Vind smykker fra Chanti.dk til julens fester

14.11.14

Skrevet i samarbejde med Chanti

Nu da juletiden nærmer sig, er der sikkert mange, der skal til utallige julefrokoster… I den forbindelse tænkte vi, at det kunne være spændende for dig med et lille indlæg om, hvilke smykker du kan vælge, når du står og skal ud ad døren helt stadset ud.
Vi har været et smut inde på Chanti.dk, for at finde inspiration til dette indlæg. Sitet er overskueligt med lækre billeder af smykkerne, samtidig er der et kæmpe udvalg i mange forskellige prisklasser, så alle skulle kunne være med.

Gode beskrivelser og fri fragt
Måske har du problemer med allergi… så kan det være rigtig svært at finde de rette materialer til en god pris. På Chanti.dk er der en grundig beskrivelse af, hvilke materialer der er blevet brugt til hvert enkelt smykke, så du undgår at skulle tage chancen og ende med en allergisk reaktion.
En anden bonus ved Chanti.dk er, at man nemt og hurtigt kan få klaret sine julegaveindkøb, der er endda fri fragt, når du køber for over 500 kroner.
Du kan både finde pæne smykker til herrer og damer, så hele familien kan få lidt bling i julegave.

Konkurrence og rabatkode
For at gøre det ekstra sjovt for jer, starter vi en konkurrence, hvor du kan vinde et gavekort på 500 kroner til Chanti.dk. Alt, du skal gøre, er at skrive dit navn og fortælle, hvorfor det lige netop er dig, der skal vinde gavekortet. Det er da ret enkelt…
Hvis du ikke kan vente til lørdag 22. november, hvor vinderen bliver trukket, så kan du allerede nu få 20 % på alle produkterne inde på hjemmesiden, du skal blot indtaste rabatkoden: PUDDER i indkøbskurven, inden du kommer til betalingen. Dette tilbud gælder hele november og december.

Inspiration
Vi har valgt at tage udgangspunkt i øreringe, men hvis du står og mangler lækre ringe, halskæder, en dåbsgave eller herresmykker, tilbyder Chanti.dk selvfølgelig også det.
Herunder har vi prøvet at strikke en lille vejledning sammen, som guider dig gennem hvilke smykker og ansigtsformer, der passer særlig godt sammen.

De perfekte øreringe til dig med et lidt bredt eller rundt ansigt er dråbeøreringe, som giver et harmonisk udtryk ved at få ansigtet til at at syne længere, end det egentlig er.

dråbeformet Dråbeformet

Dråbeformet 2 Dråbeformet store

Er dit ansigt mere aflangt eller spidst, kan dråbeøreringe også være en god løsning. Runde øreringe, der giver mere volume passer også perfekt til dig med en smallere ansigtsform.

Korte øreringe under hagesmå øreringe

Rund øreringRunde store ørering

Til os med en kort hals er ørestikkere perfekt. Du skal ikke gå efter lange øreringe, men derimod små stikkere eller øreringe der ikke går længere end til hagen.

Stikkere 1rund stikker

Til dig med en længere hals er store og fyldige øreringe perfekte. Vælg lange smykker, der gerne går ned forbi hagen. Det giver en god harmoni til dit ansigt.

 

lang halslang hals 2

Er du selv god til at vælge smykker? Og hvad går du efter, når du vælger?

Indlægget er sponsoreret 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
144 kommentarer
Anne

Jeg vil så gerne kunne forkæle min mor med en flot julegave, hun fortjener det om nogen – men pengene er små i år, så lidt hjælp ville være fantastisk. Og et par af de viste øreringe er præcis sådan nogle jeg har gået og ledt efter længe, til hende!

Elise Lauridsen

Fordi jeg lige nu sidder med ægløsningskramper der mindre om plukveer, og om en lille uge kan se frem til PMS kramper der også minder om plukveer! Jeg fik at vide at de fleste PMS smerter forsvandt efter fødsel – jeg er så den heldige ejer af nogle der blev mere smertefulde og nu kommer to gange på en måned – Jeg har behov for at se godt ud samtidig så folk siger ” nej en skøn halskæde” og ikke ” hvorfor ligger du grædende på gulvet i fosterstilling og lyder som en valros i parringstid?”

Mette Kristensen

Hvor lækkert. Jeg vil gerne være med.
Jeg skal vinde, så jeg kan pynte min postgravide krop og føle mig lidt lækker igen. Jeg har haft en rigtig hård graviditet og har ikke haft smykker eller lignende på i snart 9 måneder. Om 14 dage skulle min lille pige gerne være kommet til verden og derefter er der så en del kilogram der skal af kroppen igen. Føler mig som en trunte for tiden og vil elske at pynte mig fint med nye smykker.

Caroline

Jeg ville bruge gavekortet på at finde en rigtigt fin gave til min mor. Jeg er hendes ældste barn, og lige flyttet hjemmefra, hvilket tager lidt hårdt på os begge to kan jeg godt mærke. Med egen lejlighed og SU, kan jeg godt mærke at gaverne ikke bliver så store i år, så hun har bestemt fortjent noget ekstra!

Marie

Jeg vil gerne vinde fordi jeg mangler de perfekte øreringe til min blondekjole, som jeg skal have på til min smukke venindes bryllup den 27. december, hvor hun skal giftes med sin amerikaner mand 🙂 Jeg elsker når mennesker mødes på kryds og tværs af verden, og det er iøvrigt mit første bryllup, så jeg er SÅ spændt 🙂

Connie A

Jeg vil forære gavekortet til min svigerdatter som er på SU <3

Mia

Oh wow, jeg vidste ikke at man skulle gå efter noget der passede til ens ansigtsform! Tak for tippet – så ved man hvad man skal gå efter næste gang… og så skal jeg vist se mine øreringe igennem og se om jeg faktisk har noget der klæder mig.
Jeg går personligt altid efter noget der er simpelt og klassisk, som der har en eller anden speciel udstråling og som symbolisere noget. Oftest er det armbånd, da jeg har meget små fingre og ikke kan passe ringe og jeg er ret allergisk når det kommer til øreringe, hvilket gør jeg har meget få.
Alle fortjener selvfølgelig at vinde gavekortet, og ville da også gerne selv vinde. Jeg fylder 25 år lige før jul, og det ville være dejligt at kunne købe et nyt smykke som fejring af dagen, samt et symbol på min kamp med en desværre langvarig og hård sygdom, som ikke slutter inden for den nærmeste tid.

Celine

Jeg vil utrolig gerne vinde, så jeg kan give min smukke lillesøster og skønne mor nogle fantastiske smykker i julegave, som jeg desværre ikke selv har råd til, at give dem. Vi har været der for hinanden igennem hårde tider, så hvis der er nogen der fortjener nye smykker, så er det dem! 🙂

Beate

Fordi det er min fødselsdag i dag! 😀 Og det er faktisk ikke løgn.

Trine Borup

Fordi jeg ikke har fået nye smykker i årevis!

Din kommentar