10 procent erstatningsrabatkode på HQHair.com og udsalg

Guide og top 3: Bedste mineralske foundations

Mineralsk foundation

Der eksisterer utrolig mange myter om mineralsk foundation. Helene overhørte en ekspedient forklare en kunde, hvordan man lavede forskellige farver mineralske foundations.

“De får forskellige nuancer, alt efter hvilken del af klippen man har kværnet”

Helene var nødt til at forlade butikken for ikke at blive kvalt i latter.

Mineralsk foundation = løs pudder
Nej, bare rolig, der er ingen pænt hudfarvede bjerge, der er kommet til skade under produktionen af din mineralske foundation. Mineralsk foundation består primært af to ting: Talc og mica. Talc er hovedingrediensen i stort set al pudder, hvad end den kalder sig noget med mineralsk eller ej. Og ja, det er et mineral – men det er din mormors gamle pudder også.

Mica er også et mineral og er glitter. Den samme glitter, som du finder det i stort set alle produkter med glimmer i ligefra cremer til øjenskygger. Hvis der står noget med “lysreflekterende pigmenter” på produktet, så er det mica.

Der er altså ikke noget sundere eller renere ved mineralsk foundation. Det er bare en anden type foundation. Det er en løs pudder, der dækker mere end almindelig pudder og typisk har en smule shimmer over sig fra mica’en. Det er ikke en dårlig ting overhovedet, jeg prøver bare lige at få mineralerne ned på et realistisk plan.

Fordele og ulemper ved mineralsk foundation
Der er fordele og ulemper ved alle typer foundation, og det handler i sidste ende om at finde den type, der passer bedst til din hudtype.

Jeg kan godt lide mineralsk foundation (kan vi ikke bare kalde det pudderfoundation?) på dage, hvor det skal gå stærkt, og hvor jeg bare lige skal bruge en pænere hud på 2 sekunder, før jeg løber ud af døren.

Der er en del snak om, hvorvidt mineralsk foundation er bedre til akne hud og tilstoppede porer. Der er muligvis noget om snakken, men det kræver en forklaring. Visse studier viser, at det, der kan tilstoppe porerne er kombinationen af rødt farvestof (som der er i foundation) og olie, som ‘lægger’ det ned i porerne. Rødt farvestof er ikke et problem for porerne i sig selv, olie er heller ikke. Men når du kombinerer de to ingredienser, så kan de være. Dette kan muligvis være forklaringen på, at nogen med akne oplever en bedring med mineralsk foundation. Der findes altså også mange flydende foundations, der heller ikke har det problem. Og der findes mange med akne, der reagerer på mineralsk foundation – det er super individuelt.

Driller ofte tør hud
Jeg synes dog godt, man kan konkludere, at pudderfoundation sjældent er det bedste valg til tør hud. Derudover hører de oftest ikke til de mest holdbare, og afhængig af dem kan der være mere glitter i end godt er på grund af micaen. Og så er de fleste af dem et utroligt svineri af støv udover det hele, når man bruger dem.

De bedste mineralske foundations er til gengæld nemme og hurtige at arbejde med og giver en naturlig og let finish.

Indtil for kort tid siden kunne jeg helt ærligt ikke se pointen med mineralsk foundation. Jeg har skiftet hudtype ret meget de sidste par år og dengang min hud var mere fedtet, og min foundation havde meget svært ved at holde, røg mineralsk pudder af mig igen på et øjeblik. Ja, de var pæne, men kun i 30 minutter. Min hud er anderledes i dag (hormoner…), og nu kan min foundation holde bedre af sig selv, hvilket også gøre det muligt for mig at bruge den slags produkter her.

Clarins Skin Illusion Loose Powder Foundation

Clarins Skin Illusion Loose Powder Makeup

Clarins nye pudderfoundation var produktet, der fik mig omvendt. Det er en superlet løs pudder foundation, som ser ud som om du ikke har noget på, men blot har fået lidt pænere hud. Den har en dækkeevne der er let og lader huden ses igennem og resultatet er næsten usynligt. Hvis jeg skal have fuld makeup på, så er det ikke nok, men til en meget let makeup giver den en meget smuk hud og glød.

Indpakningen er stor og tung og med indbygget pensel i låget. Penslen er faktisk af en helt i orden kvalitet, selvom jeg stadig vælger en at bruge en anden. Det, Clarins har gjort rigtig fint, er hullet ned i krukken, som mindsker problemet med støv over det hele, som er et kronisk problem med løs pudderfoundation/mineralsk foundation, der altid sviner over det hele, og det hjælper Clarins indpakning på. Jeg bruger den i farven 105 Nude.

Youngblood Natural Mineral Foundation

Youngblood Natural Mineral Loose Foundation

Hvis du nogensinde har set backstage til et modeshow, så kan du være stensikker på at se masser af Youngblood Natural Mineral Foundation (uanset hvilket makeup brand, der i øvrigt har lagt navn til showet). Youngblood er alle makeupartisters favorit mineralsk foundation og med god grund. Den er virkelig god.

Den dækker pænt og giver et naturligt udseende på samme tid. Den er nem at arbejde med og ligger meget fint på huden. Derudover er den lille flade krukke meget praktisk at transporterer, og den er heller ikke spor slem til at støve. Når min almindelige foundation af en eller anden grund er gået i fisk, så kan et lag af denne oven på redde den. Så nem er den at have med at gøre.

Når almindelige dødelige skal vælge en Youngblood foundation, skal vi passe godt på, for der er nogle ret spøjse farver i blandt. Der er nogle MEGET gule, pink og orange toner i blandt, som nok er praktiske, hvis man er makeupartist, men der findes altså ikke mennesker, der er så gule i hovedet. Jeg bruger farven “Neutral”.

MAC Mineralize SPF 15 Foundation

MAC Mineralize Foundation SPF 15

Der er INTET mineralsk ved denne foundation udover navnet. Ikke engang solfaktoren er mineralsk, men absolut kemisk (og uden UVA-beskyttelse). Det gælder i øvrigt de fleste “mineralske” produkter, der ikke er decideret løse pudderfoundation. Mineraler i en læbestift fx. har bare aldrig rigtig fungeret i praksis. Men navnet sælger sikkert godt.

Jeg er dog fuldstændigt ligeglad, for det her er en af de absolut bedste foundations, jeg kender – mineralsk eller ej. Den er fantastisk til tør og kombineret hud, som den dækker godt uden at udtørre. Huden ser stadig naturlig og glødende ud, og det er en utrolig holdbar foundation. Samtidig er den i en praktisk kompakt.

Som I også kan se, bruger jeg den rigtig meget. Jeg er faktisk på min anden eller tredje kompakt efterhånden. Det er også en af de foundations jeg anbefaler oftest. Den kræver lidt mere arbejde, den kan have en tendens til at “hænge” lidt og skal arbejdes godt ind i huden. Men resultatet er virkelig fantastisk og holder hele dagen. Dette er farve NC20.

Her kan du købe det
Clarins Skin Illusion Loose Powder kan du blandt andet købe i Matas for 330 kroner.

Youngblood kan du købe blandt andet på Matas.dk, i Magasin og i udvalgte Matas, og den koster 410 kroner.

MAC Mineralize Foundation SPF 15 koster 295 kroner og kan købes på MACs danske webshop og i MACs butikker i Magasin, Salling og Stylebox.

Bruger du mineralsk foundation?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

47 kommentarer

 • Vinni

  Hej Katja.

  Jeg har i lang tid brugt Youngblood mineral foundation men den glider af min hud og min hud begynder at skinne efter lidt tid.
  Min hud er fedtet og den skinner en del i løbet af dagen – kan du anbefale en god pudder/foundation etc. der kan dække mine urenheder samt stoppe den skinnende hud?

  På forhånd tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Else

   Hej Vinni,
   Hvis jeg vil sikre mig lidt ekstra holdbarhed på en mineralfoundationpudder samt en naturlig og let dækning/udviskning af små farveforskelle i huden, tager jeg et tyyyyndt lag BB-cream på først (Gosh’s virker super for mig) og derefter et let og godt indarbejdet lag mineralfoundationpudder. Dét, suppleret med lidt consealer og pudderblush (shading, highlight og bronzer er optional og tidsafhængigt!), virker fint for mig.
   Om det vil virke for dig kan jeg ikke sværge på, da jeg ikke ved hvordan en hud du har og hvordan du buffer produkterne ind i den.. Hvis din hud er meget fedtet vil BB-creamen alene måske ikke gøre det som en god primer. Måske skal du bare have en suppleringspudder med i tasken? Mener også at der findes noget ris-setting-pudder-halløjsa, men har aldrig prøvet det. Måske har vores yndlingsdåser mere styr på det?Synes det lyder en kende støvet, i hvert fald til pletvis tør hud, så har aldrig kastet mig over det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er en rigtig god idé. Gosh BB Cream er faktisk en rigtig god primer.

   Setting powder er godt til at mattere. Det er det, pudder kan :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vinni

   Tak for svar :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er SÅ svært at vælge foundations til andre. Jeg synes, du skal overveje MAC Pro Longwear eller en af disse tre: http://pudderdaaserne.dk/2013/04/23/top-3-billige-holdbare-foundations/

   Og så skal du LOVE mig, at du får prøver på dem allesammen og prøver dem grundigt derhjemme, før du køber nogen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Louise

  Prøvede engang en mineralfoundation fra MaxFactor, som efter et par timer gav mig udslæt og kløe på kæben. Den (og ret mange andre) indeholder bismuth oxychloride, som mange åbenbart reagerer på. Øv!

  Men min yndlings pudderfoundation fra Clinique er vist udgået og når jeg løber tør er jeg nok nødt til at finde mig en ny yndlings. Har prøvet en i Magasin, jeg kan desværre ikke huske navnet, men den var fyldt med glimmer. Forstod det slet ikke, jeg lignede et glittermonster!
  Er der bismuth oxychloride i Yongblood? :) Og ved I egentlig om man kan risikere at finde parfume i mineralfoundations?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja! Godt du sagde det – det glemte jeg at sige. Der er parfume i Clarins.

   Og ja, der er Bismuth Oxychloride i dem begge (ikke i MACs)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christiane

   Jeg holder mig langt væk fra Bismuth Oxychloride. Jeg brugte i lang tid Younbloods, og kunne ikke forstå, at jeg havde så uren hud. Det forsvant ret hurtigt efter, jeg skiftede mærke. Prøvede derefter få gange liiiige at bruge Youngblood ved festlige lejligheder, for farven passede perfekt. Men efter blot et par timer fik jeg små bumser ved næsen og munden, ad.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Du kan med fordel vælge Lily Lolo, som er uden Bismuth Oxychloride og helt uden glitter! den er rigtig god og findes i mange farver :-)
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • For flere år siden brugte jeg Smashbox Halo Hydrating Perfecting Powder (Mineralsk?) og kan huske at jeg var glad for den. Synes det er smart at man kan dosere den mængde man vil bruge, så det fine pulver ikke er ud over det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Og nu er Smashbox tilbage i Danmark :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo

  Pure Finish Mineral Powder Foundation fra Elizabeth Arden. Den er med kværn så den støver ikke så meget…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg har den fra Youngblood, og den er rigtig pæn. Farven er ikke helt 100% perfekt, men efter en halv time så har min hud og pudderen fundet hinanden. Synes ikke at man behøver at være helt så dead on ift farve med pudder som med flydende, men det er stadig et helvede at stå foran Youngbloods stander og se på farver. Jeg har problemer med akne, og jeg synes, at Youngblood giver et rigtig pænt resultat.
  Mit problem er bare, at jeg hader at bruge pensler, fordi jeg ikke får dem rengjort ofte nok. Jeg bruger derfor som regel en flydende foundation, hvor jeg kan bruge fingrene. Det er altså ikke resultatet, der gør udslaget, men påføringen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil P

  Tromborg mineral foundation slår stadig alt og er den jeg altid vender tilbage til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  PAS PÅ med mineral foundation hvis du har den mindste tendens til urenheder. Jeg fik selv mineralpudder anbefalet af en kosmetolog (BareMinerals), men fik virkelig uren hud af det. Siden fandt jeg ud af, at mange får uren hud, fordi der samler sig en masse bakterier i låget, hvor man blender mineralpudderen ind i børsten. Så man skal både sørge for at rense børste og låg grundigt! Alternativt kan man også bruge en skål, men personligt synes jeg, det blev FOR omfattende med alle de ting, der skulle rengøres. Så hellere bare vaske hænderne og på med noget flydende foundation. Men dejligt for dem, det virker for, for det er dejligt hurtigt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej hej

  Jeg eeeelsker mineral foundation. Primært fordi jeg er jævnt doven og så tager det 2 minutter at få fin fin hud.

  Jeg har været rimelig vidt omkring i mineral(eller skulle man sige pudder)foundation junglen og vender altid tilbage til Youngblood. Jeg bruger Ivory.
  I starten syntes jeg at det var voldsomt dyrt, men jeg har så også sådan en bøtte i 6-9 måneder, og så det er lige pludselig ikke så slemt.

  Jeg har ellers hørt gode ting om Tromborg, men jeg syntes ikke den dækkede særlig godt og der var lidt for meget glitter i den. Men det er jo altså en smagssag. Min hud fedter en del, så jeg har ikke brug for så meget glimmerdims oveni.

  Apropos fedtet hud og foundation, jeg har engang læst et eller andet sted, at ens foundation kan blive mere orange hvis ens hud er fedtet. Passer det nogen steder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Mange foundations bliver orange på huden i løbet af dagen – desværre. De gode foundation oxiderer ikke på den måde og holder farven stabil.

   Om det fænomen er værre, hvis man har fedtet hud, det ved jeg simpelthen ikke?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida N

  Har kredset om den Clarins i et stykke tid, og ventede bare på en anmeldelse efter jeg så den på dit makeup bord i posten om makeuphylder og hvordan de ikke skal hænges op :) Escentual har den til under 200 kr..
  http://www.escentual.com/make-up/?l=grid&p=3&b=100161

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Oooh har de det? Tusind tak, jeg smider da lige et link ind

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kommer Jane Iredale’s mineral pudder slet ikke i betragtning i forhold de 3 her ? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   JO, den er også god. Men dels så har jeg ikke prøvet den siden ruder konge var knægt og dels så skulle jeg jo vælge 3 :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Jeg bruger id bareminerals mineral foundation, men løber snart tør. Er der skadelige stoffer i Jane Iredale? Eller parfume? Kan I anbefale et mærke uden det der bismut osv ? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Mette
   Jeg har ikke styr på alle mærker uden Bismuth, men jeg ved at Lily Lolo er uden!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadine

   Hej Mette. Nej der er ikke Bismuth Oxychloride(CI 77163) eller parfume i :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej pudderdåser.
  Jeg står og er lidt i tvivl omkring youngbloods mineral foundation, jeg vil gerne købe en nu hvor der er tilbud, men så kommer farveproblemet..
  Jeg har lys hud og klar hud, som hverken stråler rød(pga. rødme) eller gul, gylden eller noget som helst. Jeg har heller ikke det store problem med bumser. Jeg bruger garniers “anti-dark circles” roll-on i to forskellige farver, de er nemlig så lyse at de passer rigtig godt.
  Gosh BB-cream i nr. 2 lyseste farve er ikke direkte for mørk, men den ser bare ret så gul/orange ud, så jeg føler mig kunstig.
  Har i et bud til hvilken farve, jeg skal vælge?:-)
  – Jeg skal nok lade være med at hænge jeg ud for det, kunne bare godt tænke mig et bud.
  Knus en fast læser <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg er også nummer 2 i Gosh BB Cream, så hvis jeg SKAL svare bliver det Neutral, ligesom mig. (men du ved hvordan vi har det ;-) )

   Ikke mindst fordi det stort set er den eneste af de lysere farver, der ikke er enormt gul, pink eller fersken.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luca

  Jeg bruger Youngblood. Min hud er tør og virkelig sart, men med urenheder (FYI skide irriterende kombination)
  Youngblood pudder får min hud til at “slappe af” og mindsker irritation med det samme jeg kommer den på. Jeg bruger en kombination af Soft Beige og Honey. Har ingen problemer med farverne, heldigvis. Og så går begge disse farver godt i spænd med farven på min flydende foundation (Chanel Vitalumière Aqua i farven 30 Beige, som jeg ELSKER! Selvom den godt kan gøre mine urenheder værre)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Luca
   Min hud er mindst lige så irriterende :-P og ja, det er virkelig en træls kombination. Vores oprindelige test af mineral foundations blev udsat, fordi min hud netop blev en ørken af alt det pudder :-P
   Hvis kombinationen af de to virker for dig, så lad endelig være med at lave om på det… men hvorfor tror du, at Chanel Vitalumière Aqua gør urenhederne værre?

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej! har lige set Youngblood til 299,- hvilket jeg tænkte, jeg ville dele med jer :D (fragt 25-39 kr :i )
  http://www.cocopanda.dk/products/youngblood

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christa

  Hejsa :-) Jeg vil bare skynde mig at tilføje Iduns mineral pudder til listen, den er FANTASTISK! Jeg har tør hud, så troede slet ikke jeg ku nøjes med en mineral pudder foundation, har altid brugt flydende foundations. Men med en god creme som passer og Iduns mineral pudder foundation, så er den perfekt til min sarte og tørre hud. Den dækker perfekt, er holdt helt op med at bruge concealer også og så har de én der er lys nok til min utrolig blege hud :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Hej
  Jeg vil rigtig gerne prøve mineralpudder fra Youngblood. Især da jeg har fået en lille baby og har ladt mig fortælle at Youngblood bruger naturlige ingredienser i deres produkter. Så skal jeg ikke være nervøs for skadelige stoffer. Desværre forhandles Youngblood ikke i nærheden af mig. Så jeg må prøve at bestille en fra nettet. Derfor er mit spørgsmål, den der hedder Neutral, er den en sikker vinder hos alle?
  Jeg er har sart og lys hud, men også en masse fregner. Så jeg er meget i tvivl om hvilken farve jeg skal gå efter… Pudderet skal være min eneste make up her til sommer (udover øjen og læbeprodukter). Jeg føler nemlig bb creme, flydende foundation osv. smelter af ansigtet når det er varmt. Så pudderet skal bare matte mit ansigt ned og få huden til at se ensartet ud…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Janni
   Mineral makeup er i langt de fleste tilfælde præcis så fulde af ingredienser, som alt mulig andet makeup. Det er en meget almindelig misforståelse, at man har et “rent” produkt i hånden. Jeg har selv brugt Youngblood i flere år og var glad for den, men i dag ville jeg ikke vælge den. Ikke fordi den ikke er god, for det er den! Jeg synes bare ikke mineralpudder ligger særlig pænt, og det naturlige look skal man lede efter.
   Hvis du er fast besluttet på mineral foundation, så kan du for eksempel kigge efter Lily Lolo og Idun (kan fås på apoteket) som ikke indeholder bismuth oxychloride (det er der en del, der reagerer på).
   Jeg skriver alt dette, fordi du skriver at du har sart hud… Mineralpudder er sandsynligvis noget af det værste, du kan byde en sart hud, fordi du skal påfører det med en kabukipensel. Det er på ingen måde hensigtsmæssigt!

   Nu ved jeg ikke hvilke “skadelige stoffer” du forsøger at undgå? Men du er altså ikke garanteret et renere produkt ved at vælge mineralprodukter! Jeg ville gå efter en farvet dagcreme med høj SPF i stedet.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej :-) Jeg ved ikke om der stadig er liv i denne tråd, men nu prøver jeg alligevel. Jeg har nemlig fået en Mineral foundation fra Trombog, og har brugt den i ca. 1 uge nu. For ca. 3-4 dage siden begyndte jeg at få urenheder i panden, på hagen og kæbepartiet. Sådan lidt knopagtige i panden men mere rigtige bumser på hagen. Jeg kan virkelig ikke finde ud af om det er den der er problemet, for alle snakker så godt om den – især fordi den ikke indeholder Bismuth halløj længere, og den skulle være dejligt “naturlig”. Jeg er samtidig begyndt på en ny concealer fra MAC “Pro Longwear”, og oven i det er jeg begyndt på EGF-serum fra BioEffect (Ja, det er mange nye produkter på én gang – og valget af produkter lugter vist også lidt af at jeg følger med på jeres side ;-)) Jeg har en meget tør og sart hud, med tendens til urenheder (latterligt koncept), og er samtidig følsom over for parfume – jeg ved ikke om der er tale om egentlig allergi.
  Så efter denne lange smøre, er mit spørgsmål til jer, om i har noget bud på om det kunne være mineral foundationen der er problemet? Eller om der er noget jeg har overset i de andre nye produkter? (Jeg har selv gransket både kost, livsstil, hormoner osv., men der er intet der tyder på at være problemet). :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Christina
   Har du brugt EGF-serum før? Det kan godt lave lidt ballade i starten… Det kan også være cirka hundrede andre ting du kan reagere på, så det er ikke SÅ let at komme det nærmere. Jeg ville nok introducere tingene langsomt en ad gangen, på den måde kan du i hvert fald lidt lettere få et overblik over, hvad din hud kan lide eller ikke kan lide.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Hej, jeg bruger normalt nw 15 / nw 20 hos mac. Hvilken farve vil i anbefale fra youngblood til mig? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Isabella
   Det kan jeg desværre ikke svare dig på, da jeg slet ikke har overblik over farverne hos YB. Find en forhandler så du kan prøve de forskellige farver på huden.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Nej jeg har ikke prøvet at bruge EGF før, jeg var ikke klar over, at den kunne være problemet – Godt du siger det! Hvor længe kan jeg regne med at der går, før min hud bliver normal igen ved brug af den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Christina
   Det kan jeg desværre ikke svare på. Jeg tror, det tog 3-4 uger for mig, før min hud faldt til ro. Den er jo ret rig, så huden kan godt blive lidt overvældet :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   På BIOeffects egen Q&A står der:

   I‘ve noticed I have developed some pimples after using BIOEFFECT EGF SERUM. Can the serum be causing them?
   A small number of people report the formation of minor pimples when they begin using BIOEFFECT EGF SERUM. This may be due to the highly active ingredients causing increased cellular activity at the epidermis surface. Users normally find the pimples disappear after one or two weeks. If this is not the case please discontinue use and seek further advice.

   http://bioeffect.com/products/faq/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Tusind tak for jeres tilbagemelding, det har været meget brugbart :-) Jeg må lige se tiden an, og se hvad der sker med min hud :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Nadia

  Kom Tromborg’s slet ikke i betragtning ?
  Det er den bedste jeg har brugt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Maria Nadia
   Vi skriver om de produkter, vi prøver, om Katja havde prøvet Tromborg dengang i 2013, ved jeg ikke. Personligt synes jeg, at den er mere lysreflekterende, end jeg bryder mig om, og jeg kan sagtens forestille mig, at det kan være en af grundene til, at Katja ikke har medtaget den her. Hvis den fungerer for dig, ved du jo allerede at den er bedst for dig :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sybille clausen

  Jeg har opdaget mærket Filorga, som jeg er blevet helt forelsket i.
  IsærOxygen-Peel og nutri-filler lips, som føles godt at have på og slet ikke klistrer. Desuden skaber den volumen til os med små læber, der ikke har lyst til fillers. Dette vil jeg gerne slå et slag for. Hilsen Sybille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   De laver også mange dejlige produkter :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 procent erstatningsrabatkode på HQHair.com og udsalg