Fredagsfavorit: OPI Skyfall Collection

Vinderne af Olay Total Effects sæt og Original BB cream

Olay Total Effects Touch of Foundation original BB Cream konkurrence

Så har vi trukket vinderne af de fem sæt med den komplette Olay Total Effects 7 in one og den originale BB Cream Olay Total Effects 7 in one Moisturiser + touch of Max Factor foundation med SPF 15. Er det ikke en dejlig ting at gøre på den første dag af ens juleferie?

Vi skulle finde fem vindere. Og jeg har fundet dem ved at tage alderen på fire fantastiske mennesker, som jeg var sammen med i går, og som gjorde at 1) jeg glemte alt om Pudderdåserne og arbejde 2) som i den grad sørgede for at mit humør steg med mange grader. Det var Ronja på 3 år, Erik på 4 år, Frej på 5 år og Naja på 34 år. Mennesker som på hver sin måde betyder virkelig meget, og som det var meget vigtigt for mig af mange årsager at være sammen med lige nu.

Så vi har:
3 år
4 år
5 år
34 år

Og Olay som fylder 60 år i år – det er en seriøs bedrift på et marked, som ser mærker kommer og gå som vinden blæser.

De fem vindere er:
Tine Jeppesen
HR
Julie Runge
Nanna Gyldenberg
Maria Schmidt

Stort tillykke og rigtig glædelig jul allesammen!

Sponsoreret indlægFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: OPI Skyfall Collection