Shop nytårsmakeup med glitter og røde læber hos Nelly.com

Store ønsker i små dåser: EOS Smooth Lip Balm Sphere Holiday Ornament & A Touch Of Holiday Delight

EOS julesæt

For bare et par måneder havde jeg aldrig troet, at EOS’ små runde læbepomader ville blive interessante for mig. Men så en dag lod jeg mig overtale, og så skal jeg da love for, at det tog fart. Der var næsten slåskamp om at få lov til at dufte til dem og være første vælger og så videre. Vores lille hjem nærmede sig katastrofelignende tilstande, inden vi fik lavet en aftale om, hvordan og hvorledes de skulle fordeles.

Det er jo økologisk
I vores kommentarfelt herunder er der flere bemærkninger om allergiske reaktioner efter brug af EOS, og efter en gennemlæsning af dette indlæg er lidt uddybning på sin plads.
Som forbrugere er mange af os naive, fordi økologi er et meget positivt ladet ord her i vores lille land. Økologi betyder desværre ofte høje niveauer af de 26 allergene parfumestoffer. Det er selvfølgelig rigtig fint at have en holdning til økologi og naturlighed, men det betyder altså også, at det er tvingende nødvendigt at have en holdning til ALLE ingredienserne i dine produkter. Det er ikke nok, at du kigger efter de udskældte parabener og konstaterer, at de ikke er i, for hvad er der i stedet for?
Nu vil jeg ikke fylde et langt og surt opstød ind i mit ellers glade indlæg om de to fine sæt fra EOS.
Min holdning til EOS er som sådan ikke ændret, men jeg orker heller ikke altid at være hende den kedelige forbudsmor… Jeg vil som alle andre mødre på vores smukke blå planet mine børn det bedste, og hvis det betyder, at jeg skal gå på kompromis med lidt parfumestoffer her og der, ja så er det, det jeg gør.
Læbepomaderne er 95% økologiske og er baseret på sheasmør og antioxidanter. Og så er der altså forskellige æteriske olier i, som indeholder nogle af de 26 allergene parfumestoffer, det betyder at du selvfølgelig skal passe på, hvis du er sart eller har mistanke om allergi.

Bare en af hver
Min ældste søn proklamerede, at han altså kun behøvede en af hver, fordi han kunne umuligt vise sig med den samme læbepomade to dage i træk! Nå da… efter lidt hurtig hovedregning mente han at lidt mindre kunne gøre det. Og det endte med, at han bare skrækkelig gerne ville have én af dem. Selvfølgelig havde de to knægte udset sig en og samme variant, så dagen efter måtte jeg alligevel ud og købe læbepomade.

Julekugle
I forbindelse med at jeg hjalp søde Daniel med lidt gaver til en julekalender, så jeg de fine julesæt Smooth Lip Balm Sphere Holiday Ornament & A Touch Of Holiday Delight. Det er godt nok Katja, der er en julegris af os to, men sådan en fin julekugle med læbepomader i kunne jeg alligevel ikke stå for, og med hjem kom den.
Hvordan i alverden sådan en lille dims kan gøre så stor lykke, forstår jeg stadig ikke, men begge knægte lignede nogle, som havde vundet i lotteriet. Min yngste mente endda, at han ville overveje, om det der med håndcreme skulle være noget for ham. Så nu smører han troligt sine små hænder i creme både morgen og aften, og den lille blå kugle ligger som en skat i hans lomme. Egentlig undrer det mig ikke, for det er måske de mest børnevenlige dufte, jeg nogensinde er stødt på. I flere af dem er der oven i købet stevia, så de også smager sødt.

Limited Edition
Den dybe røde Pomegranate Raspberry er vist forholdsvis ny, så den eftertragtede hvide Vanilla Bean er særlingen i æsken. Når man tænker på, hvor kraftig duften er på de fleste af dem, er Vanilla Bean til sammenligning meget neutral. Klassikeren Sweet Mint er sjovt nok den EOS Smooth Sphere Lip Balm, som afskrækkede mig i sin tid… Selvfølgelig er jeg stadig ikke vild med den kraftige duft, men jeg må overgive mig til så stor glæde. Nu er min ældste tolv år, og med en EOS i lommen er man altså bare lidt mere interessant, end man plejer at være. Selvfølgelig er det mest pigerne, som er interesserede, men det gør ham ikke det fjerneste…

Det koster de og her køber du dem
EOS Smooth Lip Balm Sphere Holiday Ornament koster cirka 229 kroner, og A Touch Of Holiday Delight koster cirka 163 kroner. De er udsolgt i samtlige webshops, men jeg har set julekuglen i Matas og sættet med håndcreme et andet sted (ja, jeg har fuldstændig glemt hvor >.<). Så det gælder bare om at spørge sig frem.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

10 kommentarer

 • Det er helt vildt så entutiastiske folk er omkring de små tingester. Jeg er dog ikke fan – har prøvet et par stykker af dem og de gjorde ingen forskel for mine læber. Den ene gav mig tværtimod en vild allergisk reaktion på læberne, og jeg reagerer ellers aldrig på noget :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Nej, jeg er heller ikke fan. Men sådan er det med de drenge der. Herhjemme bruger vi nu Palmolives jordbærskum-håndsæbe (gys). Hvad man ikke gør for sine børn…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Camilla
   Som jeg skriver, troede jeg på ingen måde, at den slags skulle inden for mine døre… Jeg får i bedste fald tørre læber af dem, men som Katja skriver herunder, er der af og til faktorer, som gør, at selv jeg må kaste håndklædet i ringen og elske noget, simpelthen på grund af et nuttet udseende eller glæde fra mine drenge.
   Det ER ikke EOS man skal vælge, hvis de 26 allergene parfumestoffer skal undgås.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julekuglen koster kun 189 i matas og stylebox

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Siri
   Ja, det gør den, jeg har skrevet den vejledende udsalgspris :-) Der er sikkert steder, hvor de har holdt sig til den.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg er godt nok ikke fan af de læbepomader. Jeg havde ellers købt et lager ind, da jeg bare elskede dem i starten, men da jeg så begyndte at slå ud og få flere allergiske reaktioner, så blev jeg skuffet og irriteret. Da jeg stoppede med at bruge dem forsvandt alt udslættet.

  Jeg synes bare den røde med Summer Fruit og den med vanilje dufter så godt altså. Det var virkelig dem, jeg faldt totalt for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Simone
   Som jeg skriver ovenfor, har EOS aldrig stået højt på min hitliste, netop af frygt for den kraftige parfumering. Men som du selv har erfaret, er de forskellige varianter så velduftene, at det er svært ikke at elske dem en lille smule. Hold dig til uparfumerede varianter, når det gælder læbepleje, huden er meget tynd og sart.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gonna try this lip product.
  Interesting blog <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg bliver også gang på gang skuffet, efter jeg er blevet lokket til af alt det et produkt ikke indeholder. Så får man kigget på ingredienserne og minsandten om ikke nogen de 26 parfumestoffer sidder og lurer. Tager gerne lidt mineralolie og vaseline, hvis jeg så kan slippe for parfumen, men ak…

  Der er dog bare noget udefinerbart tiltalende ved de her læbepomader – må se hvor længe jeg kan stå imod :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker dem og bruger stort set ikke andet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop nytårsmakeup med glitter og røde læber hos Nelly.com