Tirsdagstip: Få styr på øjenbrynene

Gradient med OPI Brazil

Gradient med OPI Brazil

Efter torsdagens indlæg om månedens favoritter fra marts var der en del mails om den gradient manicure, jeg omtalte. Derfor har jeg skrevet en meget hurtig problemløsning til, hvordan jeg gør. På billedet har jeg endda også leget med tape, det gør jeg ikke så tit mere, fordi min tålmodighed kommer alvorligt på prøve… og fordi jeg har fundet en super let og meget hurtigere metode, som jeg er kæmpe fan af. Den har jeg tænkt mig at omtale i en video snarest, så den vil jeg ikke løfte sløret for her.

Sådan lykkes det
Der er mange der er kede af, at de ikke kan få gradient manicure til at blive helt, som de ønsker. Og jeg vil ikke lyve, det kræver afgjort øvelse. Når det er sagt, så synes jeg faktisk slet ikke, at det er så svært, men der er selvfølgelig nogle vigtige huskeregler:

 • Vælg en af de lyse farver fra din gradient som base.
 • Sørg for at være gavmild med neglelakken, når du lægger den på svampen. Der er mange, der anbefaler at gøre svampen våd og vride den op, fordi den så vil suge meget mindre, men det er ikke en metode, jeg selv bruger eller har erfaring med.
 • Sidst men ikke mindst er det virkelig vigtigt at glatte overfladen ud med overlak. Overlakken vil både sørge for overfladen, men den vil også få overgangen mellem de forskellige farver til at være mere glidende.

Hvis du prøver ovenstående tre ting, er jeg sikker på, at det vil lykkes. Om ikke andet vil det nok kun være øvelsen, der halter.

Farverne
De fem farver, jeg brugte til manicuren på billedet, er alle fra OPI’s Brazil kollektion, og de som nævnt i månedens favoritter blevet brugt meget flittigt sommeren over. Hvis du ikke har kigget på kollektionen før, er den efter min mening et blik værd. Farverne er bare så lækre, pigmenterede og klædelige. Farverne jeg har brugt hedder:

 • I Just Can’t cope-Acabana er en klar solgul nuance
 • Where Did Suzi’s Man-Go er en lys orange nuance
 • Toucan Do It If you Try er en klar orange nuance
 • Live. Love. Carnaval er en koralrød nuance
 • Kiss Me I’m Brazilian er en lys pink

Først brugte jeg de fem øverste til en gradient og lagde overlak på. Da lakken var HELT tør, satte jeg almindelig tape på, sådan at det dækkede en spids trekant midt på neglen fra neglebåndet og ned. Derefter lagde jeg den lyse pink lak Kiss Me I’m Brazilian ovenpå og fjernede tapen med det samme.

OPI Brazil kan du købe i Magasin, i Matas og i udvalgte parfumerier og saloner, hvor lakkerne koster 125 kroner. Online finder du dem i Matas webshop og hos Lookfantastic.com.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

6 kommentarer

 • Saima

  Hej dåser :-) ved i hvor man kan få ren hyaluronsyre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Nej ikke helt ren. Jeg er heller ikke sikker på, det er en særlig smart idé. Hvad skal du bruge det til?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Saima

   Til huden. Synes serumer der har det som ingrediens er helt vildt dyre.
   Man kan også bruge bruge dem efter man har kørt dermorolleren over huden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jeg ville helt alvorligt ikke gøre det. Til kosmetik bruger man det normalt i koncentrationer på omkring 1%. Hvad der vil ske, hvis man putter det på huden i en 100 procent koncentration aner jeg ikke. Og jeg vil kraftig opfordre til at undersøge det grundigt, før man eksperimenterer med den slags. Der er en grund til at producenterne blander produkter i de koncentrationer, de gør.

   Har du prøvet Eucerin? Du kan købe det noget billigere på de udenlanske webshops: http://pudderdaaserne.dk/2013/03/29/fredagsfavorit-eucerin-hyaluron-filler-concentrate-og-hyaluron-filler-day-cream/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Saima
   De produkter, jeg har haft bedst erfaringer med (udover Eucerin, som Katja nævner her over) er Ling Dual Moisture (søg i søgefeltet) og DermaOxy Hydra (anmeldelse på vej).
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Saima

  Ihh tusind tak søde damer!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Få styr på øjenbrynene