Lær at lægge makeup med Pudderdåsernes makeupskole

Tirsdagstip: På med vanterne

Rütme luffer

Foto: Rütme/SmartGirl se link i indlægget.

Efteråret er over os og jeg byder min favorit årstid hjerteligt velkommen. Jeg elsker blæsten, kulden og træernes nøgne grene. Jeg elsker gåturene, den varme te i koppen, den højhalsede sweater, syslerne og lyset. Jeg elsker transformationen og farverne.
Naturen er en evig kilde til inspiration og derfor sørger jeg selvfølgelig for at tilbringe så meget tid som muligt ude.
Desværre er hverken min hud eller negle særlig glade for kulden. Og derfor valgte jeg at trodse min modstand og tage vanter på, inden det går galt. Det gjorde det nemlig sidste år og jeg gider ikke revnede finger spidser, afskallet neglelak og knastørre neglebånd.

Hvis du allerede er havnet der, hvor skaderne skal repareres, skal du tage at genlæse mit tirsdagstip fra september om fodcreme til hænderne. Du vil ikke fortryde det…

Lufferne på billedet er fra Rütme. De koster 149,75 kroner og kan købes på SmartGirl lige her.

Har du set, at dine helt egne Pudderdåser holder makeupskole?Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

7 kommentarer

 • Rigtig fine vanter (; og billige !!
  Ligeså meget som du elsker efterår, ligeså meget hader jeg det ;/
  sol og sommer – DET KAN VI LI ! hehe

  god tirsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   :-D Hej Stephanie
   Sådan er vi heldigvis så forskellige, nøj hvor ville jeg være ked af sommer hele året :-)
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin V. Sørensen

  Hej Helene!!
  Hvor er det skønt at læse så positive tanker om efteråret :-)
  Jeg var begyndt at blive så-depri, men nu vil jeg prøve at se med nye øjne på den kendsgerning at vi får nattefrost og sne i morgen :o)

  kh Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Karin
   Efterår har altid været noget særligt i min bog! Måske fordi jeg har fødselsdag i november, måske fordi jeg er en rigtig hyggedåse…hvem ved :-)
   Det er så nemt at lade sig gå på af vejret og temperaturen, netop derfor gælder det om at komme ud og få noget lys.
   Håber da at min glæde kan smitte en lille smule af :-)
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt tip. Af gode håndcremer er Decubals også god. og så synes jeg også det kan hjælpe at bruge en scrub til hænderne inden man påfører creme.

  Ja, jeg ville elske at komme med til jeres make-up event, meeen desværre er pengene der ikke til at komme til København for tiden ;(
  Håber I får nogle gode aftener.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte

  HADER at ha’ handsker/vanter på! Og ja – mine neglebånd er allerede begyndt at blive tørre! Har en Opi neglebåndsolie liggende på mit skrivebord på arbejdet, så jeg kan give fingrene en omgang indimellem! Den kan stærkt anbefales – og duften er skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lær at lægge makeup med Pudderdåsernes makeupskole