Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 19. december

Fredagsfavorit: Metallic Tattoos

Metallic Tattoos

Det er efterhånden en del måneder siden, jeg så de flotte guld og sølv tatoveringer på instagram… Jeg fik scrollet forbi og tænkte ikke nærmere over det. Efterfølgende ledte jeg efter dem på eBay, men jeg var lidt i tvivl om både kvalitet og sikkerhed. Allergiske reaktioner og den slags er nemlig grunden til, at denne type tatoveringer eller overføringsmærker altid har været ilde set i mit hjem. Mine drenge har ikke altid forstået nødvendigheden af at undgå det… men med tiden har de selvfølgelig accepteret, at det er (endnu en) af mine særheder.

Neglelak og Metallic Tattoos
Det var først en dag, jeg sad og drømte om neglelak, jeg igen faldt over de flotte Metallic Tattoos. Hos DanCosmetic har de hentet dem hjem til julens festligheder, og der er et ret stort udvalg.
I anledning af min fødselsdag i november fik jeg nogle ark, som jeg testede flittigt i de dage, og jeg fik så meget opmærksomhed på de opsigtsvækkende guld og sølv motiver, som jeg havde placeret på hænder, arme og dekolletage.

Brugervenlige
Hvis man lige kaster et hurtigt blik på brugsanvisningen, er der ingen problemer med at få sat de næsten glitrende tatoveringer fast. Man lærer i hvert fald hurtigt at følge de tips, der er. For eksempel er det virkelig spild af de pæne tatoveringer, hvis man glemmer at tage den beskyttende film af. Det prøvede jeg i hvert fald kun den ene gang, for de er naturligvis umulige at få af denne film igen, og så var jeg nødt til at smide den ud.

Holdbarhed og aftagning
Helt generelt holder de mellem to og fire dage på langt de fleste, desværre formår min hud at opløse dem hurtigt, så jeg kan kun have dem på et døgn, inden de skal af. De ser sådan set stadig pæne ud, men de begynder at klistre. Derfor fjerner jeg dem altså sammen med min makeup, når jeg har været ude.
Nogle af dem sidder bedre fast end andre, men med olie og sæbe, går det forholdsvis let de fleste gange.

DanCosmetic Metallic Tattoos

Foto: DanCosmetic

Armbånd og fingerudsmykning
Det er afgjort armbåndene, jeg er mest vild med. De er først og fremmest flotte, men jeg synes også, at de fleste af dem er så forholdsvis enkle, at de bare giver en vildt flot effekt, uden at tage opmærksomheden fra resten. De mindre Metallic Tattoos er også et hit hos mig, fordi jeg synes det giver en meget smuk effekt på hænderne også.

Metallic Tattoos koster 65 kroner for et ark hos DanCosmetic, i anledning af julen har vi fået en ret så lækker rabatkode på 20 % på Metallic Tattoos. Rabatkoden er: pudder20Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

5 kommentarer

 • Nanna

  Og ellers kan man også købe nogen der ligner i Mascha Vangs webshop

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael

   Men pris & udvalg taget i betragtning + de yderligere 20% hos Dancosmetic er man da ringe stillet på Mascha’s side.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Man kan købe dem mange steder Nanna, jeg har også en sød veninde der sælger dem.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lol… Jeg har også prøvet at glemme at fjerne plastikket.. Men det var da min søn var 5 – og virkelig ked af at jeg dummede mig ;p – det gør man (vidst) kun en enkelt gang ;) Jeg er også helt vild med disse her. De er så smukke og feminine :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Hvor kan jeg købe de fine tattoos henne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 19. december