MAC Mineralize Rich Lipstick - ny super-plejende læbestift

Vinderen af JorgObé Refreshing Scrub Mask er…

JorgObé Refreshing Scrub Mask

Så er det blevet søndag og tid til at vælge en vinder af JorgObé Refreshing Scrub Mask. Som altid er det en udfordring at finde vindere for os, jeg ved faktisk ikke, hvornår det er sværest – når vi “trækker lod” eller skal udvælge?

I dag skulle vi vælge en vinder, og på en dag som i dag med en smuk blå himmel og solskin, synes jeg virkelig, det er tid til at sige farvel til en alt for lang vinter. Så vi har valgt Mette som vinder:

Jeg vil vinde fordi min hud virkelige trænger til en “ny finish” oven på vinteren og en forkølelse der fornyeligt har efterladt området omkring min næse og mund tørre end hvad der burde være lovligt. Så jeg deltager i denne konkurrence på vegne af min kedelige vinter hud så den kan få lidt glød nu her til foråret.

Mette, det har du fortjent efter sådan en vinter (har vi ikke alle det?). Rigtig glædeligt forår, der er en Refreshing Scrub Mask på vej til dig.

Vi andre kan stadig købe JorgObés særlige kampagnetilbud her, hvor der er 20 procent rabat på Refreshing Scrub Mask og gratis fragt.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAC Mineralize Rich Lipstick - ny super-plejende læbestift