Rabatkode: Ekstra 20 procent på Asos' udsalg

Husk Venus Spa- konkurrencen

Sugarberry pac

Foto: Gillette Venus& Olay

Har du husket at dele dit bedste hudplejetip i kommentarfeltet under tirsdagens tip og konkurrence? Du kan stadig nå at deltage i den vildt sprøde konkurrence om et Venus Sugarberry Kit samt et Spa ophold på Kurhotel Skodsborg til en værdi af 4000,- for dig og en ven.

Dit tip
Du deltager altså i konkurrencen, hvis du skriver dit bedste hudplejetip til vinterhuden under tippet i tirsdags. Konkurrencen løber til den 11. marts 2014, hvor vi lukker kommentarfeltet. Derefter vælger vi de fem bedste tips, og vinderen bliver trukket af Gillette Venus & Olay og offentliggjort nu på onsdag den 12. marts her på bloggen.
Vi glæder os til at læse alle jeres gode tips.

Mit tip
En af de ting, som kan være meget nyttige at have styr på i de kolde måneder, er vandindholdet i dine cremer.  Nu bliver det sjældent rigtig koldt i Danmark, men huden kan bestemt ikke lide vandholdige cremer i kulden. Derfor er det altså en god idé lige at få vintertjekket cremerne en ekstra gang inden du går udenfor.

Gillette Venus & Olay Sugarberry
Den smarte barberskraber koster 170 kroner og pakken med tre refillblade koster 175 kroner stykket. Find dem i Matas, større supermarkeder, stormagasiner og i parfumerier i hele landet.

Sponsoreret i samarbejde med Gillette  Venus & Olay

Næste indlæg

Rabatkode: Ekstra 20 procent på Asos' udsalg