Vil du til Benefit Brow Workshop sammen med mig?

Fredagsfavorit: God betjening

Christian Dior Privée

Her til aften landede vi efter en dejlig sommerferie, og på både ud- og hjemturen var jeg forbi Tax Free Shoppen i Kastrup for at se på både Chanel Les Exclusif og La Collection Privée Christian Dior, som virkelig er fantastiske nyheder og attraktioner i Københavns Lufthavn.

Begge kollektioner er det ypperste af, hvad de huses parfumeur kan præstere, priserne er derefter, og de sælges så få steder, blandt andet fordi de eksklusive dufte stiller helt særlige krav til betjeningen.

Det oplevede jeg desværre, at personalet i Kastrup havde svært ved at håndtere. På udturen kunne jeg ikke få nogen som helst hjælp om La Collection Privée hos Christian Dior. Der var simpelthen ingen, der anede noget om produkterne, på arbejde. Det var lidt bedre hos Chanel, men så snart jeg begyndte at spørge ind til noter i duftene, så stod ekspedienten desværre af.

Synd for Dior og Chanel
Det er bare så synd for de to særlige kollektioner, som virkelig kræver noget af ekspedienterne. Dels på grund af produkternes særlige kvaliteter, og dels på grund af prisen. Hvis jeg skal købe en eksklusiv duft af denne type til op mod 2.000 kroner, så skal der være mere end en mennesketom stander at vælge ud fra. Både Les Exclusif de Chanel og La Collection Privée er netop lagt an på de særlige standere og muligheden for en personlig duftkonsultation. Det er svært uden ekspedition.

På hjemturen var min oplevelse heldigvis helt anderledes, og jeg var så heldig, at der var en kompetent og vidende ekspedient på arbejde. Og det menneske med særlig forstand på de meget specielle produkter gør hele forskellen for købsoplevelsen.

Alt for ofte bliver man spist af med manglende service og ekspedienter uden forstand på produkterne. Det er altid synd for de mærker, de sælger, men det er især synd for produkter som Les Exclusif de Chanel og La Collection Privée Christian Dior.

Så tre høje hurraråb for den vidende ekspedient, der var på arbejde hos Dior i Tax Free afdelingen i dag først på aftenen. Måtte der være en som hende på arbejde hver dag.

Nu skal jeg bare beslutte mig for, om jeg er til Eau Noire eller Leather Oud?

 

 Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du til Benefit Brow Workshop sammen med mig?