Fredagsfavorit: Toni&Guy Sea Salt Texturising Spray og Stick It Up Gum.

Dagens Læber: Merry Cherry

Elf Studio Glossy Gloss i farven Merry Cherry

Mine drenge og jeg har siden fredag besøgt mine forældre. Det betyder især masser af hygge, men også en del forkælelse. Selv om der bliver slappet af, skal der jo købes ind og gås ture i skoven og ved havet. Makeup er der ikke meget af, men lidt skal der til og i dag faldt valget på denne fantastiske Glossy Gloss fra elf.

Den rigtige farve
I dag har jeg ikke haft noget under, men den er blevet brugt hele ugen oven på orange, koral, rød, pink og endda lilla har fået selskab af Merry Cherry, som farven hedder. Uanset hvad jeg har haft under, har det været fint. Sædvanligvis ville jeg nok vælge lipliner, men alle ovennævnte farver har været læbestifter, og det har alligevel holdt rigtig fint. Den har været perfekt at friske op med og har derfor ligget fast i tasken.

Elf Studio Glossy Gloss koster cirka 30 kroner og kan købes i elfs europæiske webshop.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Toni&Guy Sea Salt Texturising Spray og Stick It Up Gum.