MAC False Lashes Mascara nu i farver

Fredagsfavorit: Ingredien Healing Hot Stuff Moisturizing Protection Cream

Ingredien Healing Hot Stuff Moisturizing Protection Cream

Man bliver en rigtig tør kiks af at have feber og ligge syg. For lidt væske og utilstrækkelig pleje fik skubbet til min huds ellers ret gode fugtniveau. Det er vildt irriterende, når nu min hud, for første gang i jeg ved ikke hvor mange år, endelig har haft det rigtig godt hele vinteren, æv!

Ekstra pleje
Det var ret tydeligt, at der skulle noget ekstra til, men et blik ind i lageret efterlod mig ikke helt tilfreds. Der er mange virkelig lækre og fede cremer, som både min hud og jeg elsker, men fælles for dem er mere duft, end jeg lige kunne overskue. Mine sædvanlige trofaste hudreddere var ikke helt voksne nok til opgaven, og alt i mens min hud blev tørrere og tørrere, blev jeg mere og mere desperat.
Heldigvis var Ingredien Healing Hot Stuff Moisturizing Protection Cream landet på mit natbord en dag, hvor jeg havde tømt min taske med badetøj. Den har ligget fast i tasken, siden jeg fik den, fordi den er så fed, rar og bare helt rigtig efter et par ture i havet, efterfulgt af sauna og nogle kilometer på cyklen.

Dansk grundighed
Manden bag Ingredien mødte jeg i slutningen af november. Jan Eskildsen er superinspirerende, engageret og så brænder han hundrede procent for sine fantastiske produkter.
Desværre er miljøvenligt alt for tit ensbetydende med ikke særlig rare konsistenser eller meget kedelige resultater, særligt når det gælder hårprodukter. Med sin baggrund som frisør er det lykkedes Jan at få produceret unikke produkter, som gør meget mere end bare at fungere.

Til slidt hud
Åbenbart skal min hud være rigtig trist, før jeg begynder at tænke mig om. Det var nemlig først, da jeg sad og smurte hænderne ind i den meget rige Healing Hot Stuff Moisturizing Protection Cream, at jeg overvejede at smøre cremen i ansigtet. Efter en let eksfoliering næste morgen var alle problemer fortid, og min hud var så levende og lækker, at selv min mand spurgte, hvad jeg var ved at teste.
Selv om den er meget fedtet, så er den altså virkelig skøn. Den er lidt sej i konsistensen, men det, synes jeg, er skønt, det betyder nemlig bare, at den samtidig er utrolig drøj.

Ingredien har egen webshop, og der kan du finde Healing Hot Stuff Moisturizing Protection Cream til 179 kroner, den findes i to varianter nemlig en med og en uden parfume. Forhandlerliste oplyses på telefon 45 34 22 22.

Hvis du er parfumeallergiker skal du være opmærksom på, hvilke Ingredien produkter der er parfumerede, og hvilke der ikke er. Svanemærket tillader almindelig parfume, men ikke de 26 allergene parfumestoffer.

 Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

8 kommentarer

 • Chanie

  Lyder spændende, har ikke hørt om det mærke før. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er virkelig glad for Ingrediéns produkter. Jeg har rigtig mange af deres stylingprodukter til håret uden parfume, og de er simpelthen så lækre. Jeg havde længet savnet nogle ordentlige produkter uden parfume og for meget dårlig kemi. Jeg synes dog ikke, deres shampooer og balsam uden parfume er så gode. Der er SLS i shampooerne, hvilket jeg ikke kan tåle, og deres balsam lugter jordslået, men stylingprodukterne er geniale.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg er loge faldet over din anbefaling af denne håndcreme, og er meget fristet til at købe den nu da de har dem til 129kr og også et køb 3 betal for 2 tilbud i øjeblikket. Kan stadig anbefale den eller er der en anden håndcreme du har som nr.1 ? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Christina
   Jeg er stadig virkelig glad for cremen, og bruger den både til hænder, fødder og andre steder, som trænger. Husk at den findes både med og uden duft.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil I anbefale denne creme til atopisk eksem på en 3,5 årigs kinder. Vi har været igennem en del creme efterhånden til min stakkels pige og intet hjælper. Nu er dt blevet så slemt på kinderne at det svier når jeg puttr creme på. Jeg overvejer den her creme eller evt kopattesalve. Hvad vil I evt anbefale.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Maria

   Hvad har I ellers prøvet?

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Kære Katja,

   indtil videre har vi prøvet lidt forskelligt:
   Ekzem Creme Derma forte et tysk mærke som skulle være en god eksemcreme uden hormoner (købt i Rossmann)
   Cetaphil dejlig konsistens men virker ikke
   Skin Food fra Weleda
   Kopattesalve fra Rema 1000
   almindelig Nivea blå dåse
   PanthenolCreme fra Netto
   Avene XeraCalm A:D

   det er faktisk de to sidste nævnte der har givet størst resultat. Avenes creme er god hvis man smør den på flere gange om dagen.
   Men altså vi har brugt Mildison i ansigtet i en uge og det har da fjernet lidt eksem fra halsen men kinderne bliver stadig revet til blods af den lille pige i søvne om natten, hvilket gør påsmøringen af kinderne til et helvede da de så svier.
   Har så ondt af min lille søde eksems plaget datter og er godt træt af at have et toiletskab fyldt med halvbrugte creme

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jeg synes du skal holde fast i Mildison. Husk at bruge den indtil ALLE symptomer er væk! Binyrebarkhormoncremerne skal man bruge korrekt, ellers giver det ikke mening.
   Sørg for at blive ved indtil alt er forsvundet. Og derefter kan du vedligeholde med en fedtcreme. Vi bruger det også selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAC False Lashes Mascara nu i farver