Nytårskonkurrence og nytårsforsætter: Vind Essies ikoniske The Crystal File

30.12.12

I morgen er det slut for 2012 og tid til at tage hul på 2013. Jeg glæder mig – jeg er ikke fan af 2012, 2013 kan kun blive bedre. Jeg ser frem til at kunne tage fat på et nyt, frisk og snehvidt år.

I den anledning vil vi selvfølgelig også lave en nytårskonkurrence. Vi har haft gemt en helt særlig præmie til jer. Essie Danmark har nemlig fundet fem af deres The Crystal File frem til jer, som ikke er på det danske marked og er stort set umulige at få fat i herhjemme.

Vi har snakket rigtig meget om, hvilken slags konkurrence vi ville lave, men vi var enige om, at det skulle være noget helt andet, end vi plejer. Så for det første, så kommer konkurrencen til at foregå på instagram alene.

Nytårsforsætter
I en verden, hvor nytårsforsætter ofte handler om at tvinge sig selv til noget, man egentlig ikke har lyst til, så vil vi gerne brede begrebet lidt ud. Jeg har virkelig selv haft et lorteår, og mit nytårsforsæt for 2013 kan jeg ikke formulere helt – men det handler meget om for mig, at det skal være et bedre år for mig og mine allernærmeste. På det helt nære plan. At jeg skal være mere sammen med min søn (jordbærmonstret nedenfor), min mand, min familie og mine nærmeste venner. Fokusere mere på det, der virkelig betyder noget. Og så skal jeg gå meget mere med neglelak! Det har jeg glemt at gøre.

Hvad er dit nytårsforsæt for 2013? Hvilke ønsker eller planer har du for det kommende år? Tag et billede på instagram og brug hashtagget #nytaarsforsaet2013 så er du med i konkurrencen om en af de fem fabelagtige Crystal File fra Essie – som vi forhåbentlig en dag ser på det danske marked. Måske det er et nytårsforsæt for Essie Danmark? Man har jo lov at håbe!

På instragram finder du Helene som @hehelene og mig som @pudderkatja. Vi finder vinderne 1. januar kl. 20 cirka – med forbehold for tømmermænd.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
19 kommentarer
Anne Nielsen

Så har I da lige udelukket alle over 50(!) som ikke lige kan finde ud af det der instagram. Men alligevel “Godt nytår” 🙂

Pudderdåse Katja

Det er jo heldigvis os selv, der bestemmer 🙂 Alder og it-kompetencer følges ikke ad, og instagram er meget nemmere end fx Facebook. Der er mange nemme guides på nettet: http://www.fotoliv.dk/tutorials/instagram-din-nye-foto-app-hvad-er-det-og-hvordan-bruger-du-det/

Anne Nielsen

Har heller ikke nogen Iphone – og det virker jo ikke på Android – endnu 🙂

Pudderdåse Katja

Jo det gør – Helene har fx selv Android 🙂
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instagram.android&hl=da

Maya Bonde

skal hashtagget være med eller uden det ekstra t?
:p

Pudderdåse Katja

Bvaaaar :-p

Louise Svane

Øv så kan man ikke deltage fordi at man bruger Windows Phone, som desværre ikke har instagram

Pudderdåse Katja

Nej – men der kommer mange andre konkurrencer. Ellers kan du nok låne en? Rigtig godt nytår 🙂

Helle

deltager 🙂
godt nytår til jer 🙂
år 2013 kan da kun blive bedre ja 🙂

helleI

Jubiiii, endelig kan man bruge Instagram til noget fornuftigt 😉

Pudderdåse Katja

Jaaaa 😀

Berit C.

Jeg deltager selvfølgelig også. Har fået min søsters gamle iPhone i julegave, så nu kan jeg også være med på instagram ;-D Og ja, det er altså super nemt.

Pudderdåse Katja

Jubii – glæder mig!

Lis

Uden for konkurrencen vil jeg lige dele mit nytårsfortsæt 2012. Det har nemlig gjort året til et af de bedste 🙂
2011 var et træls og frustrerende år, så d. 31. december sidste år besluttede jeg, at 2012 skulle være bedre. Mit nytårsfortsæt blev derfor, at jeg skulle rejse mere. Det har jeg så gjort. Og 2012 har været fantastisk.
Når jeg i morgen aften hopper ind i 2013, vil det være i håbet om, at det kommende år bliver lige så spændende og oplevelsesrigt.
Tak for en skøn og hjælpsom blog!
Godt nytår til alle!

Pudderdåse Katja

Hvor lyder det fantastisk Lis! Må 2013 byde på nogle rige oplevelser for dig og dine.

Bodil

Det er godt nok ca. verdens bedste neglefil I har i premie der – kan ikke bruge andet og har ikke brugt andet end den på mine negle det sidste år. Filen har gjort at de ikke så let flækker i hornlaget i spidserne, også selv om jeg ikke har været så flittig med neglelakken i 2012. Så jeg deltager ikke i konkurencen – for at give jer andre større chance for at prøve filen!
Godt nytår med et ønske om flotte negle i 2013 til alle!

Pudderdåse Katja

Tak Bodil og i lige måde 🙂

Annsofie

Godt og bedre nytår:) deltager ikke i konkurrencen, da jeg ingen negle har at file:)
Ville egentlig bare sige, Lækker unge:) 😉

Pudderdåse Katja

Tak Annsofie – jeg er HELT enig 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *