Anmeldelse og konkurrence: Lancôme Miracle Cushion Liquid Cushion Compact

Ole Henriksen Pure Truth Melting Cleanser

Ole Henriksen Pure Truth Melting Cleanser

Når vi taler om rens, så har jeg en forkærlighed for balm og olie. Derfor var det med stor glæde og spænding jeg fulgte med i lanceringen af Ole Henriksen Pure Truth Melting Cleanser. Min hud har det bare meget bedre efter sådan en omgang, og derfor er det selvfølgelig ofte denne type, jeg vælger.
Ole Henriksens variant er skøn, meget drøj og virkelig effektiv.

Bare den var i tube
Egentlig vil jeg helst uddele lutter roser, på den anden side ville vores faste læsere vide, at det var løgn, hvis jeg ikke lige pippede om duften af citron. Det er ikke en voldsom duft, men den er der, og det betyder desværre også at Ole Henriksen Pure Truth Melting Cleanser indeholder det problematiske parfumestof limonene. Det er lidt ærgerligt, for jeg er sikker på, at den ville være fantastisk til at fjerne øjenmakeup, det tør jeg bare ikke og det bliver i øvrigt også frarådet både på æsken og på dåsen.
Og nu vi er ved det… så ville jeg inderligt ønske, at den var i en tube eller en pumpeflaske, for jeg er ikke vild med at være nødt til at stikke fingrene ned i dåsen.

Konsistens
Det jeg er så glad for ved denne type rens, er at jeg i første omgang ikke behøver at bruge vand. Det er min hud meget glad for, for det er tit kontakten med vand, der gør den både rød og irriteret.
Ole Henriksen Pure Truth Melting Cleanser starter med at være lidt geléagtig, når den bliver varmet op og masseret ind i huden, er den mere som en olie, og når der kommer vand på bliver den helt mælket.
Brugen er enkelt, du tager bare en smule produkt i hænderne, masserer det godt ind i huden og fjerner det igen. Det foretrækker jeg at gøre med en blød klud. Efterfølgende føles huden bare ren uden at være stram, som den ellers godt kan blive efter kontakt med renseprodukter og vand.

Gode olier
Der er cirka lige så mange forskellige præferencer, når det gælder renseprodukter, som der er læsere af bloggen. Som regel anbefaler vi også, at man sparer på renseproduktet, fordi det jo ikke bliver siddende på huden og derfor ikke gør den store forskel på længere sigt.
Der kan dog være en god grund til at vælge en olie eller balm, netop fordi du ikke har fat i vand, som ganske ofte er en synder i forhold til irritation og udtørring.
Ole Henriksen Pure Truth Melting Cleanser indeholder en rigtig god blanding af olier, som blødt og skånsomt renser huden for både makeup og selvfølgelig skidt og snavs, uden at huden føles fedtet bagefter.

Ole Henriksen Pure Truth Melting Cleanser koster 265 kroner, og du finder den i Sephora, udvalgte Matas og i Magasin, som også sælger den online.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

8 kommentarer

 • Maja

  Tak for anmeldelsen. Jeg leder faktisk efter en rens som ikke kræver vand. Kan i anbefale en som ikke indeholder parfume el. andet kemi? Hilse. Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Maja
   Alt er kemi, så sådan en findes ikke. Hvad er det specifikt, du gerne vil undgå?
   Eau micellaire/Micellar Water er et oplagt valg og de findes i mange for det meste uparfumerede varianter.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gigi

  Helene vil du uddybe, hvad du mener med at undgå vand? For hvordan kan man ellers være sikker på, at der ikke sidder rester af rens og snavs tilbage på huden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Gigi
   Det, jeg mener, er, at jeg bruger en beskyttende creme eller olie,for eksempel inden jeg går i bad, på den måde undgår jeg, at min hud tørrer ud og bliver helt rød efter badet om morgenen. Hvis jeg føler, at der er rester på huden, bruger jeg en rensevand eller lignende.
   Huden skal selvfølgelig renses ordentligt, og jeg bruger også vand til at rense med, jeg forsøger bare at begrænse det mest muligt.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gigi

   Tak for svar. Så er jeg også med! :wink:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Det er ikke sådan, når man selv er helt med på, hvad man mener :-P

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Hej
  Har lige fået en prøve med hjem fra Matas. Uhmmm lækkert. Har dog lige nogle spørgsmål som jeg håber du ser selvom vi jo nu er i 2017:)
  1) i videoen fra sephora (you tube) anvender den også til øjnområdet blot i mindre dispensering. Du skriver den ikke er til øjnområdet. Hvad er så det korrekte svar?
  2) anvender du nogen form for Crem efterfølgende. Som rutine har jeg vasket med rensegelen. Efterfølgende t zone fra Pudderdåserne og inden jeg rammer dynen sluttet af med vitamin a Crem antiwrinkel fra det der danske firma som macha Vang også bruger. (Beaut…et eller andet;) er det ok som en rutine morgen og aften? Jeg er 36 og har tendens til tør, rødme og uren hud
  Mvh Jette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Jette
   Den er ikke til øjenområdet, det kan du læse på Ole Henriksens eget site. Personligt vil jeg også meget gerne undgå æteriske olier omkring øjnene.
   Hvis du føler, at din hud er tør, ville jeg nok tilføje noget let fugt over T-Zone Peeling og inden cremen. Og i dagtimerne ville jeg bruge noget SPF.
   Ellers synes jeg, at det ser ganske fornuftigt ud.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse og konkurrence: Lancôme Miracle Cushion Liquid Cushion Compact