Første Pudderdåserne Makeupskole: Tak for i dag

Fredagsfavorit: ghd natural bristles børster med naturhår

GHD Natural Bristles rundbørste

Jeg har altid hadet hårbørster med naturhår. Hver gang jeg var hos en frisør, som gik i gang med en rundbørste med naturhår, så gik jeg derfra med det mest elektriske hår i verden. Så hele mit liv har jeg knuselsket de billigste kunstige børste fra Matas.

Men da jeg prøvede natural bristles serien fra ghd med naturhår opdagede jeg, at den type børster alligevel kan gøre noget godt for mit hår. Med rundbørsten kan jeg føntørre mit hår i form. Se hvordan Helene gør i videoen allernederst på Howsyourhair.dk (og tjek også lige de andre bloggere, nu I er der).

Oval Dressing Brush er en flad børste med naturhår, som jeg før ville have forsvoret at bruge, men den virker fantastisk til at redde mit hår ud, når det er ekstra tørt, stridt og efter styling.

Kunstige børste til elektrisk hår
Vi fik for nylig en mail, hvor vi blev spurgt om råd ifht. elektrisk hår. Og hvis du har meget elektrisk hår, så er kunst-børster ofte bedst. Jeg kan ikke forklare teknisk, hvorfor lige ghd’s naturbørster virker for mit tynde, skandinaviske og flyvske hår. Men det gør de.

Her kan du købe det
Du kan købe ghd hos frisører og på nettet. Pas rigtig godt på forfalskninger! Tjek ghd’s egen websitechecker før du køber på et usikkert domæne. Herhjemme kan du blandt andet købe dem på e-voks.dk og tilsvarende webshops. Enkelte modeller kan du også finde på bla. HQhair.com.

ghd oval dressing brush

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

4 kommentarer

 • Signe

  Fint indlæg, dåser. :) Leder selv efter ny hårbørste, men ved ikke om dem fra Netto på 10-kronershylden er ligeså gode som de dyre. Hvad siger I? Og er dem af naturhår bedre for håret? Og kan man gode rede lidt filtret, vådt og langt hår med den? :)

  Hilsen en fan. :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg har ikke prøvet dem fra Netto desværre. Men det bedste i min verden til at rede vådt hår igennem med er min plastikbørste fra Matas til 40 kroner. Jeg bruger kun naturbørster i næsten tørt hår, når jeg skal style det.

   Tak for de pæne ord :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Se nu er jeg endnu mere glad for at jeg bestilte en Oval Dressing Brush i går, håber den lander med posten i morgen! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første Pudderdåserne Makeupskole: Tak for i dag