Udsalg i Magasin, Yves Rocher og The Body Shop

Fredagsfavorit: Nilens Jord Bronzing Powder i farven No. 507

Fredagsfavorit: Nilens Jord Bronzing Powder i farven No. 507

Måske tænker du, at jeg har fået solstik, det gjorde jeg nemlig til dels selv, da jeg fandt den klassiske lerkrukke frem. Den lå i mine gemmer fra Danish Beauty Award, hvor den var sendt ind i kategorien Årets Klassiker. Det er bestemt også en værdig klassiker, den har i hvert fald eksisteret i MANGE år. Jeg havde som de fleste andre en, som jeg aldrig rigtig blev dus med at bruge, men okay det er altså også en del år siden, jeg blev konfirmeret.

Med og uden
Pulveret i  den krukke, jeg aldrig blev dus med, var meget orange og glitrende, så vidt jeg husker temmelig meget. Derfor var det en ret stor overraskelse at pakke Nilens Jord Bronzing Powder i farven No. 507 ud tilbage i februar og opdage, at den faktisk har en rigtig fornuftig farve. Det er en let rødbrun nuance, som stemmer fint overens med de fleste hudtoner på vores breddegrader. Og så fås den åbenbart både med og uden perlemor. Det var nemlig en endnu større overraskelse, da jeg ret faktisk opdagede, at pudderet var mat.

Brugervenlighed
Nu er mineralmakeup jo en del mere tilgængeligt, end det i hvert fald var, den gang jeg blev konfirmeret. Og jeg må sige, at selvom lerkrukken er meget fin, så er den altså hverken praktisk eller særlig brugervenlig. Det betyder i praksis, at den kan være svær at dosere, og at den ikke er særlig god at transportere. På den anden side er specielt doseringen en vanesag, og jeg gætter på at dens mange fans, ville være trætte af en ny emballage.

Nilens Jord Bronzing Powder koster 230 kroner, og du finder dem i to forskellige farver en med og en uden perlemor. Nilens Jord finder du hos Matas, i Magasin og i Magasin webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

1 kommentar

  • Marlene J

    Jeg må her erklære mig lidt uenig med dig, Helene ;) Jeg synes netop, pudderen er rigtig nem at dosere (jo, det krævede lidt tilvænning, men når man først lærer det, er det nemmere end de fleste andre puddere). Desuden synes jeg den er rigtig god at transportere, jeg har aldrig oplevet uheld med krukken, og jeg har transportet den MANGE gange de sidste mange år (og nej, selvfølgelig ikke samme krukke, da make-up som bekendt ikke holder evigt). Bare lidt info fra en erklæret fan – både af denne bronzing powder og af Pudderdåserne :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg i Magasin, Yves Rocher og The Body Shop