Lørdagslook: Pastel Fetish

Pudderdåserne Musthave Alt i en salve: Reparerende læbepomade

Pudderdåserne Alt i en Salve

Vi har lavet en læbebalsam! En Alt i en salve. En reparerende læbepomade – en salve der gør selv de tørreste og med skællede læber bløde og glatte igen.

Og ja, vi har brugt salicylsyre. 0,5 procent salicylsyre, som eksfolierer tør og ødelagt hud og fjerner døde hudceller. Som faste læsere ved, så er det en vigtig del af en effektiv læbebalsam.

Så har vi tilsat 5 procent B5 vitamin – også kaldet panthenol. Som vi også tidligere har talt om, har det  reparerende egenskaber på huden og især på læberne. Kombinationen af de to aktive ingredienser findes os bekendt ikke i andre læbeprodukter.

Testet på ultramatte og mest afslørende læbestifter
Resultatet er ret fantastisk, hvis vi selv skal sige det. Allerede efter den første uges tid med min allerførste testtube oplevede jeg, at de der tørre flager, som altid bliver afsløret, når jeg tager en ultramat eller ultraholdbar læbestift på – de var der ikke! Jeg måtte ringe til både Helene og vores kemiker og råbe min begejstring, for her var der altså bare noget, der virkede.

Siden har vi brugt lidt krudt på at lave en konsistens, som vi synes er lækker. Produktet består udover salicylsyre og panthenol af sheasmør, bivoks, lanolin og vaseline. Vi har brugt en del tid på at finde frem til den kombination af de ingredienser, som vi synes giver den lækreste konsistens. Derudover er der E-vitamin i samt selvfølgelig konserveringsmidler. Og så ikke rigtig andet.

Og selvfølgelig er vores Alt i en salve på tube og uden parfume.

Hvor kan du bruge det?
Vi har – synes vi selv – lavet verdens bedste læbepomade, men den er også rigtig god til tørre og hårde neglebånd, albuer eller hvor som helst huden er lidt ekstra tør, hård eller skaller. Bare ikke omkring øjnene – 5 procent panthenol kan irritere øjnene.

Køb den allerede nu
Vores Alt i en salve er på vej ud i butikkerne netop nu. Den kommer på hylderne i Matas, Magasin og hos vores øvrige forhandlere, som du kan finde her. Den kommer til at koste cirka 95 kroner for 30 ml.

Du kan købe den allerede nu her direkte fra vores eget lager med gratis fragt. 

Ingredienser:
Petrolatum
Lanolin
Ethylhexyl Stearate
Cera Alba
Butyrospermum Parkii Butter
Panthenol
Aqua
Salicylic Acid
Ethylhexylglycerin
Citric Acid

   

43 kommentarer

 • Anette S.

  Jeg tør ikke løbe an på, at de har den i Magasin allerede i dag, så jeg er nødt til at lægge en bestilling i jeres shop med det samme. Den skal bare prøves! Jeg glæder mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cendie

  Nej hvor lyder det godt! For et par dage siden begyndte mine læber at flage så tandbørsten og kokosolien måtte igang. Det her lyder som et nyt yndlingsprodukt! Jeg elsker at i putter ALLE de virksomme ingredienser i og ikke bare 1 eller 2 for at holde prisen i bund. Ikke dermed sagt at 95 kr er dyrt – overhovedet ikke! Jeg elsker at i er maximalister med jeres produkter! Bliv endelig ved med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Lyder rigtig lovende. Glæder mig til at prøve den :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Timothy Benjamin

  Hvilken pH-værdi har produktet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Timothy Benjamin
   Man kan ikke måle pH-værdien på olie, og da salven er oliebaseret, kan den værdi altså ikke måles :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Timothy Benjamin

   Åh, jamen, kæreste Helene, det beklager jeg så – der var hverken INCI eller nævnt, at produktet er oliebaseret, så derfor spurgte jeg. Men tillykke med produktet, I to! :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   hej har egentlig allerede en ingrediensliste? :)
   (vil gerne se den)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Den er lagt på nu. Og den kommer her: Petrolatum.
   Lanolin.
   Ethylhexyl Stearate.
   Cera Alba.
   Butyrospermum Parkii Butter.
   Panthenol.
   Aqua.
   Salicylic Acid.
   Ethylhexylglycerin.
   Citric Acid

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kian

  Hej Pudderdåser
  Den må jeg ha’….
  Men kom lige til at tænke på at når I skriver hård hud taler vi så også om det på hælene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Timothy Benjamin

   Hej. Lige med huden på hæl(ene), kan der være brug for en højere procent af syre – BHA, AHA, MA osv., så dér ville 0.5 % BHA ikke være så nær effektiv, men du kan stadig prøve dig ad og se det an. Held og lykke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria L

  Kære pudderdåser, tillykke med nylanceringen. Jeg er allerede vild med jeres produkter og venter spændt på hvornår eller om I mon får udviklet en solcreme med fysisk filter? Nu hvor salicylsyre er blevet nævnt – jeg oplever, at min hud i ansigtet er blevet mere følsomt efter jeg er begyndt at bruge syren, altså ikke som i sensibel men som i at den mindste berøring får det til at KLØ og det klør! Og det er lige meget om det er AHA eller BHA. Er det normalt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Timothy Benjamin

   Hvor længe har du brugt BHA-produktet, og hvor ofte? Du er ikke allergisk overfor Aspirin osv., vel?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria L

   Nej, er ikke allergisk over for aspirin og jeg har brugt det i et lille års tid nu, men følelsen af kløe har været der længe. Jeg har også søgt på en debathjemmeside, der nævnte Paulas Choices syrer og dér var der én der også nævnte det samme som jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bodil

   Prøv at holde en pause på 14 dage – 1 måned. Jeg reagerer også på BHA hvis jeg bruger det for længe af gangen. Men med pauser og brug af AHA ind imellem kører det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria L

   OK jeg prøver, tak

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hvor ofte bruger du den? Kan du se noget på huden eller “kun” mærke kløe?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria L

   Jeg bruger bha hver aften, og nej der er ikke noget på huden ud over dét der selvfølgelig rammer den så det klør, specielt hår er slemme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det skal ikke klø. Det er ikke meningen. Skær ned til hver 2. dag. Men kan din hud være tør måske? Der er ikke noget fedt overhovedet i T-zone peelingen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate

  Den er jeg spændt på at prøve. Har lige bestilt via jeres link, jeg går ud fra, at fragten på 49 kr. bliver modregnet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Kate
   Jeg har prøvet at lægge noget i kurven og gå til betaling MANGE gange, og jeg der kommer ikke fragt på. Du bliver nødt til at sende en mail til shoppen, og forklare problemet. Vi kan ikke gøre så meget fra vores ende.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Merete

   Hej Kate,

   Du skal vælge levering til Droppoint – så er det gratis :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Tillykke!
  Jeg glæder mig helt vildt til at prøve det! :-)
  Håber på mange flere lækre produkter fra jer i fremtiden!

  Kh Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Ville den være god til virkelig tørre fødder med hård hud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Tyder på det bliver en god vinter i år uden tørre sprunkne læber….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  GLÆDER mig til at prøve den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Det lyder alt sammen godt!! – men hvad med solfaktor??? :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det må blive en anden gang :) Indtil da så køb Vichy/La Roche Posay/Avène læbestifter med solfaktor. Det er et helt andet produkt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Tillykke med den nye hudpleje baby! I er så seje!
  ER så sikker på at den bliver en favorit hos alle os herhjemme!
  Hip, hip, Hurraaaa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Katrine

  Jeg kan ikke vente med at prøve salven. Jeg har været rigtig glad for den gamle decubal nemlig.
  Jeg fortrækker også jeres bha peeling fremfor Paula’s Choise. Godt gået!
  Jeg har dog et spørgsmål:
  Jeg bruger som sagt bha hver dag, og jeg er glad for resultatet, men jeg kan simpelthen ikke slippe af med mine hudorme på hagen! Er der yderligere jeg kan gøre? Jeg gør alt det rigtige: mild rens, bha, fugt. Jeg kan dog næsten ikke lade være med at presse en gang imellem (men ikke meget – jeg lover!).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Sidder med den på mine læber nu, er så GLAD! Jeg har brugt 8 Hour i et stykke tid, men er ikke glad for parfumen, og nu, ENDELIG har I lavet hvad der virker til at være den bedste læbepomade for mig med tendens til tørre mundviger, der sprækker, og generelt tørre læber fordi jeg tit kommer til at slikke på dem, aherm. TAK! Jeg ELSKER jer og jeres fantatiske produkter. Hvad pokker skulle vi gøre uden jer to?! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Er den ude i butikkerne nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Xenia

  Hej! Og tillykke med det nye produkt :) Jeg har allerede købt den og venter nu på den er tilbage på Magasins lager.
  Jeg har dog et spørgsmål inden brug. Jeg vil gerne vide, hvorvidt I vil anbefale at bruge produktet om øjnene? Mere specifikt, tænker jeg på, om indeholdet af salicylsyre gør, at det ikke kan anbefales? Pt. bruger jeg allerede en salve, hvilet fungere fint, da jeg har meget tør hud omkring øjnene. Derfor vil jeg gerne bruge jeres salve på samme vis.

  Venlig hilsen,
  Xenia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Xenia
   Som der står i indlægget ovenfor, anbefaler vi den ikke i øjenomgivelserne, da de fem procent panthenol kan irritere øjnene.
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Xenia

   Hov.. ej, hvor pinligt. Jeg har åbenbart formået “at læse over” det. Mange tak for svar, Helene!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Xenia
   Man kan jo ikke læse alt lige grundigt :-*

   No probs :-D

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej,
  Jeg ELSKER jeres alt i en salve og har altid en i tasken, en på arbejde osv, men jeg ville ønske at i genovervejer / forstærker indpakningen. Jeg har nu 2 gange oplevet at limningen/svejsningen går op i toppen- og så er den pludselig ikke så stort et hit i tasken.
  Indholdet er til gengæld fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Min datter på 8 år er rød, lidt tør og lidt knoppet ved næsen. Lægen anbefaler binyrebarkhormoner… Kan I anbefale Alt i En salven?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Anja. Alt i en salven kan ikke erstatte binyrebarkhormon. Hvis der er et udslæt eller eksem, så vil jeg afgjort holde fast i lægens anbefaling. Når I er færdige med kuren, så kan du bruge salven mod tør hud. Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagslook: Pastel Fetish