Tirsdagstip: Slip af med de tørre skinneben og Venus Spa- konkurrence

04.03.14
Dåseshaving med Venus Olay Sugarberry

Dåseshaving med Venus Olay Sugarberry

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Gillette Venus og Olay

Det er lidt sjovt, som tingene af og til falder sammen. I sidste uge modtog jeg en mail fra en læser, som har ”de tørreste skinneben i verden”. Selvom hendes ben måske er de tørreste, så er problemet med tørre skinneben helt almindeligt. Faktisk har de fleste af os nok temmelig tørre skinneben et par gange i løbet af vinteren og ikke sjældent skyldes det udtørrende barbersæbe eller måske endda manglende barbering. Mine egne ben er i hvert fald langt tørrere, når de er au naturel.
I weekenden modtog jeg så en pakke med den nye barberskraber Sugarberry fra Gillette Venus og Olay, som vi kører en ualmindelig lækker konkurrence for, men mere om den senere…

Mit svar og Venus Olays meget hurtigere løsning
Det lidt pudsige sammenfald er, at mit svar og det gode råd i brevet som lå i pakken med Venus Olay Sugarberry er stort set identiske. Tippet fra Venus Olay går nemlig ud på at barbere, eksfoliere og pleje i én og samme bevægelse med den nye barberskraber.
Den lidt mere tidskrævende version, som jeg selv har benyttet mig af, er en bodyskrub og derefter barbering med olie. Det fungerer fint, men det er altså en hel del hurtigere at klare det hele på én gang, når jeg alligevel barberer benene.

Den nye Gillette Venus & Olay Sugarberry
Den nye Gillette Venus & Olay Sugarberry

Lektien
Det er ingen hemmelighed at både Katja og jeg er store fans af Gillette i forvejen, og at vi begge to kun har været ganske lidt utro overfor netop denne barberskraber. Efter sidste fejlkøb har jeg sandelig lært lektien, kødsåret på mit knæ var nemlig flere uger om at hele… Så nu er der kun Gillette Venus for mig.
Det var med et smil på læben, at jeg læste om de nu endnu bedre barberblade, og det var med meget lille forventning om, at de skulle være SÅ meget bedre, da jeg testede dem. Men med en af de førende plejeproducenter i ryggen er der selvfølgelig noget om snakken. Og efterfølgende havde jeg så bløde ben, at min yngste søn kommenterede det…
Synes du, det lyder for godt til at være sandt, så kan du selv læse søde Rikkes anmeldelse.

Vil du vinde?
Nævnte jeg ikke en konkurrence? Jo, jeg gjorde så… I forbindelsen af lanceringen af denne nye smarte 2-i-1 barberskraber Venus Olay Sugarberry udlodder vi nemlig en overdrevet lækker præmie:

  • Et Venus Sugarberry Kit samt et Spa ophold på Kurhotel Skodsborg til en værdi af 4000,- for dig og en ven.

Det eneste, du skal gøre for at vinde, er at fortælle, hvad dit bedste hudplejetip for vinteren er. Det er kun de tips i kommentarfeltet herunder, som er med i konkurrencen.
Sidste frist for deltagelse i konkurrencen er den 11. marts 2014, hvor kommentarfeltet vil blive lukket. Vinderen bliver trukket af Gillette Venus, hvorefter denne bliver offentliggjort den 12. marts her på bloggen.
Held og lykke til jer alle sammen, jeg glæder mig til at læse jeres bedste tips.

I dagens anledning
Når nu mit tirsdagstip allerede er blevet afløst af et andet og meget hurtigere tip, så får du lige et tirsdagstip mere…
Det er egentlig mest en påmindelse, men hvor ville jeg ønske, at der var nogen, som prikkede mig på skulderen et par gange dagligt, så jeg måske kunne huske at smøre mine neglebånd med olie. De bliver nemlig sindssygt tørre af de uendelig mange tests af neglelak, som jeg udsætter dem for. Derfor har jeg olie alle tænkelige steder i mit hjem, og i tasken ligger der også et par stykker. På den måde er det lidt lettere at huske.

Venus Olay Sugarberry barberskraberen koster 170 kroner og en pakke med tre refillblade koster 175 kroner, køb dem for eksempel hos Matas.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
360 kommentarer
Julie

Bedste tip til vinterhud: olie – både indvendig (hørfrøolie) og udvendig (hybenkerneolie). Virker i hvert fald for mig 🙂

Anna

Mit allerbedste tip om vinteren er, at fugte sin hud. Der er ikke noget værre, end tør hud – ligemeget om det er i hovedet eller på benene etc. Samtidig syntes jeg også, at det er vigtigt, at man bringer lidt ‘varme’ og ‘forår’ ind i de kolde vintermåneder. Dette gør jeg ved enten at bruge en solskindspudder eller en let lyserød blush på mine kinder. Selvfølgelig skal det ikke være voldsomt, bare lige til at give mig et friskt look, og det gør mig samtidig meget gladere, når jeg kigger mig selv i spejlet <33

Julie Lyngvold Sørensen

Dejligt med en konkurrence 🙂
Mit bedste tip er olie til både hår, krop og ansigt. Det er det eneste der kan sørge for, at jeg ikke får de meget lidt kønne tørhedspletter, blandt andet på kinderne. Julie

camille

Mit bedste tip er noget så simpelt som babyolie og så lips and dry spot balm fra Decubal! 🙂

Stine

Jeg får altid utrolig tørre hænder om vinteren, jeg slipper af med det ved at bruge en meget fed creme (Locobase eller lign.) smøre hænderne MEGET ind i det (så cremen ikke er trængt ind) og så på med nogle engangshandsker i min 1. time – man kan også sove med dem, hvis man har meget tørre hænder.
Det plejer at hjælpe for mig 🙂

Sisse H. T. Christensen

Mit bedste vintertip er at bruge en federe creme i ansigtet end vanligt. Ansigtet er jo næsten altid udsat for kulden, og dermed mere udsat. En fed og lækker creme holder min hud pænere i løbet af vinteren! 🙂

Karina simonsen

Jeg bruger natcreme om dagen, og dubber en god læbepromade på de udsatte pletter i ansigtet 🙂

Louise

Mit bedste vintertip mod tør hud er drik masser af vand! 🙂

Anne

Bedste (og måske letteste/billigste) tip til træls vinterhud i ansigtet: vaseline på de ømme/røde/tørre steder, når du bevæger dig udenfor. Jeg har altid et tyndt lag på når jeg lufter hunden i vinterhalvåret, så er jeg sikker på, at min hud ikke ligner gammel træbark når foråret endelig er på trapperne.

Sandra lidquist

Mandelolie er en vinder! Ansorberes hurtigt og huden bliver blød og lækker.

Din kommentar