Sampar Dry CleanSing

En… to… tre… Det er en prøve: Kérastase Densifique

Kérastase Densifique

Sidste år vandt Kérastase Densifique Danish Beauty Award. Selvom jeg jo var en del af dommerpanelet, var det ikke mig, der testede det den gang, men jeg læste naturligvis en del om produktet alligevel. Og derfor har jeg været meget nysgerrig efter at teste Kérastase Densifique længe, for der er masser af beviser på, at det vitterlig har en effekt på hårvæksten.
I flere år har jeg leget med tanken om, at et af de her spændende produkter kunne gøre en forskel for mig. Og jeg har også testet et par stykker, desværre er min hovedbund så absurd sart, at jeg har måttet opgive hver gang. Enten har det været for smertefuldt, eller også er hovedbundet flippet helt ud, og jeg er endt med store sår.
Nu har jeg været i gang med Kérastase Densifique i en lille uge, og det går ret godt, så nu tør jeg godt at fortsætte.

Kérastase Densifique
Det er ikke særlig tit, vi løfter sløret for, hvad vi render rundt og tester.  Det er ikke fordi, vi ikke har lyst til det, nok nærmere fordi bloggen nærmest ikke ville handle om andet end førstehåndsindtrykket af diverse produkter. Og det ville ærlig talt blive ualmindelig kedeligt i længden.
Når jeg nu alligevel skriver sådan et indlæg, er det fordi jeg i rigtig mange dage frem, skal teste Kérastase Densifique.
Nærmere bestemt drejer det sig om halvfems dage, men jeg ender med garanti med at glemme at massere indholdet fra mindst en ampul i hovedbunden… Så uden at love for meget regner jeg med at kunne skrive en anmeldelse i slutningen af april.

Ikke bare snak
Lige præcis denne type produkter har jeg det ret splittet med, på den ene side har jeg set min mor, som har lidt af stort hårtab i flere omgange forsøge sig med både det ene og det andet uden særlig stor effekt. På den anden side har jeg set bekendte, som har haft fantastisk effekt.
Nu tester jeg selv, og jeg håber på at kunne billeddokumentere en synlig effekt en gang i april.
Du må meget gerne hjælpe ved at krydse fingre for min hovedbund, for selvom jeg ikke har oplevet nogen vild reaktion, så er min hovedbund ikke helt glad.

Densifique serien finder du hos udvalgte frisører, hos Stylebox by Matas og online hos IloveShampoo.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

16 kommentarer

 • Lærke

  Muligvis har jeg levet lidt under en sten, men jeg kender ikke til dette produkt. Og da jeg havde læst dit indlæg færdig var jeg kommet frem til at det muligvis handler om noget med øget hårvækst (ud fra fortællingen om din mor). Men en anden gang kunne det være rart at den forventede effekt lige kort blev fortalt i starten :)
  (Hvis det vitterligt allerede står der, så bare glem den her besked, det er stadig tidligt på morgenen for mig ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Det står der sandelig i første afsnit :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke

   Ha ha ja nu kan jeg da godt se det :D jeg var vist ikke helt vågen

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Du kunne ligeså godt have haft ret, for jeg var s’gu ikke helt vågen, da jeg skrev :-P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Det lyder VIRKELIG godt. Krydser fingre for en begejstret anmeldelse i April, for så er jeg på ;) Jeg har fint/tyndt hår og fælder hele året rundt i rimelig store mængder. Jeg sluger alt til mig, der kan give bedre hårvækst. Har ikke prøvet et godt produkt endnu, men det ville være fedt, hvis Kerastase Densifique kan hjælpe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Cecilia
   Det er virkelig skønt, at der er kommet mere fokus på dette område. Der er flere end man tror, som døjer med det.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina C

  Imedeen “Hair & Nails” og produkter uden silikone hjalp mig meget, da jeg havde en periode med hårtab. – Jeg glæder mig til at læse din artikel.!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Carina
   Mine negle har haft gavn af Imedeen, men håret har jeg ikke set en effekt på. Jeg lider som sådan ikke af hårtab, men jeg vil naturligvis gerne, at det bliver lidt kraftigere.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • JL

  Hej jeg overvejer at købe dette produkt i morgen. Men kunne rigtig godt lige tænkte mig at vide om du er fortaler for det eller ej. Bare lige et lille hint om det er godt eller dårligt. Håber du kan hjælpe med et hurtigt svar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej JL
   Jeg er varm fortaler for det, jeg har set meget god effekt af det! Det er lidt hårdt ved min hovedbund, men den er også MEGET sart.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Helene :-) Jeg overvejer stærkt at prøve Kérastase Densifique shampoo, men vil lige høre dig om der er en balsam du vil kunne anbefale til. Af hvad jeg kan læse mig frem til er der ikke en balsam til denne serie?? VH

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Emma
   Det er sådan med Kérastase, at når der ikke er balsam i serien, så fungerer kuren som balsam. Så den kan jeg varmt anbefale.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg er selv gået igang med kuren! Mangler ikke hår men det er så fint og mangler tyngde!
  Har du set resultat allerede nu? Vasker du håret hver dag med shampoo og kur? Og hvor længe lader du kuren virke??
  Glæder mig til at høre dit svar :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Tina
   Efter blot en måned måtte jeg stoppe kuren, fordi jeg gik i gang med at få afbleget håret, så gav det ikke så meget mening at fortsætte. I hvert fald syntes min hovedbund ikke rigtig om kombinationen. Håret blev ikke vasket hver eneste dag, og kuren brugte jeg cirka hveranden gang og lod den sidde i et par minutter.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Hej Pudderdåser. Hat I overvejet at teste produktet igen? Jeg synes det er en tam anbefaling – indlægget lover at teste, og i kommentarfeltet finder man så ud af, at det har været for bøvlet? Det er ok, for det er jo også hver dag i tre måneder, men så skulle I enten ikke have givet jer i kast med det eller også have researchet på indhold eller andres erfaringer, som I jo ellers gør i så mange tilfælde. Normalt har I en høj standard. Tænker også, at der måske er forskel på virkning,alt efter om man altid har haft tyndt hår eller det er noget, der er kommet. Jeg har valgt at gøre mit eget forsøg alligevel, efter at jeg hen over få år har tabt halvdelen af min hårpragt. En kvinde kan blive desperat :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Kirsten
   Hvor læser du, at det blev for bøvlet? Jeg skriver, at jeg gik i gang med at få afbleget håret og at kombinationen ikke gav mening. Jeg har sandelig researchet både på virkning og indhold, og jeg er slet ikke i tvivl om, at det virker. Flere, jeg kender, har kunnet fremvise fine resultater. Desværre kan jeg ikke selv fremvise resultater, det beklager jeg, men det ville være unfair overfor produktet, når nu jeg var nødt til at stoppe.
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sampar Dry CleanSing