsmålet, er der mere af de kære ingredienser som holder rynkerne i ave i de nye produkter, i serien her, er det værd at skifte over, jeg vil lige have din vurdering med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Heidi
   Så godt har jeg ikke styr på Eluage, men umiddelbart vil jeg mene at den virker bedre. På grund af de nye ingredienser.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej! Jeg ved dette er et gammelt indlæg men jeg har sådan ledt efter filleren men kan ikke finde den nogen steder, har i nogle ide om de har droppet produktet? og evt et produkt med tilsvarende virkning? Tusinde tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Laura
   Det ved jeg desværre ikke, har du kontaktet Avène? Følger du et af de links i indlægget, er der en kontakt formular i bunden.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sephora åbner i Magasin i Århus, Odense og København