Vind Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit

07.10.15
Anastasia Beverly Hills Contour Cream Medium
Anastasia Beverly Hills Contour Cream Medium
Foto: Anastasia Beverly Hills

I anledning af at jeg endelig overgav mig og fik skrevet lidt om konturering i går, blev jeg belønnet med muligheden for at udlodde den palette, som jeg oftest selv bruger nemlig Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit. Helt generelt har jeg en svaghed for paletter og dette kit er ingen undtagelse. Den opmærksomme læser vil nok mene, at kittet på billedet er en del for mørkt til mig, og det ville det naturligvis være, hvis jeg brugte den mørkebrune nuance alene. Det kan du naturligvis kun slippe af sted med, hvis du er mørkere i huden, end jeg er, eller hvis du blander de forskellige nuancer, som jeg altid gør.

Nyheder
Kittet på billedet er det, der hedder Medium, det kan langt de fleste nok slippe af sted med at bruge. Uanset om du er lys eller mørk, kræver det naturligvis, at du er villig til at arbejde med produktet og selv blande farverne, så de passer perfekt til dig. Det er ikke svært eller særlig tidskrævende, så det er ikke noget, du behøver at bekymre dig særligt om. Men hvis du er meget lys eller mørk for den sags skyld, kan du glæde dig over, at de nye farver endelig er klar til salg her i Norden. I denne uge er de to nye Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit i farverne Light og Deep nemlig endelig landet i Danmark.

Vil du vinde?
Hvis du er en af dem, der gerne vil have fingrene i Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit i farven Medium, så har du muligheden for at vinde et nu. Hvis du skriver en kommentar med dine bedste tips til konturering i kommentarfeltet under dette indlæg, er du nemlig med i konkurrencen om netop et Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit i farven Medium. Kommentarfeltet bliver lukket på søndag den 11. oktober cirka klokken 20.00, hvorefter jeg vil trække en vinder.
Det vil glæde mig at læse jeres tips og tricks. Held og lykke!

Konkurrence i samarbejde med Anastasia Beverly Hills og House of Stars, hvor du kan købe alle tre kits og fantastiske pensler til.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
184 kommentarer
Naomi

Lækker giveaway!
Er så småt begyndet på contouring når jeg skal til fest. Og jeg får bedste resultat ved at påføre lidt af gangen og med gode redskaber både pensel, børste og svamp.

Maj S

Ej hvor en lækker konkurrence! Jeg elsker at eksperimentere med make-up og især contouring er jeg begyndt at eksperimentere meget med, og dette kit er jo ønske-kittet dertil! Det jeg altid synes fungerer super godt, er først at 😀 prøve flere farver ved min hage for at se hvilke farver der matcher min hudtype – hvis man først har det i orden, så er det ellers bare i gang med beautyblenderen, som virkelig er et musthave 🙂

Line B

Hvis du har været lidt for generøs med din mørke contouring – med resultat i den frygtede fartstribe, (som ikke kan rettes med bending) så synes jeg, at et stykke toiletpapir og en stor blending børste kan gøre underværker. Læg toiletpapiret løst om den store pudder børste og “dup” fartstriben til den er mere subtil.

Katrine k

Mit bedste tip er klart at lave contouring efter sin ansigtsform. For mit runde ansigt er det eksempelvis allerbedst at fremhæve kindben og lægge mørke farver rundt om. Det er en god ide at finde diverse guides på nettet, og afprøve forskellige looks, da det man selv tror er mest klædeligt måske slet ikke er det.
Dog har jeg ikke råd til at købe et ordentligt sæt, og Anastacia har været på min ønskeliste længe, så jeg elsker denne konkurrence! 🙂

Charlotte A

Flere har skrevet det, men spar på produktet, da det ser mere naturligt ud. Undersøg også hvordan man bruger contour på din hovedform! Nogle kan bruge både under kindben, på næse og pande mm, mens andre skal nøjes med fx kindben og under kæben. 😀

Christin Frandsen

Mit bedste tip er til hvordan man ligger den mørke farve under kindbenet. Lav en fiskemund, så der opstår et “hul” i kinden. Læg derefter den mørke streg over hullet 🙂
Det er en genial konkurrence. Fantastisk!! Vil virkelig gerne vinde!! 😀

Anna Louise

Det bedste tip jeg har til contouring er:
Less is more
Der er meget lille chance for at man som almindelig person kan gøre det samme for ens eget ansigt som Kim Kardashians makeup artist gør for hendes. Keep it simpel og gør meget ud af at at blende.

Lærke

Tag hellere for lidt på end for meget, da de nemt kommer til at se dumt ud med en stor brun streg i ansigtet..

Laura

Blend, blend, blend… Kigger tit på min makeup i to forskellige lys, for at være sikker på at alt spiller, og især contouringen. Det ser så kikset ud med striber i ansigtet 😉

Nadia S.

Mit bedste tip til konturering må være, at holde sig til matte farver, når man skal lægge de mørke nuancer/skyggerne. Shimmer-produkter er derimod gode til de punkter du ønsker at fremhæve/highlighte, da det trækker opmærksomhed (eks. kindben)
Fedeste konkurrence ☺️ Har ønsket mig denne palette for evigt

Din kommentar