Torsdags top ti: SPF 50 til ansigtet

Nivea Men Creme

Nivea Men Creme

Sponsoreret indlæg

Meget mod mine forventninger krævede det kun ganske lidt overtalelse, at få ham den langhårede til at teste den nye alt-i-én creme Nivea Men Creme.
Når man kigger på den ufattelige mængde af produkter, som havner på vores badeværelse i løbet af bare en måned, så kan vi i hvert fald godt selv komme til at trække lidt på smilebåndet ved tanken om, hvor få af de produkter ham den langhårede egentlig har fingrene i. Udover produkterne på billedet bruger han kun et par andre hårbørster, en tandbørste, selvfølgelig en solcreme og så det løse, som han altid låner af mig.
Når han en sjælden gang barberer sig, foregår det endda med lidt balsam eller noget af min barbercreme. Særligt krævende kan man vist ikke kalde ham…

Voldsomt skæg…
Ham den langhårede er udover de pæne mørke krøller udstyret med det vildeste skæg, jeg nogensinde er stødt på. Det er derfor han har fuldskæg, for hans skæg gror hurtigere end hurtigt… Og det er lige så stift som ståltråd, det betyder, at han efter bare et par timer kradser helt vanvittigt, og så er hans kys ikke i særlig høj kurs hos mig. Da jeg mødte ham, havde han ikke skæg, og der sværgede han til en After Shave Balm fra netop Nivea og helt ærlig, tror jeg, at det var den eneste grund til, at han tog Nivea Men Creme til sig med det samme.

Hans helt egen
Nivea Men Creme er ikke bare blevet testet herhjemme, for jeg tog den ret så pæne dåse med hjem til en veninde, så jeg også kunne få hendes mands syn på cremen. Det var faktisk ret interessant at få hans ord med på vejen, for han bekræftede de tanker, jeg selv har haft. En af de ting, vi nemlig er ret uenige om herhjemme, er, hvordan tingene skal dufte.
Generelt synes jeg nemlig, at produkter til mænd er voldsomt parfumerede med en maskulin duft. Og når de er det, synes min mand bare, at de dufter almindeligt. Og det var helt samme svar, jeg fik, da jeg spurgte min venindes mand. Det, tror jeg, er ret sigende for, hvordan mænd opfatter dufte. Den duft, som jeg og nok også mange andre kvinder forbinder med noget maskulint, er så almindelig for mænd, at de knap registrerer den.

Let og geléagtig
Der hersker næppe tvivl om, at jeg har et meget varmt forhold til den klassiske Nivea Creme… Det får jeg aldrig til Nivea Men Creme, for det er en creme til ham, som jeg deler dobbeltsengen med. Den har en maskulin duft og en meget mandevenlig konsistens. Faktisk er konsistensen noget af det første, alle, jeg har præsenteret cremen for, har kommenteret. Nivea Men Creme er let, geléagtig og så bliver den absorberet af huden uden langsommelig indsmøring. Det er en egenskab både ham den langhårede og mine sønner sætter stor pris på. Og når Nivea Men Creme kan hive så store ord som: ”Den er rar” ud af munden på manden min, så har jeg store forventninger til at Nivea Men Creme meget hurtigt bliver den nye klassiker i hvert fald hos ham…

Nivea Men Creme koster 49,95 kroner for 150 ml., og du kan allerede nu finde den i supermarkedet.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Nivea MenFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

4 kommentarer

 • Hvis man bor i nærheden af Normal, kan man også få den der til 29 kr. :)

  Jeg har lige foræret den til kæresten og han kunne også godt lide den. Den dufter meget kraftigt, det synes jeg godt nok, men han lader til at have samme opfattelse som de mænd, du nævner. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Irene
   Damn… Jeg har stadig ikke bevæget mig ind i en Normal… Det må jeg vist hellere gøre snart! Ja, jeg synes også den er virkelig kraftig :-P Mænd er skøre :-D

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Larsen

  Lige apropos konsistensen, har I så nogle bud på cremer til kvinder (med ingen eller feminin duft), der på samme måde trænger hurtigt ind i huden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Nanna
   Hmmm, der er mange lette cremer, er der en specielt virkning, du søger?

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdags top ti: SPF 50 til ansigtet