Dagens Duft: Tromborg Sweet Harmony Eau de Toilette

Tirsdagstip: Tag forskud på foråret

Katja skrev til mig i går aftes: ”Kan du ikke lige få vinteren til at gå væk!” Selvom det nok er det, de fleste ønsker i øjeblikket, så synes jeg jo nærmest ikke, at vinteren er rigtig startet. Men foråret er nu også dejligt, hvis bare vi beholder kulden lidt endnu…
Derfor skal dette indlæg handle om, hvordan du kan snyde dig selv til at blive gladere, for jeg er sikker på, at det er det, der er sket for mig.

Mere lys
Det er selvfølgelig lidt sværere at få tilstrækkeligt lys i vintermånederne, men et par raske gåture på vej til arbejde, i frokostpausen, om eftermiddagen eller når som helst du kan snige den ind. Det behøver ikke at være en lang gåtur, bare et øjeblik ude i lyset er nok, også de dage det er gråt. På den måde bliver det også forår før du aner det
De første par gange er du måske nødt til at hive dig selv op i nakkehårene, men når du mærker effekten, vil det ikke længere være en kamp med den indre sofakartoffel.
Du skal ikke lade kulden stoppe dig, prøv at slappe af og træk vejret helt ned i maven. Bagefter vil du med stor sandsynlighed opdage, at du slet ikke fryser mere.

Smil
Det er ganske vist, at vi bliver gladere af at smile! Har dagen budt dig lidt for meget af det sure så smil alligevel. En god sætning at huske i den forbindelse er: Fake it, ’til you make it! For et smil kunstigt eller ej vil danne dopamin i din hjerne, og det er simpelthen lige til at blive helt glad i låget af.
I starten af dette århundrede valfartede glade danskere til latterklubberne, hvor de mødtes ugentligt og grinede. En del synes måske, det virkede latterligt, men det er en rigtig god ting at blive afhængig af, for jo mere du øver dig i at få mundvigene opad, jo bedre bliver du til det.

Farver
En af de ting, som virkelig er en udfordring for de fleste danskere, er farver. Det gælder garderoben, makeuppen, hjemmet og alle andre aspekter af livet. Det er lidt ærgerligt, for farverne påvirker os naturligvis også. Synes du, det er lidt for vildt så sats på et par handsker eller noget andet, som måske ikke lige er tæt på dit ansigt. Vælg en smuk neglelak, som gør dig glad, hver eneste gang du kigger på den. Lidt har også ret, og du behøver jo ikke at kaste dig ud i en orange cardigan som det første.

De daglige valg
Der er jo et hav af muligheder i hvert enkelt øjeblik, og selv om det nogle gange kan være lidt vanskelligt at få øje på dem, så er de der…
Forkæl dig selv med en lækker shampoo, duft, neglelak, tandbørste, creme eller noget andet, du har fat i dagligt, de små ting kan gøre en stor forskel.
Når alt kommer til alt, handler det om at vælge dig hele tiden og hele dagen. Det er dig selv, det går værst ud over, når humøret rammer nul.

Spring ud i det
Når overskuddet er blevet gemt godt væk, så kan ovenstående råd virke både lalleglade, bedrevidende og alt mulig andet. Er det sådan, du tænker efter at have læst det hele, så har du med stor sandsynlighed meget mere brug for at komme i gang med at gøre noget godt for dig selv og tænke anderledes, end du egentlig bryder dig om.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

4 kommentarer

 • Karin V Sørensen

  kære Helene :-)
  Hvor ER det bare rigtigt! Livet er da for kort til at bruge det på ting der gør én trist!
  Må jeg fortælle en lille historie?
  To mænd var i fængsel, et uhumsk kælderfængsel hvor rotter pilede hen over gulvet, stanken var uudholdelig og de havde været der længe. Hvis de stillede sig på tæer kunne de lige akkurat kigge ud af det lille vindue der sad oppe under loftet.
  Den ene mand kiggede ud på det beskidte mudder og de ækle kryb der var udenfor, den anden valgte at stå på tæer om natten – mens han så op på den smukke stjernehimmel og glædede sig over at kunne se al den skønhed! Begge mænd havde samme udgangspunkt – men hvem tror du var lykkeligst??

  Ja jeg ved godt den er en gammel traver, men jeg minder mig om den når jeg blir lidt for grå indvendig :-)

  God dag til alle :-)
  Knus Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Karin
   Den er måske gammel, men det bliver historien jo ikke mindre relevant af! Tak fordi du deler :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Tak for et skønt billede, som nu er baggrund på min pc. Så har jeg forår lige foran mig hele dagen :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Det er et vidunderligt billede <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Duft: Tromborg Sweet Harmony Eau de Toilette