15 procent rabat på Lookfantastic - og lidt mere om valutakurser

Spar 20 procent på Feelunique

Feelunique offers

Interessante produkter fra Feelunique, som jeg selv har lyst til at prøve:
Naked Smokey paletten fra Urban Decay
L’Oreal La Palette Nude
Maybelline Master Sculpt

Bedst som man sidder og skriver en lang fristil om, hvilke varer det kan betale sig at købe på Lookfantastic, så tikker der selvfølgelig en rabatkode ind med 20 procent på Feelunique.

Koden LETSPARTY20 giver lige nu 20 procent på (næsten) alt på Feelunique. Se undtagelser her.

Told og moms på feelunique
Feelunique ligger på øen Guernsey, der er en del af Storbrittanien, men har en eller anden særstatus, der gør, at man i nogle tilfælde i Danmark (ikke i resten af EU), lægger told og moms på pakker derfra.

Feelunique refunderer told og moms, hvis din pakke bliver taget i tolden, men kun op til ordrens værdi. Det betyder, at det bedste kan betale sig at købe hos Feelunique, hvis du køber for over cirka 220 kroner. Der er nemlig også kun gratis fragt over 100 kroner.

Men HVIS du køber for over det beløb, så er der altså stadig gode penge at spare. Hvis din pakke bliver taget i tolden, så kan du få refunderet told og moms op til pakkens værdi her.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 procent rabat på Lookfantastic - og lidt mere om valutakurser