Lørdagslook: Just believe and then just do it

Trine’s Wardrobe: Lækre hårprodukter fra en cool blogger

Trine's Wardrobe hårserie

Det er en hård opgave for mig at være 100 procent objektiv og upartisk, når jeg skal anmelde en serie som Trine’s Wardrobe. For at se en modeblogger lancere sine egne produkter og skabe sit eget brand gør mig varm om hjertet. Især når det er Trine. Men så meget desto mere har hun også fortjent en 100 procent ærlig anmeldelse, og jeg skal gøre mit bedste.

Jeg synes, det er en virkelig god og interessant serie. Især på grund af prisen og tilgængeligheden. Det er et cool brand til et en lav pris, som du kan købe i Matas. Og produkterne er gode. Som jeg har sagt før, så er hår-markedet et tungt et – især at anmelde. Der er SÅ mange produkter, og de fleste minder mere om hinanden end de er forskellige. Der er virkelig ikke nogen grund til at give mange 100-kroner for et hårprodukt. Og det har Trine heldigvis forstået. Alle produkterne koster enten 80 eller 90 kroner, og jeg kan varmt anbefale dem alle.

Hvad de indeholder og ikke indeholder
Alle produkterne er uden parabener og nogle af dem er uden parfume. Det står på forsiden af dem, hvilke der er hvad. Salt Water Spray og Argan Oil Serum er uden parfume.  De produkter, der indeholder parfume – pånær tørshampooen – er UDEN de 26 særligt deklarationspligtige parfumestoffer (TAK Trine). Argan Oil Serum, Argan Oil Conditioner og Argan Oil Shampoo er solgt på den pt. moderne og hypede arganolie, som den også indeholder. Størst mængder dog i serummen.

Argan Oil Shampoo
Det er vist ikke nogen hemmelighed, at shampoo er noget af det kedeligste at anmelde, så lad os komme hurtigt videre. Det er en god shampoo, der ikke tynger tyndt hår og heller ikke udtørrer det. Behagelig, skummende og effektiv – jeg bruger den selv pt. Den indeholder sulfater, hvis du forsøger at undgå dem.

Argan Oil Conditioner
Trine’s Wardrober balsam er en meget let og behagelig conditioner.  Den indeholder flest gode, traditionelle og syntetiske balsamingredienser, blandt andet Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, der virker antistatisk på elektrisk hår. Derudover er der selvfølgelig arganolie i og en blomst, der hedder Limnanthes alba. Arganolie er blevet en af de mest hypede hår og hudpleje-ingredienser i moderne tid. Det er en god planteolier, der er rig på vigtige fedtsyrer, antioxidanter osv. og er super for alle tørre steder. Ingen tvivl om det. Men vi mangler desperat studier af dens effekt på hud og hår – det findes ikke.

Argan Oil Serum
Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum er skåret over samme læst som Moroccanoil, Orofluido og den type produkter, men til en brøkdel af prisen. Og den er super god. Den består i bund og grund af forskellige typer silikone og arganolie, og hvis du har tørt eller kruset hår, så er dette guld værd. Silikone/olie-kombinationer som denne kan få udtørret, slidt og kruset hår til at se glat og velplejet ud. Pas på mængden og start hellere med en lille smule. Du kan altid bruge mere senere. Jeg bruger selv, hvad der måske svarer til en halv teskefuld i de meget tørre spidser af mit hår (jeg har tyndt hår) og undgår at putte det i mine rødder, som har tendens til at fedte. Du kan gøre præcis, hvad der passer til dit hår.

Trine’s Wardrobe Saltwater Spray
Jeg ELSKER saltvandsspray og har altid gjort det. For os med tyndt og glat hår, så er det en guds gave til at give struktur og fylde til håret. Trines version er god, effektiv, billig og uparfumeret. Der er bestemt ingen grund til at betale mere.

Ingrediens nummer 3 er alkohol, og saltvandsspray er ikke (generelt – dette gælder ikke kun for Trines) et produkt, du skal bruge dagligt, hvis dit hår er tørt). Brug det til festlige lejligheder, eller hvis dit hår er glat og fint.

Trine’s Wardrobe Dry Shampoo
Man skal gemme det bedste til sidst, ikke? Jeg har et højt forbrug af tørshampoo og har været igennem dem alle på markedet (næsten). Og denne er en af mine absolutte favoritter. Den er super effektiv. Mit hår bliver mega fedtet, og den her virker bare. Derudover er den billig, hvilket er vigtigt, når man skal bruge et par styks om måneden. Den giver struktur og fylde dagen derpå og kan absolut måle sig med de bedste andre, jeg har prøvet derude. Well done!

Læs Trines egen præsentation på hendes blog Trine’s Wardrobe

Her kan du købe det
Hårserien fra Trine’s Wardrobe koster mellem 80 0g 90 kroner og kan købes i Matas og på Matas’ webshop.

Har I prøvet dem?Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

9 kommentarer

 • Sofie

  Hvad dufter de af? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Meget mildt. Ikke noget særligt eller gennemtrængende. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har indtil videre kun prøvet serumet. Og har været ganske tilfreds. Det tynger på ingen måde mit tynde hår, og jeg oplever ikke den der hinde-agtige følelse som mange olier godt kan efterlade på håret. Synes dog også, at dette serum godt kan gøre mit hår lidt elektrisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det har jeg ikke oplevet det med elektriske – men mit hår bliver generelt ikke elektrisk. Har nok noget at gøre med mængden af ting og sager, jeg putter i det ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin V. Sørensen

  Hej Katja!

  Kender du mærket Kaé? Det er produkter lavet på arganolie, og der er både hårshampoo og hår olie, og forskellige ansigtsolier, øjencreme, massageolie og peeling maske.
  Jeg er virkelig glad for hårshampooen, ville ønske I ville anmelde dem, for det ville betyde at I skulle prøve den først :-) og jeg siger jer: den er virkelig god. Håret er så lækkert luftigt og silkeblødt bagefter.

  kh
  Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej – eller jeg har godt hørt det, men jeg har desværre ikke prøvet det. Endnu – det kan være, jeg får chancen.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  Kære Kat, som har skrevet en anonym kommentar her fra en falsk emailadresse. Jeg vil meget gerne udgive din kommentar men ikke fra en falsk og anonym email adresse – det tillader vi ikke. Så hvis du vil have din kommentar udgivet skal du opgive en korrekt emailadresse som alle andre gør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara k

  Shampoen gør absolut intet for mit hår end at efterlade det halvtørt. Hårolien er for drøj og efterlader et olie-look.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Argan Oil conditioner får mit hår til at se tørt og livløst ud. Brugen af Argan Oil serum har samme virkning. Dyre produkter uden positivt resultat. Jeg kan undre mig over hvor meget Argan olie der i grunden er tilsat og hvad tjener formålet med at tilsætte gul farve i Argan Oil serum. Skuffet – skuffet spild af penge

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagslook: Just believe and then just do it