Rabatkoder: Spar 20 procent på Feelunique og Lookfantastic

Tirsdagstip: Elsk dig selv!

Et smil kan være varmt, kærligt, drillende, inviterende og alt mulig andet rart. Det smitter let, og så gør det noget godt både for det ydre men i særdeleshed for det indre, uanset om du er giver eller modtager. De fleste føler sig langt bedre tilpas, hvis de blot husker at smile. Faktisk er det jo videnskabeligt bevist, at du kan snyde hjernen til at blive glad, ved at smile. Så det gælder bare om at komme i gang. Smil til andre, og smil især til dig selv.

Mentalt gråvejr
Da jeg stod op i morges efter alt for få timers søvn, var det en rigtig sur kælling, som kiggede på mig ude på badeværelset. Hendes hårde blik prikkede til min usikkerhed, hun gav mig elevatorblikket, og hun begyndte straks at finde fejl. Det var ikke særlig rart at stå der under hendes blik, det værste var næsten, at jeg tydeligt kunne se, at hun havde ret. I stedet for at sende hende den sure et stort smil og altså behandle hende præcist, som jeg ville behandle alle mulige andre, så sank jeg ned på samme niveau som hende og kiggede mindst lige så surt tilbage.

Nedadgående spiral
I latterbevægelsens storhedstid var ”Fake it, ’til you make it” det mantra, som jeg og sikkert mange andre levede efter. Det er jo så sundt at grine, men vi ved alle sammen, at livet ikke altid er lutter lagkage. Og når det mentale gråvejr er over dig, så kan det godt være ret svært at finde noget at grine af.
Det var præcis, hvad der skete i morges… Hende den sure var mig selv, og i stedet for at række ud og samle mig selv op, så sank jeg bare ned i hullet af selvmedlidenhed og selvhad. Det, der nemt kunne være klaret med et stort smil, resulterede blandt andet i, at jeg fik vrisset af min søde mand, som egentlig forsøgte at hjælpe mig. Heldigvis er ham den langhårede både et tålmodigt, forstående og tilgivende menneske, værre er det, når det kommer til mig selv, for jeg fik også tænkt og vrisset så meget skidt om mig selv, og jeg er på ingen måde tilgivende (overfor mig selv altså).

Hvordan ser du dig selv?
For mange år siden arbejdede en af mine venner hos Ung På Linje. I forbindelse med arbejdet besøgte vi forskellige skoler, og selvom jeg jo selv var ung den gang, så overraskede det mig gang på gang, hvor mange virkelig smukke unge kvinder, som havde utroligt lave tanker om sig selv.
Det er så let at pege på fejlene, men hvornår har du sidst rost dig selv, givet dig selv en mental high five eller bare husket at smile til dig selv i spejlet? Der skal så uendelig lidt til, faktisk gælder det bare om at tage en beslutning… nemlig beslutningen om at du er smuk, som du er!

Ringe i vandet
Hjælp andre ved at hjælpe dig selv…I øjeblikket kører Dove en selvværdskampagne med overskriften Jeg er smuk. Det betyder, at for hver kvinde der poster en video, et skriftligt bidrag på sitet eller et billede på Instagram med #jegersmuk, så donerer Dove 10 kroner til Global Dignitys frivillige arbejde.

Har du husket at smile til dig selv i dag?Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkoder: Spar 20 procent på Feelunique og Lookfantastic