Plejende nyheder fra Purely Professional: Hair Repair 2 og Oil 1

Julerabat på Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills

Alle fotos: Anastasia Beverly Hills

Selvom jeg jo har meget makeup i forvejen, kan makeupgaver sagtens gøre mig helt lykkelig. Min gode veninde har trods mit massive lager af alle mulige mærker og produkter altid turde gå mod strømmen og købe makeup til mig. Hun har nemlig altid valgt at købe sine egne favoritter, og det synes jeg både er modigt og sejt, langt de fleste opgiver nemlig på forhånd.
Grunden til, at jeg skriver det nu, er, at vi jo står foran en højtid, hvor det er helt almindeligt at give hinanden gaver. Og det kan altså godt være lidt svært at finde på eller være ret kedeligt, fordi man partout skal følge en eller anden liste med ønsker…

Prøv det!
Med mit kendskab til produkter og mærker skal der desværre en del til at overraske mig, men det er jeg alligevel blevet flere gange, når jeg har fået nye produkter fra Anastasia Beverly Hills. Sjældent har jeg været så lang tid om at overgive mig til at prøve noget fra et mærke, og sjældent har et mærke overrasket mig så meget. Hvad enten det har været concealer, brynprodukter, pensler, eyeliner, produkter til konturering eller øjenskyggepaletter så har produkterne levet op til den massive ros, de har fået.

Rabatkode og favoritter
I denne søde juletid er det bestemt en bonus, hvis man kan spare lidt på gavebudgettet. House of Stars har derfor sørget for, at vores læsere får 10 % rabat på alt fra Anastasia Beverly Hills med koden: helene (undtaget eksisterende tilbud). Koden gælder til og med lørdag den 19. december klokken 13.00. Herunder linker jeg til nogle af mine egne favoritter:

Egentlig kunne jeg nemt linke til hele sortimentet fra Anastasia Beverly Hills, for ind til videre er jeg i hvert fald ikke blevet skuffet.
Historien om min veninde fik mig til at tænke på, at det er vigtigt, at vi giver alt det gode videre. Derfor vil jeg gerne opfordre dig til at gå dine egne veje, når det gælder gaverne. Køb det, du godt kan lide og sørg for at oplyse om brugen. Måske kan gaven være startskuddet til en ny fælles interesse og samvær om noget andet end det sædvanlige.

Hos House of Stars finder du mange andre gode tilbud i anledning af julen, så det giver god mening at kigge forbi, hvis du mangler nogle gaver. Psst… Har du set, at du selv kan bygge din egen Morphepalette?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

2 kommentarer

  • Mette

    Glæd dig til Self-made!!! Den er så smuk og fantastisk, og jeg var helt rund på gulvet i flere dage, efter den landede hos mig :-) Jeg er stadig vild med den, og den skal dælme bruges her i julen! ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Et lille tip. Alle produkterne fra Anastasia Beverly Hills kan købes på Beautybay.com til meget billigere priser. Fragten er gratis så længe man bestiller for mere end 154 kr. og det tager ca. 5-7 dage at få det leveret :) Har selv været fuldt ud tilfreds med at handle på hjemmesiden!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plejende nyheder fra Purely Professional: Hair Repair 2 og Oil 1