Vind en Braun Silk épil 9 Wet & Dry og et gavekort til en lækker behandling

19.12.15
Braun Silk épil 9 Wet & Dry

Braun Silk épil 9 Wet & Dry

Sponsoreret indlæg

Da muligheden for at udlodde en Braun Silk épil 9 Wet & Dry bød sig, bed jeg straks på. Det er nemlig stadig en af de ting, som letter min hverdag betragteligt, både fordi den holder stængerne fri for hår, men mindst lige så meget fordi jeg har opdaget, at jeg kan bruge den i ansigtet… Selvom du ikke har det problem, er det en god idé at læse videre. Herunder har du nemlig mulighed for at vinde en Braun Silk épil 9 Wet & Dry og et gavekort til en behandling. På den måde kan du sikre en ekstra julegave til en, du har lyst til at forkæle.

Overskæg
Det er altså overordentlig træls at være kvinde og have skæg. I årevis har jeg drillet min mor, som selv har lidt svært ved at se hårene, hvorfor det ofte er mig, der assisterer med fjernelsen af dem med en pincet. Karma er en kælling, og efter min sidste graviditet er jeg langsomt men sikkert blevet beriget med uklædelige heksehår på hagen og et skønt overskæg. Det er jeg på ingen måde fan af. Det er jeg derimod blevet af at epilere hagen og overlæben.
Det gør næsten ligeså ondt, som du forestiller dig… men kun første gang. Derefter er det først og fremmest overstået i en fart, samtidig med at man vænner sig til den nivende fornemmelse.

Epilering i ansigtet
I juni måned da jeg skrev om Braun Silk épil 9 Wet & Dry første gang, fortalte jeg om mine oplevelser med epilering dengang i start halvfemserne… Det var ikke noget jeg ligefrem var begejstret for at gentage, men det sidste halve år med epilering har bevist, at Braun Silk épil 9 Wet & Dry er en helt anden maskine. Det er i hvert fald noget helt andet end det torturinstrument, jeg forsøgte mig med dengang.
I takt med at jeg er blevet gladere for resultatet, kastede jeg mig en dag over hætten til ansigtet. Det gjorde sindssygt ondt lige ved læbekanten og under næsen, men ellers er det ikke noget særligt. Samtidig er jeg vild med at blive fri for at pille rundt med pincetten, især der hvor jeg har lidt svært ved at se hårene selv.

Braun Silk épil 9 Wet & Dry

Epilation
Det er ikke besværligt at epilere, men i starten tager det noget tid. Som man kan se på billedet her over, bliver jeg lidt hævet, der hvor hårene bliver hevet ud, det varer et par timer og er altid væk dagen efter, når jeg for eksempel har epileret om aftenen. Der er sikkert flere forskellige måder at klare epilationen, men her forklarer jeg, hvordan jeg gør. Til Braun Silk épil 9 Wet & Dry hører tre forskellige hætter til epileringshovedet og et barberhoved med en trimmerhætte. Det er meget rart, at man kan skifte hætte afhængigt af, hvor og hvordan man vil bruge den. Og at den lyser så kraftigt, at man sagtens kan se hårene selv i dårlig belysning.

Braun Silk épil 9 Wet & Dry

  • Du skal selvfølgelig sørge for at oplade din epilator inden brug, især i starten tager det noget tid, og det er altså irriterende at løbe tør for strøm midt i det hele.
  • Dagen inden jeg epilerer bruger jeg altid en god skrubbecreme og sørger for at smøre huden ind med en rigtig god bodylotion. Når man epilerer, er det rart at have de ting, man skal bruge i nærheden. Derfor finder jeg altid de hætter frem, jeg vil bruge og trimmer eventuelt hårene, hvis de er blevet meget lange, siden sidst der blev epileret.
  • Når du er klar, kører du bare Braun Silk épil 9 Wet & Dry over det ønskede område og pist væk er hårene.

Braun Silk épil 9 Wet & Dry

Der er en del, der har spurgt om, hvor længe resultatet holder, og hvor lang tid det tager at epilere begge ben. Det kan jeg ikke svare på. Det vil jo variere fra person til person, så det giver hverken mening at skrive, hvor lang tid det tager for mig, eller hvor længe det holder. En af de ting, der er vigtige for mig, er at hårene kun behøver at være ganske korte, for at Braun Silk épil 9 Wet & Dry kan få fat i dem. Det betyder, at hårene kan fjernes, næsten inden de stikker. Sådan holder jeg tiden nede, fordi jeg fjerner hårene i takt med, at de gror ud.

Vind Braun Silk épil 9 Wet & Dry
Det eneste, du skal gøre for at være med i konkurrencen om en Braun Silk épil 9 Wet & Dry og et gavekort på 2000 kroner til for eksempel en ansigtsbehandling et sted efter eget valg i nærheden af vinderen, er at fortælle, hvem du har lyst til at forære denne fine julegave til og hvorfor i kommentarfeltet herunder.
Onsdag den 23. december bliver kommentarfeltet lukket klokken 14.00, hvorefter den glade giver bliver udtrukket.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Braun

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
256 kommentarer
Sabrina

Jeg ville give det til min sødeste mor, som i dén grad trænger til lidt forkælelse. Lige meget hvor meget hun prøver, er der noget der hele tiden spænder ben. Jeg ville derfor elske at kunne forære hende så skøn en gave.

Anna

Jeg ville give gavekortet til min søde mor, som altid fortjener lidt ekstra forkælelse.

Malene Høgsvig

Jeg ville tage epilatoren selv og give gavekortet til min mor, der har fortjent en god omgang massage til hendes dårlige skuldre 🙂

Maria Ørum

Jeg vil forære den til mig selv,var ikke klar over at den kunne bruges i ansigtet og jeg lider af det samme som dig 🙁
Kedelige stive lange sorte hår der over natten dukker frem under hagerne og meget dunet overlæbe og det er så træls hvis man ikke lige har opdaget et,eller man får slikket sig om munden og kan mærke det prikker på tungen 🙁 så jeg vil beholde den selv og glæde mig over et hårfrit ansigt og lækre bløde stænger 🙂
Glædelig jul

Juliane

Jeg ville give det til min mor, fordi hun har haft et par hårde år, hvor jeg vildt gerne har ville forkæle hende. Det er desværre ikke så nemt, når man er på SU, så at vinde det i sådan en konkurrence her, ville være perfekt 🙂

Dorte

Jeg ville vælge at give gaven til min søde veninde som trænger til lidt forkælelse.. Vidste ikke man kunne bruge den i ansigtet.. Gad jeg godt at prøve 🙂

Carina Jakobsen

Jeg ville give gavekortet til min mor, da hun fortjener noget selvforkælelse efter en lang og hård periode.. Og så ville jeg beholde epilatoren selv

Louise

Helt ærlig (og ganske ujulsk) vil jeg forære den til mig selv. Efter et par, for at sige det på jysk, trælse år, hvor jeg først mister min hest, dernæst min kat og så får min mor cancer har jeg endelig fået et dejligt lyspunkt i mit liv. Troede ikke kærligheden skulle komme min vej, men det gjorde den for 3 mdr siden, og gud hvor er det dejligt 😀 dog irriterende at mine ben m.m. stikker allerede et par timer efter jeg har barberet dem. Og helt ærlig; hårstubbe og nyforelskelse skal bare ikke nævnes i samme sætning 😉

Nanna

Jeg ville forære den til mig selv. Jeg ville nyde ikke at skulle bekymre mig om hårfjerning ligeså ofte

Lise B

Jeg ville forære selve epilatoren til min mor! Hun har en epilator der er i hvert fald 15 år gammel, og har ikke barberet ben ligeså længe. Det ville jeg elske at forkæle hende med 🙂
Lise

Din kommentar