Tirsdagstip: To måder at undgå pandalooket

Fredagsfavorit: Estée Lauder Pure Color Sheer Matte Lipstick i farven Rebel

Estée Lauder Pure Color Sheer Matte Lipstick Rebel

I de sidste par år har Estée Lauder sendt nogle fabelagtige matte læbestifter ud sammen med nogle af deres lækre kollektioner. Jeg er kæmpe fan af de læbestifter og slår stadig mig selv i hovedet over den ene, som jeg IKKE købte. De matte læbestifter, som følger med Pretty Naughty kollektionen, er anderledes, og jeg havde forberedt mig på at blive skuffet, for de ligner alt det, jeg ikke går efter ved en læbestift. Navnet lød heller ikke videre tiltalende og de første swatches, jeg så på diverse udenlandske blogs, gjorde det ikke meget bedre.

Helt sin egen
Sædvanligvis ville jeg gå i en stor bue uden om denne farve, og det var mest af nød, at det lige blev den, jeg valgte en dag, da det skulle gå lidt hurtigt. Rebel er en kølig rosapink nuance, så det er altså ikke selve farven, som afskrækker mig. Det er mest fordi, den er pakket med perlemor, og det er på ingen måde på min hitliste, særligt når det gælder de pink nuancer.
Estée Lauder Pure Color Sheer Matte Lipstick RebelKonsistensen er ret tør, hvilket betyder, at du ikke skal have tørre læber, når du bruger den. Pure Color Sheer Matte Lipstick er meget pigmenteret og holder derfor også til en hel det. Det er helt sikkert, at jeg skal have købt de to Pure Color Sheer Matte Lipstick, som jeg ikke allerede er faldet pladask for.

Pretty Naughty kollektionen fra Estée Lauder kan købes i Magasin og Illum, hvor Pure Color Sheer Matte Lipstick koster 235 kroner.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: To måder at undgå pandalooket