Top 3: Mine bedste shampooer til tør og sart hovedbund

The Body Shop Color Crush Lipstick

The Body Shop Color Crush Lipstick

Når man i forvejen er vildt tilfreds med et produkt, kan det være svært at forestille sig, hvordan det kan blive meget bedre… Det er ikke desto mindre tilfældet med The Body Shops læbestifter. Det er måske det mærke, som jeg har anbefalet til mine veninder flest gange. Både fordi farverne var flotte, holdbarheden var fin og prisen var god.
Nu har The Body Shop reformuleret og perfektioneret formlen endnu mere og læbestifterne er nu blevet relanceret i fireogtyve flotte farver. Farverne er stadig smukke og der er noget for en hver smag, hvad enten du er til naturlige, nude, pink eller knaldrøde læber.
For overskuelighedens skyld er læbestifterne delt op i tre farvefamilier: de røde, de pink og de naturlige. Fælles for farverne er en flot glans, som er virkelig klædelig. Holdbarheden og pigmenteringen er virkelig god, det gælder både de kraftige farver og de mere afdæmpede nuancer.

Nye og gamle favoritter
Måske kan man se på antallet af læbestifter herunder, at jeg er faldet pladask for den nye formel og farverne er fantastiske.
305 Golden Flirt er præcis samme farve, som min yndlingslæbestift i start halvfemserne. Nu synes jeg ikke den er så fin længere, men det var absolut et virkelig muntert gensyn. 330 Spice Things Up er den farve min mor køber igen og igen, hvilket også resulterede i et sandsynligvis permanent lån. Særligt 115 Enraptured Red, 201 Red Hot Raspberry og 205 Passionate Pink er blevet brugt flittigt, men resten har været ligeså brugt, som lys eller mørk detalje. De er nemlig også geniale at blande.

Hvor min hjerne var, da jeg tog billeder, er ikke til at svare på… Brug dem derfor kun til at få et indtryk af farverne og skynd dig derefter ned og kig på dem i din lokale The Body Shop :-D Ellers kan jeg godt love, at du efterhånden får dem alle at se enkeltvis i diverse looks eller lignende.

Color Crush Red Lipstick

TBS Red photo TBSColorCrushRed_zps0ee4a03a.jpg
105 Coral Cutie er en klar og frisk orange nuance
115 Enraptured Red er en klar blåtonet rød nuance
125 Crazy Sexy Crimson er en dyb rødbrun nuance

Color Crush Pink Lipstick
 photo TBSColorCrushPink_zps7dff7db7.jpg
201 Red Hot Raspberry er en blåtonet pink nuance med diskret pink perlemor
205 Passionate Pink er en gultonet pink nuance
220 Dare To Bare er en helt klassisk nude nuance
225 Blushing Pink er en sart gultonet rosa nuance
230 Rush Of Pink er en klar blåtonet lys pink nuance med lilla og rosa perlemor.
240 Damson in Distress er en klar lilla nuance med diskret pink perlemor

Color Crush Natural Lipstick
TBS Natural photo TBSColorCrushNatural_zps197d41e4.jpg
305 Golden Flirt er en brun nuance med et hint af lilla og en masse guld perlemor.
315 Coral Kiss er en lys koral nuance med diskret gyldent og rosa perlemor.
330 Spice Things Up er en dyb gammelrosa nuance med perlemor.

Color Crush Lipstick koster 125 kroner og du finder dem i The Body Shops butikker rundt om i landet eller i deres egen webshop. Med koden PUD15 får du 15 procent rabat på hele sortimentet i webshoppen. Er du ny kunde får du 20 procent med koden VELKOM2013.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

3 kommentarer

  • Mia

    Tak for et godt indlæg.. Ved I, om der er parfume i læbestifterne fra The Body Shop? Eller i makeup generelt fra det mærke. Mvh Mia

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] Du finder hele Honeymania-serien her. Lige nu får man en Vitamin C face spritz med gratis ved køb over 300 kr., og du kan få 15% rabat på alle varer med endnu en Pudderdåse-rabatkode […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 3: Mine bedste shampooer til tør og sart hovedbund