3 for 2 Essie neglelakker hos Lookfantastic

Tirsdagstip: Sådan fjerner du neglelak fra hud og neglebånd

Sally Hansen Polish Remover

Det er umuligt at tælle de gange, jeg er blevet spurgt om, hvordan man får et pænt resultat, når man lakerer negle. Først og fremmest handler det selvfølgelig om øvelse. Det er efterhånden sjældent, at jeg selv rammer neglebånd og huden omkring neglene og det er alene, fordi jeg har lakeret negle uendelig mange gange, især i de sidste to år. Når jeg har sjusket og neglelakken er kommet på afveje, bruger jeg en pensel med neglelakfjerner.

Katja har tidligere vist billeder af sådan en pen til samme formål, sådan nogle har jeg naturligvis også prøvet og vi bliver bare aldrig gode venner. Jeg ødelægger mine nylakerede negle hver eneste gang og så er det altså ikke særlig sjovt at bruge den.

Efter de videoer vi har lavet på det seneste, overvejede jeg muligheden for at vise, hvordan man fjerner neglelakken med pensel og neglelakfjerner på video. Heldigvis reddede en af mine yndlings neglebloggere mig. Søde og dygtige Eva fra Coewless Nail Polish Blog lavede netop sådan en video i starten af september. Og jeg har fået lov til at vise jer den her.

Det er en ære at dele Evas video med dig, det er jeg rigtig glad for og meget stolt over, så en STOR tak skal lyde til Eva, som inspirerer mig utrolig meget med hendes super flotte og kreative negledesigns. Tjek Evas blog Coewless Nail Polish Blog lige her.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

16 kommentarer

 • Pisse smart (;
  jeg har det næsten altid OVERALT ! hehe
  så tusind tak for tippet!

  / Stephanie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Stephanie
   Det er nemlig super smart og meget nemt!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Er det specielle neglepensler eller er det bare at finde den nærmeste hobbyforretning og gå amok? Har du nogen erfaring med hvilke der virker – kunne godt forestille mig at nogle pensler er for hårde i hvert fald. Men det ser noget mere effektivt ud end min hidtidige løsning med vatpinde og lignende som slet ikke gør det pænt og lige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Maria
   Den pensel, jeg selv bruger, er fra Søstrene Grene :-P
   Du skal bare sørge for, at penslen er af naturlige hår.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Øvelse gør mester, men går det galt, så har jeg et enkelt og meget godt tip. Hvis jeg skal i byen og er ude i den helt store tur med underlak, to-tre lag og overlak, så lægger jeg den en times tid inden, jeg hopper i bad. Når jeg så er i bad har det varme vand det med at løsne al lak, der sidder på hud og neglekanter. På den måde er jeg fri for at rode med lakfjerner, vatpinde etc. Resultatet bliver fantastisk flot, og det virker HVER gang.
  Ellers ligger jeg som regel bare min lak om aftenen, og næste morgen forsvinder alle grimme kanter og lak på huden, når jeg er i mit morgenbad :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Tak for tippet og fordi I gjorde mig bekendt med Evas blog! Hun er godt nok en ener, på den fede måde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Afgjort! Jeg har fulgt med lææænge og Eva er bare min favorit!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er godt nok smart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Nemlig…det er værd at prøve :-P

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Eiij, det er da alt for galt. Tusind tak for de søde søde ord! Det bliver jeg simpelthen så glad for at læse!
  Og det er rigtig godt, at det er noget folk kan bruge. Jeg synes bestemt der er noget alle burde vide, og burde gøre.. jeg kan virkelig ikke lide at se når folk har neglelak ud over det hele ;D

  Mange tak for dette fine indlæg!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Eva
   Selv mange tak <3 Det kribler altid lidt i mine fingre, når jeg ser neglelak på hud og neglebånd….
   Tak fordi jeg måtte bruge din video :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Hej ville bare høre om i ikke ville lave et blogindlæg med billigt make-up som i synes er godt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej, vil høre om hvor man kan købe det der rendse noget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Mathilde
   Neglelakfjerner kan du købe i supermarkeder, i Matas og i stormagasiner. Pensler kan du blandt andet købe hos Matas.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 for 2 Essie neglelakker hos Lookfantastic